نقل قول نوشته اصلی توسط peyman4878 نمایش پست ها
با سلام

هاست با قیمت مناسب و سازگار با پرستاشاپ 1.6 نیاز دارم
من قبلا هم از این فروشگاه ساز استفاده کردم و تعدادی از هاست هایی که استفاده میکردم سازگار نبودن و صفحه سفید میشد یا به علت استفاده بیش از حد از مناسع ساسبند میشد. بازدید کم هستش فعلا پس به منابع زیادی نیاز ندارم

1 گیگ فضا نیاز دارم
هاست ایران یا خارج برام فرقی نداره ترجیها خارج باشه که قیمتش کمتر باشه
سرعت هاست خوب باشه چون پرستا سنگین هستش و لود کردنش طول میکشه
بازدید روزانه هم حداقل 300 ای پی در روز رو جواب بده
دارای قابلیت gzip هم باشه
ترجیحا نحوه پرداخت ماهیانه باشه

سایت پرستا شاپ این مشخصات هم لازم دونسته (حداقل)
memory_limit = 128
max_execution_time= 30 ثانیه
max_input_time= 60
upload_max_filesize= 8mg
post_max_size= 8
max_input_vars= 6000

ممنون میشم راهنمایی کنین
با سلام و احترام

از OVH آمریکا در خدمت شما هستیم دوست من ، خوشحال میشیم که به تایپیک ما سر بزنید

ایــــران ســـرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت __ با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی __ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی __ ثبت شده در ستاد ساماندهی __ طرف قرارداد با بانک های ملت ، ملی ، سامان و فن آوا کارت در خدمت شماست

هاست میزبانی وب در 4 پکیج
ارزان ابری ، استاندارد ابری ، حرفه ای ابری ، پر بازدید ابری (اختصاصی)

تمام سرور ها و پلان ها به صورت کلود و با منابع مشخص و اختصاصی میباشند . همینطور قابلیت تغییر نسخه PHP به نسخه دلخواه در سیپنل فعال میباشد .
تمامی امکانات نامحدود در پنل استاندارد ، حرفه ای و پر بازدید
تخفیف 20 % برای سفارش های سالانه و ماهانه مختص کاربران ارجمند و گرامی وب هاستینگ تالک

شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه

کد تخفیف : WHToff

لیست تایپیک های ایران سرور تا کنون :

تایپیک فروش جدید ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک فروش دوم ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک فروش اول ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک تخفیف ایران سرور : ▆▇ ایران سرور •••◄ 35 درصد تخفیف نوروزی ►••• مناسب برای سفارش جدید ، ارتقا و تمدید ▇▆

در این تایپیک لیست برخی از مشتریان ، سخنان برخی از مشتریان در مورد ایران سرور ، لیست امکانات ویژه ، مشخصات سرور و... موجود میباشد

بهترین نیستیم اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند

خرید هاست ، سرور مجازی | ایران سرور