جالبه خود روسیه که این رو ساخته رتبه اش 3.4 هست واقعا ایرانی ها درخشیدن در این نرم افزار
جالبه خود روسیه که این رو ساخته رتبه اش 3.4 هست واقعا ایرانی ها درخشیدن در این نرم افزار
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
مشکلات اخیر تلگرام از سمت ایران هستش نه سرورهای تلگرام
فقط کافیه این عکس ها رو ببینید که تویتر خود مدیر عامل شرکت تلگرام چی گفته: ( بعد متوجه میشید از خود شرکت تلگرامه یا ایران !! )
photo_2015-11-01_17-14-03.jpgphoto_2015-11-01_17-13-58.jpg
دوستان عزیز ، چرا بیخود بحث رو جنایی ش میکنید ؟! ، ب من و شما چه ک تلگرام از چه راهی کسب درآمد میکنه ؟!
بر میدارید با شماره ای ک کاربر در سایت شما ثبت نام کرده ب عنوان صد جور ابزار تبلیغاتی استفاده میکنید ، بد میاید از حریم شخصی صحبت میکنید !!! در کشور من ، چیزی ب اسم حریم شخصی تعریف نشده است ، بر عکس همه ی دنیا .
اینقدر دشمن دشمن کردن ، ک توهم دشمن ملت رو برداشته ...
اگر فک میکنید تلگرام بده ، استفاده نکنید ، ولی این حق رو ندارید ک مثل بقیه چیزا ک کلا بسته شده حق انتخاب رو از دیگران بگیرید ، شما این حق رو ندارید ک در زندگی دیگران زندگی کنید و ب جای دیگران تصمیم بگیرید .
...Zzzz...
لازم به ذکر است دوستان عزیز با توجه به موضوع انجمن از ارسال مطالب سـ یا سـ ی به صورت مستقیم و غیر مستقیم جدا خودداری فرمائید
یک مطلب دوستان ارسال نموده بودند در خصوص اینکه : تلگرام از کاربران ایرانی چه سودی خواهد داشت؟!
با توجه به آمارها که شاهد هستید حتما کشور ایران رتبه این برنامه را بهبود داده است. داشتن چنین رتبه ای برای این برنامه = بالارفتن ارزش شرکت سرمایه گذار و بنیان گذار از طرفی چنین شرکتهایی معمولا به صورت مستقیم و غیر مستقیم در پروژه های تجاری دیگری فعال هستند
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
آخه به من چه تلگرام از کجا سود میکنه اصلا سود نکنه به ما چه مگر به مصرف کننده پول میده
چرا واسه من قطعی نداره؟ من بیشتر وقتا تو تلگرامم حالا یا پیام میدم یا هر چی اصلا قطعی احساس نکردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)