باسلام
بنده انتقال بین Hetzner و OVH و تجربه کردم
متاسفانه نتیجه مطلوبی نداده
اگر هدف ففط نگهداری بک آپ هست می تونید از دیتاسنترهای ارزان امریکا مثل Datashack اسنفاده بفرمایید
مشکلی پیش نخواهد آمد
موفق باشید
باسلام
بنده انتقال بین Hetzner و OVH و تجربه کردم
متاسفانه نتیجه مطلوبی نداده
اگر هدف ففط نگهداری بک آپ هست می تونید از دیتاسنترهای ارزان امریکا مثل Datashack اسنفاده بفرمایید
مشکلی پیش نخواهد آمد
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
تا حالا به هتزنر تست نکردم که به کدام دیتاسنتر سرعت مناسبی دارد. اما بر اساس تکنیکی به شما عرض می کنم و علمی است پیشنهاد می کنم که هر دیتاسنتر معتبری از این 3 کشور خریداری نمایید نباید مشکل داشته باشید:
1- فرانسه 2- هلند 3- خود آلمان
این کشورها بعلت داشتن لوپ های اینترنتی و پورت های قوی که با هم دارند دیتاسنترهایش با هم ارتباط اینترنتی مناسبی دارند. و توصیه جدی من این است که از دیتاسنترهای آمریکایی برای بک آپ سرورهای هتزنر استفاده ننمایید. زیرا هیچ دیتاسنتر اروپایی نمی تواند پورت 1 گیگابیت بر ثانیه به آمریکا را تضمین کند بخاطر محدودیت های لوپ های اینترنت بین قاره ای سرعت های آپلود و دانلود معمولاً 2 و 3 مگ است.
استفاده کردیم تشکر
یکی از گیرترین دیتاسنترهای دنیا هست . من بکاپ داشتم 2 سال پیش زد الکی پاک کرد گفت نرم افزار کرک شده هستاگر هدف ففط نگهداری بک آپ هست می تونید از دیتاسنترهای ارزان امریکا مثل Datashack اسنفاده بفرمایید
آخه کی روی سرور و هاستش نرم افزار اورجینال برای دانلود میذاره ؟؟
این دیتاسنترDatashack منتظر هست یک اپسیلون نرم افزار کرک شده ببینه و سرور رو شیفت دیلیت کنه
اگر برای بکاپ میخواهید یعنی امنیت = 0
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)