سلام \ه درگاهای براش نوشته شده به صورت دیفالت درگاه کدوم گیت وی هارو رداره ممنون
سلام \ه درگاهای براش نوشته شده به صورت دیفالت درگاه کدوم گیت وی هارو رداره ممنون
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
درود.درگاه بانک سامان جهان پی و بانک ملت.ولی امکان برنامه نویسی درگاه هر بانکی به درخواست مشتری وجود دارد
- - - Updated - - -
به مناسب عید قربان همه دوستانی که امروز و فردا لایسنس یک ماهه و شش ماهه سامانه را خریداری نمایند علاوه بر تخفیف اعلام شده یک ماه رایگان به لایسنس شان اضافه خواهد شد.
دوست عزیز
با سلام و عرض احترام
اولا تبریک میگم بابت این طراحی عالی و گسترش اسکریپت فارسی
و دوماً جایی قید نشده که فضای هاست این سیستم از کجا نصب میشه و ایا دسترسی بهش داریم یا خیر؟
درود
خیلی ممنونم قربان
در صورت دریافت لایسنس دائمی سیستم, تحویل شما خواهد بود و روی هر هاستی که بخاهید میتونید نصب کنید(در صورتی که یک سری حداقل امکانات رو داشته باشه که معمولا همه سرور اینها این قابلیت رو دارند ) و در غیر این صورت در مابقی لایسنس ها سسیستم بر روی هاست شرکت ما نصب خواهد شد و نام کاربری و رمز عبور سیستم به شما داده خواهد شد.
ویرایش توسط dexin : September 25th, 2015 در ساعت 14:15
ببینید دوست عزیز
بنده قصد خرید شش ماهه دارم ولی میخوام که در هاستی که خودم دارم نصب کنم
خب اینجا دو مساله پیش میاد
اولیش اینه که قانون شما در مورد لایسنس شش ماهه فقط نصب رو هاست شرکتتون هست؟
دومیش اینه که اگر بخوام رو هاست خودم بارگذاری بشه شامل چه هزینه های دیگه ای هست
ضمنا من این اسکریپتو برای ارائه لایسنس نود 32 میخواستم
این مسایل روشن بشه سفارش خودمو ثبت میکنم
با سپاس
خیلی اسکریپت کاربردی و بدرد بخوریه امیدوارم موفق باشید دوست عزیزم
خیر شما می توانید با پرداخت هزینه ای جزئی بابت لایسنس,سیستم را تحویل گرفته و روی هر سروری که میخاید نصب کنیداولیش اینه که قانون شما در مورد لایسنس شش ماهه فقط نصب رو هاست شرکتتون هست؟
هیچ مشکلی وجود ندارهضمنا من این اسکریپتو برای ارائه لایسنس نود 32 میخواستم
دوست عزیز
یه سوال دیگه هم داشتم
مشتری میتونه بیاد ثبت نام کنه و خودش خرید بزنه و یوزر بسازه و بعد هم پرداخت کنه و تحویل بگیره؟
این قابلیت فروشگاهی اگر داشته باشه عالی میشه
در هر صورت همین هم که الان هست در کل وب فارسی فقط شما طراحی کردید قبلیا همه پروژه رو رها کردن رفتن!
با سپاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)