سلام
ببخشید باید نظر شمارو تکمیل کنم
این که گفتید مشکلی در سقف ترانکش نیست
این مطلب سایت پیپال رو رو به دقت بخونید
We’re required to collect and verify information from our customers. We must do this before our customers receive £1,900 into their PayPal account (in total) within a year of receiving their first payment.
To ensure there is no disruption to you or your business, we’ll notify you of this requirement when you receive £1,650 (in total) into your PayPal account.
If you expect to receive funds in excess of £1,650, you can deal with this requirement as soon as you open your account. We recommend taking this proactive approach to save any possible disruption in the future.
شما تا یک سقفی در طول ۱۲ ماه میتوانی پول رد و بدل کنید که بعد از اون باید یا صبر کنید برای سال جدید و یا کاربری خودتون رو ارتقاء بدید
با سپاس
- - - Updated - - -
خدمتتون بگم دوست عزیز Okpay یکی از سختگیر ترین گتوی هایی بوده که باهاشون کار کردم
خیلی ساخت میگیرن واسه حساب باز کردن
و اینکه شما میگی با کارتش نمیشه کار کرد
باید بگم پروویدرها مثلا مستر سرویس رو آراء میده و اگه جای این سرویس قبل قبول باشه کار میکنه و به این کاری ندارند که مستر یا ویزا یه okpay یا RBS یا بانکه دیگری هست
تجربه شخصی من این رو میگه که کار با پی پل بهتر هست تا okpay
- - - Updated - - -
[QUOTE=behzad83;1364252]در ابتدا یک Sign Up ساده هستش و مدارکی از شما نمیخوان. مدارک فقط زمانی از شما خواسته میشه که نیاز به تایید هویت شما داشته باشن یا اینکه اکانتتون لیمیت بشه. فقط برای وریفای کردن حساب پی پال در ترکیه شما نیاز به یک ویزا یا مستر کارت مجازی یا غیر مجازی دارید. حساب بیزنس هم پروسه ایجادش مثل حساب پرسنال هستش ولی بعدا شما باید TAX ID و مدارک شرکت ارائه کنید که طبیعتا امکان پذیر نیست.
- - - Updated - - -
خواهش میکنم، پاسپورتی که واسه مدارک بهتون ارائه میشه به اسم فرد دیگری هستش. اصولا پاسپورت سنگاپوری هست. حسابتون هم به همون اسم باز میشه. صورت حساب بانکی هم براتون ساخته میشه اگر پی پال درخواست Statement بانکی کنه ازتون. شماره سنگاپور هم میتونم براتون تهیه کنم، مشکلی نیست. خودم مشهد هستم قربان. در اسکایپ میتونین با gyftiran در تماس باشید.
افتتاح حساب بانکی در ترکیه برای افراد غیر مقیم هم امکان پذیره که به زودی راهکارشُ بهتون میگم.[/QUOTE
ببخشید دوست عزیز پیپال برای وریفای کردن حساب بانکی که به پیپال وصل هست ۲ تا پیمانت کوچیک میفرسته که از شما میخواهد تایید کنید برای ارتقاء یا وریفای کردن
پس این ۲ تا پیمانت به کجا واریز میشه و چطور قابل دست رسی هست؟
ممنون
Statement بانكى رو فقط جزو مداركى كه واسه از ليميت خارج كردن حساب استفاده ميشه، واسه كاربر با اون اسمى كه اكانت باز شده ميفرستيم. چون حساب سنگاپور براى وريفاى شدن نياز به اضافه كردن حساببانكى نداره. اين موردى كه شما ميفرماييدُ واسه حسابهايى كه از امريكا باز ميكنيم استفاده ميكنيم چون اكانت پى پال امريكا واسه وريفاى شدن نياز به شماره تلفن و حساب بانكى داره. خوب شد شما پيغام داديد، من يك سوالى خدمتتون داشتم كه ميخواستم بپرسم، چه ساعتهايى روى ياهو جوابگو هستيد؟ چون انگليس تشريف داريد، با ساعت خودتون بفرماييد كه من مزاحمتون بشم، ممنون
- - - Updated - - -
تا يك ماه ديگه خدمتتون عرض ميكنم قربان. البته مجموعا پى پال تركيه به سود كاربران ايرانى نيست. چون تبديل لير به دلار و كارمزداش هزينه بر ميشه واسشون.
