صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 43

موضوع: بی کی اعتماد کنیم ؟؟؟؟؟توضیحات من

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید pamenary آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    17
    تشکر تشکر شده 
    75
    تشکر شده در
    53 پست

پیش فرض پاسخ : بی کی اعتماد کنیم ؟؟؟؟؟توضیحات من

من فاکتور ماه بعدم بدم سرورهام باز میشه؟ یا باید همه کاربرها پول بدن تا بتونید فاکتور کلی پرداخت کنید؟؟؟؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    10 پست

دوست گلم اشخاصی هستند با سند خونه سرماه کاری با % خوب میدن می تونی برای 2-3 ماه بگیری کامرزد بدی بعد چند ماه هزینه برگردونی چون گرفتن وام و... خیلی زمان بر هست

عضو دائم sarwhost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    603
    تشکر تشکر شده 
    2,673
    تشکر شده در
    1,819 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Black Carboh نمایش پست ها
    دوست گلم اشخاصی هستند با سند خونه سرماه کاری با % خوب میدن می تونی برای 2-3 ماه بگیری کامرزد بدی بعد چند ماه هزینه برگردونی چون گرفتن وام و... خیلی زمان بر هست
    والا یه ساعت پیش رفته بودم پیش همون سرمایه بده یا اسم قدیمیش ن زول متاسفانه گفتم 5میلون گفت بعد دو ماه باید 12 میلیون برگردونی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها
    چقدر سوختم وقتی حرفاتون رو خوندم همکار عزیز . شدید ناراحت شدم سر فروختن ماشین به قیمت مفت و واقعا برای اون بنگاه دار متاسفم که اینطور مفت خری کرده

الکی همه جا میگن ایرانی ها مهربون هستن . خدا وکیلی اگر ایرانی مهربون بود با ایشون این کارو نمی کرد

امیدوارم مشکل حل شه چون میفهمم از دیروز کامل دارید غصه می خورید و درک می کنم چه حالی دارید
    ممنون از شما متاسفانه دیروز کل زندگیمون همون ماشین بود که ....
    از دیروز غصه چیه بگم یک ساعت خواب نداشتم و کل ناهر شام من 2/3تا کلوچه هست باور نمیکنید
    به هر حال خدا ازش نگزره هم اعتبار که این همه زحمت کشیده بودم رفت هم پول هم....

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    10 پست

والا یه ساعت پیش رفته بودم پیش همون سرمایه بده یا اسم قدیمیش ن زول متاسفانه گفتم 5میلون گفت بعد دو ماه باید 12 میلیون برگردونی
    شما خواستید به بنده پیام بزنید شخصی معرفی کنم 8% یعنی 5 میلیون 400 هزار تومان دو ماه 800 هزار تومان .

عضو انجمن 98M!zban آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    79
    تشکر تشکر شده 
    1,132
    تشکر شده در
    610 پست

چقدر سوختم وقتی حرفاتون رو خوندم همکار عزیز . شدید ناراحت شدم سر فروختن ماشین به قیمت مفت و واقعا برای اون بنگاه دار متاسفم که اینطور مفت خری کرده

الکی همه جا میگن ایرانی ها مهربون هستن . خدا وکیلی اگر ایرانی مهربون بود با ایشون این کارو نمی کرد

امیدوارم مشکل حل شه چون میفهمم از دیروز کامل دارید غصه می خورید و درک می کنم چه حالی دارید
    ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
    گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
    تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support

6. تعداد تشکر ها از98M!zban به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    10 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 98M!zban نمایش پست ها

اشتباه کردن بنده هم قبلا همچین مشکلی داشتم 10 میلیون با سود 6% برداشتم بعد 2 ماه اصل پول برگشت دادم 1.200 کلا کامزدش شد

ب

عضو انجمن Amir.Mansoury آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,422
    تشکر تشکر شده 
    647
    تشکر شده در
    403 پست

واقعا آدم میمونه به کی اعتماد کنه.
    آدم میمونه سرورها را بیاره ایران یک مشکل اونور هم مشکل.

کاش کاری از دست من بر میومد.
    کاش...

خیلی ناراحت شدم.
    خیلی...

امیدوارم کاربرها این یکی دوماه به شما همکاری کنند.
    مبلغ و زمان ممکنه برای کاربر اهمیت نداشته باشه ولی همین کم کم ها باعث میشه مشکل حل بشه.
    ار کاربرای عزیز این دوست گرامی خواهشمندم توی این روزها تنهاشون نزارن

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,151
    تشکر تشکر شده 
    1,040
    تشکر شده در
    702 پست

خیلی ناراحت شدم واقعا...

امیدوارم مشکلتون سریع تر حل بشه دوست عزیز.

