-
November 4th, 2015, 19:26
عضو دائم
پاسخ : جدیدترین روش های میزبانی در berbidvps.ir

نوشته اصلی توسط
rasoul123
بنده هم گفتم مشکل بنده همینه این دوستان دارن دروغ میگن دقیقا میگن شخص دیگری داره با همین منابع استفاده میکنه و بنده دروغ میگم که نمیشه
خیر امکان نداره
بنده دیدم که برنامه شما هنگ میکنه چون پردازنده به 99 درصد می رسه و وقتی پردازش خالی شد ( پیغام خطای برنامه هم میاد)
باگزینه reload دوباره برنامه اجرا میشه و این عمل هز 3 دقیقه یکبار تکرار خواهد شد ( نمی دونم مشاهده کردید یا خیر)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
rasoul123
در تیکت هم پیسوت کردم که میگن باید به رم چهار برید بنده اول کار سوال کردم چون کار نکرده بودم با این نرم افزار این دوستان که کار کردن باید همون اول کار میگفتن فلانی این پلن نه این پلن
بنده انجام وظیفه کردم
مورد دیگه ای بود بفرمایید در خدمتم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
November 4th, 2015 19:26
# ADS
-
November 4th, 2015, 19:28

نوشته اصلی توسط
viasky
خیر امکان نداره
بنده دیدم که برنامه شما هنگ میکنه چون پردازنده به 99 درصد می رسه و وقتی پردازش خالی شد ( پیغام خطای برنامه هم میاد)
باگزینه reload دوباره برنامه اجرا میشه و این عمل هز 3 دقیقه یکبار تکرار خواهد شد ( نمی دونم مشاهده کردید یا خیر)
- - - Updated - - -
بنده انجام وظیفه کردم
مورد دیگه ای بود بفرمایید در خدمتم
نظر لطف شماست
بیشتر برای این تاپیک زدم که دوستان دیگه این حالت نشه من خیلی جاها سرویس داشتم اولین بار بود این نوع برخورد در جهت عدم بازگشت و این که سرویس شما بازه خواستید استفاده کنید نخواستید هم به ما مربوط نمیشه
-
-
November 4th, 2015, 19:49
عضو انجمن
دیگه فکر میکنم کاربران این انجمن تا حالا متوجه شدند که نباید از این سایت خرید کنند البته مشخص هم هست کسی که سرور میاد ارزون انقدر میده که هیچ ارزانی بی علت نیست و هیچ گرانی بی حکمت ایجاست
-
-
November 4th, 2015, 19:50
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
دیگه فکر میکنم کاربران این انجمن تا حالا متوجه شدند که نباید از این سایت خرید کنند البته مشخص هم هست کسی که سرور میاد ارزون انقدر میده که هیچ ارزانی بی علت نیست و هیچ گرانی بی حکمت ایجاست

باسلام
از بررسی و توضیحات بنده نتیجه گیری خاصی نکردید
تفاضا دارم مجدد مشاهده و بررسی بفرمایید
ویرایش توسط viasky : November 4th, 2015 در ساعت 19:54
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-