Telegram: gyftiran
ما برای یکی از دوستامون که اقامت نداشت همه راه رو رفتیم حتی وکیل هم گفت نمیشه اخرش هم اقامت ۱ ساله تورسیتی گرفت و حساب باز کرد.
در حساب های بانکی ایش بانکی میشه به ۴ ارز لیر دلار پوند و یورو حساب و کارت باز کرد.
مثلا دو تا کارت و حساب لیر و دلار باز می کنید داخل حساب دلار دلار میریزید و حساب لیر لیر (البته از اینترنت بانک میشه چنج هم کرد بهم که نرخ تبدیلش خیلی مناسب هست نسبت به پی پال )
بهترین کار این هست که همشه حواله دلار بزنید به حسابتون و موجودی اصلی به دلار باشه اگر نیاز به استفاده از حساب لیر داشتید با موبایل بانک دلار رو به لیر چنج کنید.
وقتی هم می خواهید داخل پی پال دلاری پرداخت کنید از کارت دلاریتون برداشت میکنید. در نتیجه هیچ نرخ تبدیلی بهتون نمی خوره.
سلام و تشکر بابت اشتراک اطلاعاتیتون
میشه بفرمائید امکانش هست الان ما که حساب معمولی داریم اونو به بیزنس تبدیلش کنیم؟
یک مورد دیگه چرا بعضی دوستان با همین حساب پی پالشون تا سقف ماهیانه 1500 بعضا 2000 دلار ورودی خروجی داشتند و با اینکه حسابشون معمولی بوده باز مشکلی نداشتند؟ شانسیه یا طبق اصول و قانون به سقف که رسید گیر میده؟
و آیا منظورشون کل گردش مالی هست یا فقط ورودی؟ مثلا 100دلار بیاد اونو خرج کنیم 200 دلار محسوبش میکنن؟
سلام
معمولا قبل از اینکه به سقف مبلغ برسید ایمیل میاد که کاربریتون رو بروز کنید تا اون لیمیت برداشته بشه و اینکه شانسکی هاست نه چون این قسمت با برنامه انجام میشه و منوال نیست که بشه گفت شانسکی انجام میشه
و برای حساب بیزینس شما وقتی صاحب حساب پرمیوم باشید هر وقت که بخواهید میتونید به بیسینس ارتقاء بدید که اون هم به ۲ شکل هست
۱ میتوانید ۲ حساب مجزا یعنی شخصی و بیزنس داشته باشید که استیتمنتهای مجزا دارند
۲ میتوانید هر دو حساب را در یک حساب داشته باشید هر دو با یک لوگ این کار کنند
ولی معمولا همه آپشن اول رو انتخاب میکنند چون میتوانید ۲ تا حساب مجزا داشته باشد و میتوانید حساب بیزینس رو کانفیگ کنید و کسانی که برای شما کار میکنند نام کاربری به حساب رو داشته باشند با تنظیم محدودیتها که شما در کانفیگ حساب انتخاب کردید
باز هم اگه سوالی هاست در خدمت هستم
- - - Updated - - -
من معمولا در یاهو آنلاین هست روی سیستم اندروید والی اگر هم نتوانم در جا جواب بدم به مهز دریافت پیام جواب میدم
موفق باشید
سلام
یعنی شما میفرمائید اگر یکبار دیگه در پی پال عضو بشیم برای حساب بیزینس کافیه دیگه؟
در کل حساب شخصی با سطح پرداخت محدود که بکار ما نمیاد اگر همینی که داریم رو بخواهیم ارتقا بدیم شرایطش چیه؟ بهتره بزاریم وقتی پی پال گفت انجام بدیم یا هر چه زودتر بهتر؟
برای پرداختها از چه نوع کارت اعتباری استفاده کنیم که قیمتها برامون اقتصادی تر تموم بشه؟و بشه مدوام اونو شارژ کرد؟یا کلا حساب خاصی رو پیشنهاد میدین که بعد از اون بتونیم ویزا کارت مجازی بسازیم و خرج کنیم؟
- - - Updated - - -
سلام ممنون
چه نوع ویزا کارتی که قیمتها در سطح همین پی پال باشه؟
مطلب رو برعکس گفتید اگر پی پال تون بالانس نداشته باشه میتونید از موجودی کارتتون استفاده کنید ولی برعکسش نه
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)