-
July 14th, 2015, 03:28
عضو انجمن
پاسخ : بهترین هاست
با بیش از 8 سال سابقه کاری و رزومه قوی در خدمتتون هستیم
http://www.portal.pardishosting.com/cart.php?gid=32
نظر کاربران :
http://blog.pardishosting.com/%D9%86...C%D9%86%DA%AF/
پردیس هاستینگ :
1) سیستم بک آپ گیری بسیار قوب و پیشرفته (تحت هیچ عنوانی دیتای شما بر روی سرورهای ما دچار اشکال نخواهند شد.)
2) سابقه طولانی از سال 2008 ...
3) نمودار آپتایم با اپتایم واقعی
4) سرورها در دیتاسنتر پیشرفته در ایسلند نگهداری می شوند.
5) تمامی سرور و تمامی قطعات آن مارک HP ساخت امریکا می باشند.
6) لایت اسپید سرعت لود بالاتر از آپاچی و Nginx
7) کانفیگ صحیح کلودلینوکس به طوری که موجب افت لود سایت کاربران نشود
8) میزبانی دیتابیس بر روی سرور مجزا
بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....
-
-
July 14th, 2015 03:28
# ADS
-
July 14th, 2015, 17:55
عضو دائم
-
-
July 18th, 2015, 15:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
alireza.habibi70
سلام دوستان
خسته نباشید
نیازمند هاست میزبانی + هاست دانلود هستم
در حال حاضر هاست دارم از سایتی گرفتمه الان 4 ماهی میشه . ازشم راضیم فقط بعضی پلاگین ها و ماژول ها رو فعال نکردنه و هر قالبیم نصب میکنم با مشکل مواجه میشم میخواستم بگم بهترین سایت که هاست میده چیه
هم قطعی نداشته باشه هم سرعتش خوب باشه و هم ارزان
آدرس ها رو بنویسید بنده چک میکنم هر کدوم پسندم بود موارد لازم رو انجام خواهم داد . با تشکر
GE-CH-4 - فضا : 1000 مگابایت - پهنای باند : 50000 مگابایت
Control panel : cPanel | Ftp : 7 | Database : 10 | Park Domain : 10 | Addon Domain : 2 | بقیه امکانات : نامحدود
سبد خرید - سفارش میزبانی وب لینوکس آلمان cPanel - SSD
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-
-
July 22nd, 2015, 02:38
عضو انجمن
با سلام
از بهترین دیتاسنتر آلمان (هتزنر) با آپتایم 100 درصد در خدمتتون هستیم
www.hiradhost.com
info@hiradhost.com
-
-
July 25th, 2015, 23:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alireza.habibi70
سلام دوستان
خسته نباشید
نیازمند هاست میزبانی + هاست دانلود هستم
در حال حاضر هاست دارم از سایتی گرفتمه الان 4 ماهی میشه . ازشم راضیم فقط بعضی پلاگین ها و ماژول ها رو فعال نکردنه و هر قالبیم نصب میکنم با مشکل مواجه میشم میخواستم بگم بهترین سایت که هاست میده چیه
هم قطعی نداشته باشه هم سرعتش خوب باشه و هم ارزان
آدرس ها رو بنویسید بنده چک میکنم هر کدوم پسندم بود موارد لازم رو انجام خواهم داد . با تشکر
با سلام و احترام
از OVH آمریکا در خدمت شما هستیم دوست من ، خوشحال میشیم که به تایپیک ما سر بزنید 
ایــــران ســـرور دارای نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت __ با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی __ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی __ ثبت شده در ستاد ساماندهی __ طرف قرارداد با بانک های ملت ، ملی ، سامان و فن آوا کارت در خدمت شماست
با تمام موارد ذکر شده در خدمت شما هستیم ، لطفا به تایپیک ما سر بزنید لیست برخی از سایت های پر بازدید و حجیم که روی سرور هستند در تایپیک موجود میباشد
هاست میزبانی وب در 4 پکیج
ارزان ، استاندارد ، حرفه ای ، پر بازدید (اختصاصی)
تمام سرور ها و پلان ها به صورت کلود میباشند ( قابلیت انتخاب و تغییر نسخه php ، فعال کردن و غیر فعال کردن مد ها و تابع های خاص )
تمامی امکانات نامحدود در پنل استاندارد ، حرفه ای و پر بازدید
تخفیف 20 % برای سفارش های سالانه و ماهانه مختص کاربران ارجمند وب هاستینگ تالک
شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه
کد تخفیف : WHToff
تایپیک جدید ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▆ فروش ویژه هاست میزبانی وب ssd ▆ شروع قیمت از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک قبلی ایران سرور : ▆▇ ایران سرور ▇ فروش ویژه هاست میزبانی وب ▇ شروع قیمت ها از 6400 تومان سالیانه ▇▆
تایپیک تخفیف ایران سرور : ▆▇ ایران سرور •••◄ 35 درصد تخفیف نوروزی ►••• مناسب برای سفارش جدید ، ارتقا و تمدید ▇▆
در این تایپیک لیست برخی از مشتریان ، سخنان برخی از مشتریان در مورد ایران سرور ، لیست امکانات ویژه ، مشخصات سرور و... موجود میباشد
بهترین نیستیم اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
خرید هاست ، سرور مجازی | ایران سرور
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
July 27th, 2015, 01:31
عضو جدید
با سلام
اگر تا این لحظه سرویس مورد نظر را تهیه نکردید لطفا تاپیک آفر ما را مشاهده فرمایید :
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=146836
با تشکر
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
-