صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 22 , از مجموع 22

موضوع: فروش سرور مجازی ارزان=کیفیت را گران نخرید, فروش سرور آلمان||سرور فرانسه||سرور آمریکا پورت تمامی سرور ها 1 گیگ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن berbidvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    844
    تشکر شده در
    718 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی ارزان=کیفیت را گران نخرید, فروش سرور آلمان||سرور فرانسه||سرور آمریکا پورت تمامی سرور ها 1 گیگ

نقل قول نوشته اصلی توسط davidjonz2005 نمایش پست ها
    منم یه بار از این شرکت وی پی اس گرفتم کارم هم ساخت **** پراکسی برا باز کردن سایتی مثل nvidia بود و اخرین برنامه ای هم که نصب کرده بودم مال یه هفته پیش بود اصلا همین جوری بی دلیل سرور خاموش شد بعد هم که بهشون گفتم اونا گفتن باید 5000 تومن بدی که باز سیستم عامل نصب کنیم خوشم نیومد دیگه تمدید نکردم
    سلام دوست عزیز بعضی وقتا سیستم عامل ها توسط کاربران خراب میشن یا ویروسی میشن که نیاز به تعویض مجدد داره ما که نمیایم سیستم عامل شما را از عمد خاموش کنیم و بخواهیم 5 تومان هزینه بگیریم 5 تومان پول به دردسر تعویض سیستم عامل نمی ارزه ک ما بخاطر اون میزان هزینه ناچیز بخواهیم خودمونو تو درد سر بیندازیم
    موفق باشید
    خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    19
    تشکر شده در
    17 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی ارزان=کیفیت را گران نخرید, فروش سرور آلمان||سرور فرانسه||سرور آمریکا پورت تمامی سرور ها 1 گیگ

دوستان من چند ماهی هست با ایشون کار میکنم متاسفانه ایشون نه از پشتیبانی و نه از لحاظ کیفیت و ... تائین نمیشه فقط جنبه اطلاع رسانی بود چون در این پست قبلا تائید کرده بودم حرفم را پس گرفتم

3. تعداد تشکر ها از mahdi4187 به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)