سلام دلشاد عزیز
بنده یک دنیا از شما پوزش میخوام.
همونطور جناب رستمی اشاره کردند بنده درگیر مسائلی بودم و حتی پیگیری های بنده رو برای استخدام نیروی کار رو میتونید مشاهده بفرمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=150556
---
بنده به یکی از دوستان سپرده بودم تا با تمامی مشتری های سرور سی پنل تسویه حساب کنند، بنده در عجبم شما چطور هنوز روی این سرور میزبانی میشید.
بنده پیگیری های بعدی رو توی پیام خصوصی با شما انجام میدم
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
به خدا این رسمش نبود الان من درست یک ماهه ناراحت و درگیر مسایل اینم که چطوری فایل ها رو منتقل کنم خب برادر من یه پیام میدادی بهم که از صبح تا حالا داشتم لینک جابجا میکردم والا دو گیگ اینترنتم رفت اونم با نت مخابرات این همه وقت و پولمو هدر دادم که شما درگیر کارهاتون هستیت اخه اینجوری که نمیشه من 5 بار تیکت زدم حداقل یه بلکاپ سالم بهم بدید که اونم نداید و مجبور شدم با هزار زحمت و هزینه و شل ریختن اطلاعات رو منتقل کنم جواب تلفن هم نمیدید ادم براتون توضیوح بده لطفا هر چه سریعتر یه بکاپ سالم برام ارسال کنید
- - - Updated - - -
هر بار مشکلی توی هاستینگتون پیش اومده گفتین یه دنیا معذرت میخوام منم گفتم فدات اشکال نداره این مشکلات پیش میاد والا هنوز تیکتاش هست برو بخون ولی این بار واقعا جای تاسف داشت این همه هزینه و وقت من بیخود تلف شد
بله کاملا حق با شماست.
بنده توی پیام خصوصی هم عرض کردم که طریقه تحویل بک آپ و جبران خسارت رو بفرمایید
.:: جی سرور - ارائه دهنده خدمات میزبانی وب و سرور های مجازی و اختصاصی ::.
دارنده نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
اینجا من نمیتونم پیام خصوصی بدم لطفا نیم ساعت برام وقت بذارین و بیایین تو کنترل پنل جی سرور جواب تیکت هامو بدید یا باهام تماس بگیرید 10 دقیقه وقت میخواد مسلما منم کار هایی دارم و وقت بقیه هم ارزش داره
با سلام
با بنده در ارتباط باشید فایل هاتون رو منتقل کنم
اگر آیدی یاهو دارید که چه بهتر
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
لینک بکاپ رو یا تو پیام خصوصی یا به ایمیلم بفرستین 4takboy@gmi که سالم باشه و امروز گرفته باشید هنوز هزینه هاستم یک ماهو نیم مونده که تمدید کرده بودم http://www.dailymobile.ir/?page_id=4243 از اینجا هزینه رو باز پرداخت کنید
- - - Updated - - -
این بکاپ هایی که تو کنترل پنل هستن مال یک ماه پیش هستند و نه طلاهاست نه مارال هاست نتونست از حالت فشرده خارج کنن مشکل داشت
- - - Updated - - -
دوستان مشکل حل ممنون از همتون - ممنون از اقای محسن یگانه مهر که هم لینک بکاپ رو دادن هم خسارات خیلی ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)