واقعا عجب زمونه ای شده، توی هر موضوعی که بگی بحث اعتماد سخت شده

عضو انجمن menalgeya آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    225 پست

خیلی ناراحت کننده است واقعا

ایشالله مشکلتون حل شه و دوباره بتونید مثل قبل کار کنید

یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    565
    تشکر تشکر شده 
    2,417
    تشکر شده در
    1,455 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب خدمت تمامی کاربران و دوستان عزیز
    از دیروز متاسفانه مشکلی پیش اومده من کامل توضیح میدم خودمم در اختیار کاربران میخواهید شکایت کنید اعدامم کنیدئ یا هر چی فقط خواهش میکنم ازتون فقط 1 دقیقه خودتونو جای من بگذارید و بگید که چیکار باید میکردم و کوتاهی من چی بوده
    چندین وقت بود که ما پولهای هتزنر رو از طریق صرافی اتقال میدادیم همانگونه که میدونید در شرایط حال صرافی ها بهترین گزینه برای کاهش ریسک بودند هرچند کارمزدهاشون چند برابر بود اما ما برای اطمینان این کارمزدهارو میدادیم
    دیروز صبح از شرکت همکارم زنگ زدو گفت که سرورها لوک شدن من رفتم شرکت و زنگ و یمیل به دیتاسنتر گفتند بخاطر فاکتور هاهست من دوباره فاکتور که صرافی رسید ان را بهم داده بود بهشون فرستادم گفتن که چیزی با این عنوان نیامده حساب ما هر چی گفتم مرد شما تایید کرده بودید فاکتورهارو چطور الان انکار میکنید گفتن نیامده زنگ زدم صرافی گفت که از ترکیه پیگیری میکنه بعد از چند بار زنگ زدن به صرافی که هنوز نتونسته پی
    گیری کنو این حرفا من دیدم تا بیاد این پیگیری کنه خیلی طول میکشه مبلغ هر فاکتور هم به پول ایران حدودا ده و خورده ای هست 3.5 خودم داشتم دیدم کاری ازم بر نمیاد یک ماشین روا داشتم بخدا 1ماه پیش 13میلیون ازم خواسته بودن دیروز توعرض 1 ساعت رفتم بنگاه قولنامش کردیم بنگاهیه دید من تو اون لحظه پول لازمم ماشینو 7و هشصد برداشت خلاصه این ور اون ور دیدم چاره ای ندارم دادم رفت ماشین 13 میلیونی رو 7تومان دادم
    اومدم بایکی از همکارا که تو کار ارز هست از انجمن پرشین تولز هماهنگ کردم که از فاکتورهارو پرداخت کردیم به هتزنر گفتم امکانش هست بازکنیدتا بقیه فاکتور هارو پرداخت کنم سرورهارو باز کنید تا پیگیری کنم گفتن باید همه فاکتور پرداخت بشه هر چی التماس فقط ایمیل قبلی رو برام ریپلی میکردند
    امروز اول وقت رفتم صرافی که نه باز بود نه گوشیش روشن بود رفتم اگاهی اسمش از دهنم در اومد بهم گفتن به جمع مال باختگان خوش اومدی تو 5مین نفری بیا اضهاراتتو بگو به یکی دلار تقلی داده به یکی میخواشته بده دلار نداده و....
    از این وور دیدم چاره ندارم رفتم بانک خواهش تمنا اشنا پیدا کن و فلان یه وام 15میلیونی جور کردم سندخانه پدرو بردم گفتن 10-15 روز طول میکشه هر چی گفتن من الان نیاز دارم خلاصه زیر بار نرفت بریسه نمیدونم گفت اصتعلامات این حرفا
    گوشی من بله خاموشه و شرکت هم جواب نمیدیم چون از دیروز برخی از مشتری ها زنگ زدن فش دادن هر چند حق دارند ولی واقعا کم کاری من چی بوده که انجام ندادم ؟؟؟
    متاسفانه در حال حاضر توان پرداخت هر دو فاکتور رو ندارم و منتظر وام هستم اگر کسی توی هتزنر اشنا داره سرورهارو باز کنن سرورها باز رو پای کنم
    باز هم میگم من کت بسته در اختیار شما هستم شکایت میکنید هر چیزی من پایش هستم ادرس هم هست هر کسی خواست حضوری تشریف بیاره من در خدمتش هستم
    اول دوست عزیز بهتره برای هاستینگ و ... بیایین دیتاسنتر های داخل ایران که الان حداقل از هتزنر دله کیفیت شون بهتر و اخلاق بهتری دارن و کلاهبرداری در کار نیست و درگیر ارز باشین .
    دوم فقط میشه تآسف خورد که انسانیت بعضی مواقع خیلی زیر سوال میره . امیدوارم مشکلتون زود تر حل بشه .
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

صفحه 3 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)