-
September 6th, 2010, 12:39
عضو جدید
پاسخ : بهترین شرکت سازنده لپتاپ !
یه دستمون گفت اپل فقط پز داره ..

نگاهی به فروش شرکت اپل در آمریکا کنید (با یه جستجوی ساده ) انصافا بهترین کیفیت لپ تاپ ها واسه اپل هستش ..
مسلما بهترین کیفیت در آمریکا مال اپل است.ولی اگر اشتباه نکنم ما الان در ایران زندگی می کنیم.کشوری که نرم افزار ها و نمایندگی ها و خدمات پس از فروش اپل را تحریم کرده.جالبیش اینجاست که اپل نیز ایران را تحریم کرده و حتی نرم افزار های رایگانش را با آی پی ایران در اختیار شما قرار نمی دهد.در بازاری که اگر قطعات اپل کم شود آن را با 4 برابر قیمت واقعی به شما می فروشند اگر می خواهید اپل بخرید کسی جلوتون رو نگرفته.هر کسی حق انتخاب دارد.من فقط نظرم رو گفتم
-
تعداد تشکر ها ازarix به دلیل پست مفید
-
September 6th, 2010 12:39
# ADS
-
September 6th, 2010, 12:44
عضو دائم
IBM
tooshiba
HP intel
dell
accer
sony
-
-
September 6th, 2010, 17:05
دوستانی که مسخره میکنند اپل تو امریکا با ایران فرق میکنه به هر حال من 5 ساله تو این کارم و تعصبی هم ندارم من خودم سونی دارم و به همه هم میگم لپتاپ با یک کانفیگ در ایسر و سونی 300 تومن حدااقل فاصله قیمتی داره در صورتی که شاید سونی 5 درصد کیفیتش بیشتر از ایسر باشه که این اصلا به چشم نمیاد اما بحث در مورد کیفیت لپتاپ باشه بدترین اچ پی و دل هستند دیگه به چشم من میبینم مرجوعی ها را لنوو هم باکیفیت ترین هست
بهر حال اینجا دوستانی که تا حالا دستشون بیکبار هم به لپتاپ نخورده نظر میدهند و من بحثو ترک میکنم
ولی اینجا مطالب خوبی هست و بهترین مکان مشاوره برای لپتاپ در ایرانه
لپ تاپ - P30World Forums
-
-
September 6th, 2010, 17:21
با توجه به پول شما بهترین آپشن 1558 دل هست ..قیمتش هم یادمه هست ...
1.200.000
-
-
September 6th, 2010, 19:18
عضو انجمن
سلام
این حرفی که می خواهم بزنم توی همین تاپیک یک نفر دیگر هم گفته بود. باید ببینی کدام مدل از کدام شرکت سازنده با پول و کارایی که از ان می خواهید هم خوانی داره. بعد از انتخاب یک سرچی با زبان های دیگر در نت بزن و ببین ان مدل مشکل کلی نداشته باشد. روی این قسمت دوم تاکید می کنم حتما توی نت با زبان انگلیسی سرچ بزن وگر نه مثل من از اعتمادت به وارد کننده پشیمان می شوی. لنوو با این سری t410 که دادی تو بازار ... .
-
-
September 7th, 2010, 06:16
چقدر تنوع :| هرکی داره یچیزی میگه !!! دوستانی که گفتند dell بده لطفا یه دلیلی چیزی هم مینوشتن رو هوا که نمیشه حرف زد
اپل خوب هست ولی نه برای ایرانی ها و مخصوصا دوست من :دی به دلایلی و این رو هم قبول دارم که سونی مقداری از پولی رو که میگیره بخاطر اسمش هست و با همون کیفیت و مشخصات میشه از شرکت های دیگه ارزون تر خرید !!!
توشیبا هم خوبه چون یکی از نزدیکان داشتن و راضی هستند اساسی !! ولی با این بودجه ای که دوستم داره ...
تا اینجا اگه بخوام نظرات کل دوستان رو مد نظر قرار بدم جدا از اونایی که بدون دلیل گفتن فلان لپتاپ بد هست ! dell تایید شده ...
اگه کسی هست که میگه دل بده لطفا دلیلشم بگه !
-
تعداد تشکر ها از lvlehrad به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2010, 10:32
دوست عزیز ، من کارم لپ تاپ است . در اندیشه و کرج قطعات کامپیوتر پخش می کنیم .
از همه برند ها فروختیم ، DELL و Acer مشتری پسند تر هستند :
1. کانفیگ های متنوع
2. زیبایی ظاهر
3. قیمت
4.خدمات پس از فروش ( گارانتی معتبر )
5.کیفیت
البته الان بازار DELL کمی ضعیف شده ( 60% قطعات داخلش تقلبی ! از 4 ماه پیش اینجوری شده ( البته فقط شرکتی هاش ، یعنی بدون گارانتی ها ) ولی اگر شما با گارانتی تهیه کنید هیچ مشکلی نخواهد داشت .
برندهایی همچون Sony -Apple فقط به خاطر اسم شرکت گرون قیمت هستند نه خدمات !!!
شما کانفیگ 1.600.000 سونی رو ، میتونید با800-900 در دل بگیرید ! سونی فقط به علت اینکه مادربوردش آمریکایی اصل هست و ویندوز های روی آن اورجینال هستند ، قیمت بالاتری دارد .
لپ تاپ خود بنده یک برند دیگر است ، ولی DELL و Acer و ASUS و Fujistu SEIMENS و IBM تایید می شوند .
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
البته این را هم در نظر بگیرید که hp هم از این قاعده مستثنی نیست ( یعنی حرف نداره ) فقط خدمات پس از فروشش رو من نشنیدم کسی تعریف کنه ! ( برخی از قطعات بورد ، ic ها و . . . ) داخل ایران نیست !
-
-
September 7th, 2010, 10:42
عضو دائم
فقط ایسر .....
من اصلا دوست ندارم پول مفت بابت اسم به سونی و دل بدم ....
-
-
September 7th, 2010, 16:25
البته یه نکته در مورد همین اپل (من اعتقادی بهش ندارم و ازش بدم میاد) و سونی بگم اینم اینه که کیفیت صفحه نمایش مدلهای این دو برند هرگز تو مارک دیگه ای نیست اگه مدلی پیدا کردید صفحه نمایشش مثل بالایی ها باشه حتما بگید البته بهر حال هیچکدوم کامل نیست و هرکدوم یه عیبی دارند خود من الان سونی دارم کلی پول دادم روش لینوکس نصب نمیشه حسابی حالم گرفتست در صورتی که قبلا دل داشتم درایورهای لینوکس براش اومده بود
جدیدا کره ای ها هم خیلی گرد و خاک به پا کردند فک کنم ال جی و سامسونگ این بازار را هم تسخیر کنند
به برند توجه نکن مدل انتخاب کن و اینجا ببین چطوریند
Notebook / Laptop Reviews and News - Notebookcheck
Notebooks Tests, Tipps und News rund um Laptops auf notebookjournal.de
Laptop Reviews - Notebook Reviews and Netbook Computer News & Reviews
-
-
September 7th, 2010, 17:17
خیلی زیاد هم جدی نگیریدا :دی برای یه ادم حرفه ای نمیخوام ! ویندوز xp رو فول بلد نیست چه برسه به لینوکس و این حرفا !!! ولی میخواد چیزی باشه که چند ماه گذشت یا 1سال گذشت درپیت نشه و نره جزو لپتاپای درپیت
-