با سلام
آیا شما کانفیگ هم میکنید؟
امکانش هست که در پلن ها مثلا هارد رو کم کنید بجاش سی پی یو بدین ؟
رو حساب حرف شما از ایشون سرور گرفتم اونم 2 تا ! البته تو خرید دومی فریب خوردم![]()
چند تا مشکل از همون اول با ایشون پش اومد من سرورُ طرف های 6 بعد از ظهر سفارش دادم ولی تقریبا ساعت 2 شب بود که تحویل دادن ! چون خواب بودم بررسی و کار با سرور افتاد برای روز بعد !
سرور از لحاظ سرعت پورت مشکل خاصی نداره و سرعتش خوبه ولی به شدت هارد و رم بی کیفیتیِ داره مثلا 4 گیگ رم داره ولی اندازه 1 گیگ هم نیست احتمالا فقط نشون میده که 4 گیگ ! من تو سرور قبلیم فایل های بالای 15 گیگ رو تقریبا 10 دقیقه ای Split میکردم ولی با این سرور بیشتر از 1 ساعت طول می کشه !
چون سرور رم کم می اورد سفارش 4 گیگ رمِ دیگه رو دادم که گفتن همون 18 تومن میشه و باید یه سرور دیگه بخرید ما منابع رو با هم ادغام میکنیم که منم گفتم باشه بعد از خرید سرور دوم با کلی پیچوندن حدود 10 ساعت بعد فقط رم شد 8 گیگ و خبری از CPU و هارد اضافه نبود البته 4 گیگ رم اضافه هم تغییری تو سرور ایجاد نکرد!
همینجوری داشتم استفاده میکردم که سرور خاموش شد به ایشون صبح ساعت 5 و نیم اطلاع دادم رفتم بیرون برگشتم میگن شما از منابعتون استفاده کردین O.o و هنوز روشن نکردن در صورتی که مصرف من از این سرور یک پنجم سرور قبلیم هم نیست اصلا من این سرورُ برای مصرف زیاد نگرفته بودم.
هیچ جا گفته نشده که با مصرف زیاد سرور خاموش میشه ! به هرحال از این مشکلات زیاد پیش اومده برای من و هیچ نتیجه ای هم نگرفتم بعدش ولی لازم دونستم بگم که بعدا کسی دچار مشکل نشه !
سرور من هم 2 روزه آفلاینه و جواب نمیدن :|
معلق سرور مجازی OVH - S4
hodhod.posteha.com25,900 ماهانه 07/12/2015
پیش از پاسخ به دوستان دلیل پاسخ ندادن به تیکت ها و معلق موندن سفارش هارو توضیح بدم خدمت دوستان
دوستان عزیز متاسفانه مشکلاتی برای اینترنت ما به وجود اومده بود که از آسیاتک میومدیم روی مخابرات روی مخابرات روی شاتل و کلا درگیر نت بودیم که بالاخره امروز مخابرات نت مارو وصل کرد.باور کنید ما از شما بیشتر نگران سرور هستیم.تمامی سفارشات و تیکت ها امشب پاسخ داده خواهد شد
سلام.بله دوست عزیز کانفیگ مد نظر رو تیکت کنید
خیر متاسفم
دوست عزیز متاسفانه مصرف شما بسیار سنگین بود و هست که باعث شد سرور ما خودکار عمل بکنه و سرور شما رو خاموش و روشن بکنه و... .حدث زده میشه مشکل از کانفیگ شما باشه.امشب بررسی میشه هم کانفیگ و ... .اگه مشکل از کانفیگ نبود مصرفتون رو باید پایین بیارید چون طبق لوگ های سرور ما بعد از اینکه سرور شما افزایش منابع داده شد زیر نیم ساعت فری رم شما صفر شد!
در کل بررسی میشه
بررسی میشه
انشالله به زودی تحویل داده میشه تعداد سفارشات بالاست و همچنین 11 تا سفارش دولتی داشتیم که قرار بود همون روز تحویل داده بشه اما بر اثر نت ما همچنان درگیر سفارشاتیم
از همه کاربران معذرت میخوام
بروزباشید
متشکر از پاسخ و منتظر تحویل هستیم همکار و دوست گرامی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)