من نمیدونم از کجات در میاری که بزن تو کار خرید و فروش ماشین ؟!!!! داداشه من هر کاری یه شرایط و تخصصی میخاد ، نمیشه هرتکی یه کارو شروع کرد و پول در آورد ، نمیدونم فکر میکنی حرف میزنی یا فقط دوس داری بگی ؟!!!!!!
من نمیدونم از کجات در میاری که بزن تو کار خرید و فروش ماشین ؟!!!! داداشه من هر کاری یه شرایط و تخصصی میخاد ، نمیشه هرتکی یه کارو شروع کرد و پول در آورد ، نمیدونم فکر میکنی حرف میزنی یا فقط دوس داری بگی ؟!!!!!!
سلام
در صورتی که توانایی مدیریت نیروی انسانی و سرمایه اعلام شده را بصورت حداقل دارید از طریق خصوصی در ارتباط باشید تا در خصوص پروژه ای با هم مذاکره داشته باشیم.
با سپاس
بیش از 20 سال تجربه ما در صنعت IT
تضمین کیفیت، سرعت و پشتیبانی برای تجارت آنلاین شماست
نظر شخصی بنده اینه که خیلی از داستانها از بیرون جذابه و به نظر سود دهی خوبی داره ولی وقتی وارد داستان میشیم میبینیم اصلا به اون شکل نبود
بحث هاستینگ یه بحث سود ده است اما زمانی که قسمت خوب ماجراست ،دردسرهای خودش رو هم داره
فروشنده دامنه
فروشنده هاست
فروشنده سرور
زیاده
شاید یه شغلهایی هست که به نظر خیلی چیپ میاد و به نظرمون آدمهای بدبختی هستن مثال سبزی فروشی : از دوستان من در منطقه 11 هست روزانه حدود 900تومن سبزی میفروشه و به گفته خودش حدود 400تا 450تومن سود داره یعنی 100%
حالا شما یه سرور که برای شما 100دلار تمام شده میتونید 200دلار بفروشید ؟
من حدودا 12 ساله آی تی کار میکنم و 7ساله آنلاین کار میکنم،اگر کار دیگری رو بلد بودم حتما انجام میدادم تا اینکه با چهار تا مشتری که هیچ ارزشی برای کارهات قائل نیستن کار بکنم،اگر سرمایه خوبی هم داشتم به یه کسب و کار خوب فکر میکردم البته همین الانم دارم یواش یواش دارم وارد کارهای دیگه میشم که بیس اصلی شرکتم روی طراحی سایت و هاستینگ نباشه.
با توجه به اینکه من توی بازار توی خیلی کارها سرک کشیدم کارهای دلالی سود دهی خوبی داره تا کارهای خدماتی.
از مشتریهای من صرافی میکنه (صرافی هم نداره) 1میلیون درهم خرید 835تومن فرداش شد 915تومن یعنی شب با دوست دخترش رفت بیرون صبح از خواب بیدار شد 835 میلیونش شد 915میلیون تومن 80 میلیون تومن سود کرد زحمتش این بود که رفت خونه تا صبح استراحت کرد حال من و شما چشممون پای کامپیوتر درمیاد تا چند وقت دیگه 80 میلیون سود میکنیم ؟
جمع بندی :
به نظر من باید به فکر شغلهای سودآورتر باشیم
شغلهای بهتر هم هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)