درود
یک عدد سرور سفارش دادم
و درخواست ارائه از انگلستان دادم . امکانش هست ؟
چه سیستم عاملهای ویندوزی نصب میشه غیر از ویندوز سرور ؟
درود
یک عدد سرور سفارش دادم
و درخواست ارائه از انگلستان دادم . امکانش هست ؟
چه سیستم عاملهای ویندوزی نصب میشه غیر از ویندوز سرور ؟
باسلام
تلاش خواهیمکرد
هر سیستم عاملیکه مایل باشید
جهت بررسی سورس دانلود سیستم عامل را ارسال بفرمایید
سپاس
- - - Updated - - -
باسلام
تلاش خواهیمکرد
هر سیستم عاملیکه مایل باشید
جهت بررسی سورس دانلود سیستم عامل را ارسال بفرمایید
سپاس
- - - Updated - - -
اطلاعیه:
تقاضا می شود تا اطلاع رسانی بعدی سفارشی ثبت نگردد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سرویس انجام شد. متشکرم
Designer and Consultant of e-Government Services / CRM-HRM-ERP-MIS / Web & Windows & Mobile Application
24 ساعت گذشته سرویس ها رو تحویل میدید ؟
باسلام
لطفا منتظر باشید
اطلاعیه:
با توجه به اینکه محدود سازی در هیج زمینه ای حتی پورت در سیاست کاری شرکت آسمان ارتباط آرکا نمی باشد
از این پس سرویس کاربرانی که به واسطه پورت تخلف کرده یا اختلالی در شبکه ایجاد کرده اند لغو خواهد شد
البته لغو سرویس ایشان همراه با بازگشت وجه و در اختیار قرار دادن دیتاهای کاربر صورت خواهد گرفت
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
خوب همن سیستم..
ای ای اس کانفیگ میشه(ویندوز 2010 یا 8) ؟
-
اندروید هم میتوانید نصب کنید؟
باسلام
درحال حاضر سرویس موجود نیست
بله iis هم راه اندازی خواهد شد
البته اگر امشب قصد ثبت سفارش داشته باشید بنده تلاش خودم و می کنم که امشب یا فردا یک عدد سرویس تقدیم شما بشه
موفق باشید
- - - Updated - - -
باسلام
درحال حاضر سرویس موجود نیست
بله IIS هم راه اندازی خواهد شد
البته اگر امشب قصد ثبت سفارش داشته باشید بنده تلاش خودم و می کنم که امشب یا فردا یک عدد سرویس تقدیم شما بشه
موفق باشید
سلام
سرویس رم 4 گیگ موجود دارید ؟
که سفارش بدم
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)