چطور میتونیم از شما حمایت کنیم؟
چطور میتونیم از شما حمایت کنیم؟
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
سلام
به نظر من تمام کسانی که این سایت اسکریپت هاشون را بدون اجازه منتشر کرده یا با اسکریپت های الوده ای که منتشر می کنه ضرری به ان ها وارد شده باید با هم جمع شوند و این سایت را به دیار باقی بفرسند. =d>
برای این کار می تونند همه با هم بروند و از این سایت و مدیریت ان شکایت کنند و حتی وکیل بگیرند!!! فکر نکنم خرج وکیل و شکایت بیشتر از ضرری باشد که این سایت بهشون زده!
افراد دیگر هم تنها کاری که می تونند بکنند این است که به این سایت مراجعه نکنند و اسم ان را از بوک مارک های خود حذف کنند.
.
مدرک تو سایتش ریخته!! این لینک رو ببینید؟
اسکریپت فروشگاه « P30vel.ir - مرجع دانلود اسکریپت های رايگان فارسي و انگليسي
هر چی اسکریپت فروشی دیگران رو مجانی گزاشته تو سایتش و طلبکار هم هست..منم دارم لینک اسکریپتی که توش باک وحشتناکی داشتن و 2 ساعته هک شدم باهاش رو میگردم پیدا کنم بزارم..
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
اینو ببینید؟ فروشگاه ساز قدرتمند و زیبا مارکت ساز نسخه طلایی!
همه میدونن سازندش کی هست. تازه قیمتی هم هست نسخه طلاییش..بعد این با بی شرمی تمام با 7 تا قالب مجانی گزاشته تو سایتش!!
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
اینم اسکریپت خیلی خفن افزایش آمار بازدید... برای تست نصب کردم تو هاست اصلی.. 2 ساعت نشده یک ترکیه ای هکر سایت رو به فنا داد از طریق باگ همین اسکریپت.. اصلا خجالت هم نمیکشن بدون هیچ دانشی و رفع باگی مستقیم گزاشتن تو سایت کلی سایتها رو بیچاره کردند.. دوستان عزیز و اهل فن هم میتونن تست کنند ببینند چطور باگی داره..
اسکریپت افزایش بازدید | آمار خودتان را 2 برابر کنید « P30vel.ir - مرجع دانلود اسکریپت های رايگان فارسي و انگليسي
من با مدرك از طريق لينك زير درخواست به رياست جمهوري واسه شلترينگ يك سايت دادم و بعد از 2 روز ايميل اومد كه ارجاع داديم به وزارت ارشاد و 2 روز بعد سايت مورد نظر فيلتر شد
ارتباط با رئیسجمهور
گزارشات و پیگیریهای ویژه رو انتخاب كنيد و با دليل و مدرك چند نفر درخواست بفرستيد مطمئن باشيد خيلي سريع پيگيري ميشه و ارجاعاتي كه انجام ميدنو بهتون ايميل ميكنن
حمایت میشه از این کار
خوبه شاکی ها داره زیاد میشه.. عالی
یه پرونده کلفت براش درست می کنم.. از بین رفتن زحمت رضا یعنی از بین رفتن زحمت های من
ممنون از تمام دوستانی که می خواند حمایت کنند.... من حتما پیگیری می کنم. الان دارم تمام کسایی که مثل رضا شدند رو جمع می کنم
به نظرم اول به خودشون بگید تا اسکریپت شما رو بردارند
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
1. گفته ام ! ولي حتي بر هم دارند ديگه چه فايده اي داره آخه!تو پي سي ول كه پخش بشه يعني ...
2.از طريق يك مرجع مرتبط و با نفوذ در جرايم رايانه اي پيگيري اوليه انجام شده و منتظر پاسخ هستم ! صحبتهاي اوليه كه اميدوار كننده بوده...
دوستان و شاكيان عزيز مدارك خودشون رو لطفا كامل بفرستند تا يك جا همه رو ضميمه كنم و به چند مرجع بالاتر بفرستيم.
در مرجله بعد از پيگيري اينترنتي اگزر لازم شد هر كي مايل بود شكايت نامه عمومي تنظيم مي كنيم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)