-
June 22nd, 2015, 15:20
پاسخ : چگونه میتوان یک دیتاسنتر را از دید دنیا مخفی کرد؟!
از ساخت/ارتباط دیتاسنتر تا حمله جاسوسی و موشکی به ایران
فیلم امشب سینماهای تهران و شهرستان ها!
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015 15:20
# ADS
-
June 22nd, 2015, 15:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
اطلاعات رو عزیزان لطف کردند و در اختیار گذاشتند. اما کامل نیست و میخوام بیشتر اطلاعات کسب کنم
خیلی کنجکاو شدم و به شدت به یادگیری اون علاقه پیدا کردم و دارم به صورت عملی اون رو اجرا میکنم
واسه شروع یه کیف چوبی خریدم و با آلومینیوم (زرورق نازک) کاملا پوشاندم و موبایل داخل اون گذاشتم و از دسترس خارج شد!
حالا میخوام یه محیط بزرگتر رو بسازم و آنتن تلویزیون از آنتن های قدیمی گرفته تا دیجیتال های جدید رو امتحان کنم و بعد برم سراغ وایرلس و wi-fi
در آخر هم تعدادی اشعه خطرناک رو میخوام امتحان کنم که واسه اون اشعه ها میخوام از تعدادی اساتید فیزیک کمک بگیرم
فرض کنید هواپیمای جاسوسی آمریکا بیاد ایران و با موادی از دید اشعه ها مخفی بشه. پس باید راه حل مقابله با اون هم وجود داشته باشه...

سلام
چون بار همیشه روی سطح هادی قرار می گیره و داخل جسم بار الکتریکی جریان ندارد اگر بتونید یک جعبه فلزی کامل که هیچ گونه درز و سوراخی نداشته باشد دور یک جسم بکشید هیچ گونه موج الکترومغناطیسی ای نمی تونه به اون نفوذ کنه مثل امواج رادیویی.
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از sardarn به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 15:31
اگه خیلی مهمه با یه ریخته گری صحبت کنید براتون قالب درست میکنن و توش سرب تزریق میکنن .
برای مواد رادیو اکتیوی هم از سرب استفاده میشه !!!
-
تعداد تشکر ها از zarat به دلیل پست مفید
-
June 22nd, 2015, 15:41
عضو انجمن
عايق اشعه هاي الفا ميتونه يك برگه كاغذ باشه و بتا يك صفحه الومينيوم. براي اسعه گاما يك اينچ كه معادل تقريبا ٢،٥ سانتي متر هست كافي است.
شما مي بايست يك محفظه كاملا عايق شده كه از جنس سرب و عايق الومينيوم بدون حتي يك سانتي متر درز در هر گوشه اي استفاده كنيد. جديدا شنيده شده كه از طريق برق هم ميشه به اينترنت متصل شد پس شما بايد اين برق رو از همون ژنراتور هاي عظيم تامين كنيد و هر دفعه تموم شد ميتونيد اون رو تعويض كنيد.
-
تعداد تشکر ها از besthosti.com به دلیل پست مفید