در صورت امکان سرور تست را هم برای من ارسال نمایید
greenvbd@yahoo.com
ممنون
در صورت امکان سرور تست را هم برای من ارسال نمایید
greenvbd@yahoo.com
ممنون
لطفا شماره تمای ارایه بدین
دوستانی که سرور تست تهیه کردند ، از نتیجه راضی بودند ؟
لطفا برای من هم بفرستید . sah.maddak روی جی میل
سرور تست شما ارسال شده - در صورت تمايل نظرتون در مورد سرويس دريافتي بيان كنيد
- - - Updated - - -
با تشکر از فیدبک شما - مشکل ویندوز ۷ -۸ این بود که سیستم به صورت اتوماتیک یوزر دیفالت administrator می ده درصورتی که یوزر این دو سرور متفاوت بود به هر حال این مشکل تصحیح شد و موردی ندارد الان
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
با سلام تستی که صورت دادم بخاطر اشتباه خودم سیستم عامل اشتباهی سفارش شد و تا درست کردنش فقط تونستم مدت زمان محدودی تست کنم
اما ارتباط سرور خیلی خوب بود کیفیت هارد خوبی داشت تست دانلود هم انجام دادم سرعتش خوب بود
فقط وقتی میزاشتم روی ویندوز 7 یا 8 پسوردی که میداد رو میزدم وصل نمیشد ولی با ویندوز 2003 اوکی بود نمیدونم چرا چون هدفم این دو ویندوز بود
در کل مواردی که تست کردم مناسب بودن
با تشکر
سرور تست برای من ارسال شد و به زودی یک سرور بهشون سفارش میدم . مزایا : تحویل سریع لود پایین cpu پیشنهاد : سایت رو یوزرفریندلی تر کنید / بسیار گیج کننده است
سلام
دوستان vpsgroup بنده سرورم منقضی شده و محیط کاربری سایتتون هم از صبح باز نمیشه یعنی لاگین میکنم صفحه سفید میاد. لطفا بررسی کنید این مشکلو که بتونیم سرورمونو پرداخت کنیم
با احترام
با سلام
چنانچه هنوز مشكلي هست از طريق تلگرام يا پستيباني در تماس باشيد ممنون
با تشکر مدیریت وی پی اس گروپ
www.VPSi.cloud
www.vpsgroups.COM
کانال تلگرام ما : https://telegram.me/vpsgroupsinc
Telegram ID: @vpsgroups
پشتیبانی سریع پیام کوتاه :
98210007203861870
ای دی یاهو : vpsgroups_co
پشتیبانی: sales@vpsgroups.com
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
این سیستم باقی مانده پولتون جالبه خوشم اومد
- - - Updated - - -
این سیستم باقی مانده پولتون جالبه خوشم اومد
سلام
کد تخفیف روی سرور انگلستان هست ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)