-
November 7th, 2010, 07:47
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی برای خرید سرور از گیگفا

نوشته اصلی توسط
MOHSEN-1
يعني چي پس تکليف ما اين وسط چيه که ازش وي پي اس داريم؟
چيکار بايد کنيم پرداخت کي ميکنه پشتيبانيش گزشتيم هنوز نمرديم دوتا تيکت انگليسي بلد نباشيم بزنيم ولي پرداخت که ما نمي تونيم
تکلي چيست
پرداخت سرويس ها همواره انجام مي شوند ! .مواردي نظير Downtime طولاني مدت سايت شما ( تجربه خودتان ) و تاخير آن ها در برطرف سازي مشکل باعث حذف سرويس هاي Santrex گرديده است.
ضمن اينکه براي پشتيباني مي توان در صورت بروز مشکل با خود آن ها در ارتباط باشيد.
در واقع حذف سرویس های Santrex به این دلیل بود که اکثر کاربران نظیر دوست عزیزمون که در زیر نقل و قول ایشان را آوردم تصور می کنند که (کیفیت Santrex = کیفیت گیگفا) و در نتیجه کیفیت سایر سرویس های ما را زیر سوال می برد.

نوشته اصلی توسط
kavir
سلام
چقدر جالب هست هنوز این تاپیک ما سره پا هست ما یه سرور از گیگفا هست خریدیم Santrex سایت ما هنوز راه اندازی نکردیم همش down میشه
الان هم دیگه پشتیبانی نمی کنند
اون وقتش هم پشتیبانب خوبی نداره فقط شبها جواب میداد به ما
اگر از من همین الان بپرس گیگفا چطوری من می گم خیلی بد هست
ارزش نداهر ازش تهیه کنید.
-
-
November 7th, 2010 07:47
# ADS
-
November 7th, 2010, 08:24
عضو انجمن
-
-
November 12th, 2010, 17:17
عضو انجمن
پس از 6 ماه کار کردن با گیگفا باید بگم
خوبه و تایید میشه
-
-
November 15th, 2010, 14:38
پس از 5 ماه کار کردن با گیگفا باید بگم خیلی راضیم ، تازه من از Santrex هم سرور نداشتم از Burst سرویس داشتم ، که بازهم آن را پشتیانی میکردیند ولی یهو پشتیبانی را برداشتند ، چون شرکت BUrst هم با ایران مشکل داره ، نمی شه از طریق پشتیبانی انگلیسی اقدام کرد، انتقال این حجم اطلاعات به دیتاسنتر های دیگه هم کار زیاد آسونی نیست ، درضمن هیچ کودوم قیمت Burst را هم نمی دن، ولی در جمع خیلی خوبه اگه پشتیبانی بشه!
یعنی یا سرویس های ByetHost که پشتیبانی دارند ، یا هم از یک دیتاسنتری که پشتیبانی فارسی میکنه !
البته این را هم بگم که پشتیبانی گیگفا خیلی عالی بود، دقیق ، منظم و.....
به نظر من هم حجم کار ی آقا مصطفی این قدر زیاد بوده چون ایشون پنل مدیریت را هم نصب میکردند در حالی که تمام سایت های پشتیبانی پنل مدیریتی برای کسی نصب نمیکنند! فقط مشکلات سرور را حل میکنند..........
موفق باشید!
ویرایش توسط badboysamir : November 15th, 2010 در ساعت 22:21
-