-
June 25th, 2015, 08:29
عضو انجمن
پاسخ : خرید هاست دانلود ماهیانه کمتر از 30 تومن
-
تعداد تشکر ها از mehrshad.ho به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2015 08:29
# ADS
-
June 28th, 2015, 13:43
عضو دائم
پاسخ : خرید هاست دانلود ماهیانه کمتر از 30 تومن

نوشته اصلی توسط
sepna
سلام و عرض ادب به تمامی کاربران و با آرزوی قبولی طاعات و عبادت در ماه مبارک رمضان و بخصوص مدیران هاستینگ محترم ،

قصد خرید هاست دانلود برای سایت موزیک مجاز - ثبت در ساماندهی دارم . از صفر دارم شروع میکنم . یعنی درآمدم صفر هست ، ولی میتونم مخارج هاست را تامین کنم در صورتیکه هزینه های هاست دانلود ماهیانه
کمتر از 30 تومن باشه.
این جور که من محاسبه کردم در ماه چیزی حدود 7 یا 8 گیگ فایل آپلود میشه . یعنی در ماه ششم 50 گیگ فضای هاست پر شده است . هاست ارزان میخوام تا بعد از 6 ماه که تونستم تبلیغات بگیرم ارتقا بدهم . میدونم که بک آپ گرفته نمیشود ، خودم از فایلها بک آپ میگیرم ، اصل مطلب این هست که میخوام بگم مدیر هاست توانایی بالایی داشته باشه که اگر هاردهای درون دیتاسنتر خدای ناکرده به هر نحوی صدمه دید ، بتونه اطلاعات را بازیابی کنه ، (چون من اصلا شانس ندارم

) و دیگه نهایتا اگه نشد فایلهای بک آپ را برایش ارسال کنم .
مدیران محترم آفرهای ویژه خودتون رو با تخفیف اعلام کنید تا سریع دست به کار بشیم .
هاست دانلود مورد نظر برای شروع کار 100 گیگ هست که در ماههای آینده ارتقا بدهم
کمتر از 30 هزار تومان در ماه .
هزینه پرداخت را 3 بار نوشته و تاکید کردم .
از پلن های ما بازدید نمایید.
http://www.my.hezarnevis.ir/cart.php?gid=12
شرکت "
فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی
تیکت] با
واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی
تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [
ضروری] : 09125362909 - 09332354071
-