-
August 23rd, 2010, 22:27
فروش سرور اختصاصی با مالکیت سرور شما . در ایران
گروه میزبانی لرد نیک افتخار دارد سرویس اختصاصی خود را در ایران به شرح زیر در ایران اعلام میدارد
MainBoard : Asrock
CPU : intel 430
Ram : 1 GB DDR2
HDD : 250 GB
DVD-Rw
300.000 T
--------------------------------
MainBoard :Asus EPU
CPU : E5300 Intel
Ram : 2 GB DDR2
HDD : 320 GB
DVD-Rw
380.000 T
-------------------------------
MainBoard: Asus
CPU : Intel Cori3
Ram : 4 GB DDR3
HDD : 500GB
DVD-Rw
599.000 T
-------------------------------
قیمت های بالا فقط یک بار از طرف کاربر پرداخت میشود و مالکیت سرور با کاربر می باشد و ماهیانه فقط هزینه پهنای باند و نگهداری پرداخت میگردد
هزینه پهنای باند با پورت 1 مگ و نگهداری ماهانه 130 هزار تومان می باشد که به ازای هر مگ پهنای باند 99 هزار تومان به هزینه اولیه اضافه می شود
-
تعداد تشکر ها از LordVPS به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2010 22:27
# ADS
-
August 24th, 2010, 10:22
عضو انجمن
پاسخ : فروش سرور اختصاصی با مالکیت سرور شما . در ایران
بعضی جاها رویت شده کانکشنی که به ISP وصل هست هر 5 ثانیه Ip جدید میگرفته
این آی پی که هر 5 ثانیه به قول شما عوض میشه یا تا اونجا که من سوادم میرسه با هر بار کانکت شدن عوض میشه بهش میگن Invalid که اصلا با این آی پی حتی نمیشه ساده ترین کار را انجام داد آره میشه با تیم ویور ریموت دسکتاپ داد. در مرکز های داده و همچنین برخی جاهای حساس از آی پی های Valid استفاده میشه که تا بحال ندیدم هر 5 ثانیه عوض بشه .
ساپورت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
تا اونجا که من دیدم آی دی آقای خطیبی 24 ساعته باز هست و هر موقع پی ام دادیم جواب دادن توی همین انجمن هم دیدم که گفتن دیر وقت تماس گرفته شده باهاشون و جواب دادن
نتورک شما پایدار تره یا یه دیتا سنتر خارجی !
میشه بگید اونها از چه سوئیچی یا روتری استفاده میکنند که توی ایران نمیشه پیداش کرد. از نظر اینترنت من توی این چند ماه که مرکز داده های ایشون راه افتاده نظارت داشتم حتی 1 ثانیه هم ارتباط اینترنتشون قطع نشده
امنیت شما بالاتره یا دیتا سنتره خارجی !
خوب امنیت فیزیکی که خوب 100 درصد باید انجام شده باشه
امنیت سرور ها هم خوب خارجی ها فقط یک فایروال سخت افزاری استفاده میکنن و خوده سرور هم که شما نرم افزاری امنیت رو بالا میبرید اینها در سرور های ایرانی نمیشود؟ هم متخصص نرم افزاریش تو ایران هست و سخت افزار
تجهیزات شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی !
خوب معمولا تجهیزات بسته به تعداد سرور ها بیشتر میشود. مثلا اگر اقای خطیبی 2 سرور دارد بره یه سوئیچ 32 تایی بخره یه روتر فلان چیز بخره یا کل مرکزشو کابل کشی کنه 50 تا رک بچینه کنار هم که بگه تجهیزاتم زیاده؟!
مشتری به شما بیشتر اعتماد میکنه یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
مشتری به شخص و شرکت اطمینان دارد نه دیتاسنتر همین العان من چند شرکت را میتونم به شما معرفی کنم که بری باهاشون صحبت کنید که بیان روی سرور شما هرچی هم شما از بدی های سرور ما بگید مطمئن باشید اصلا اعتنایی به حرف هاتون نمیکنن
قیمت شما بیشتره یا یه دیتا سنتر خارجی ؟
تا اینجایی که من دیدم قیمت های جناب خطیبی خیلی مناسب بودن از قیمت های من که خیلی ارزون تر هست میتونید مشاهده کنید من 200 مگ رو میدم 30 تومان آقای خطیبی 12 تومان میده

در مورد سرور هم که خوده آقای خطیبی گفتن شما میتونید خودتون سخت افزار را تهیه کنید و برای مرکز ارسال کنید اگر فکر میکنید گرون هست پهنای باند هر مگ 99 تومان توی ایران خداییش خیلی خوبه
-
تعداد تشکر ها از akbari به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 11:00
عضو جدید
این آی پی که هر 5 ثانیه به قول شما عوض میشه یا تا اونجا که من سوادم میرسه با هر بار کانکت شدن عوض میشه بهش میگن Invalid که اصلا با این آی پی حتی نمیشه ساده ترین کار را انجام داد آره میشه با تیم ویور ریموت دسکتاپ داد. در مرکز های داده و همچنین برخی جاهای حساس از آی پی های Valid استفاده میشه که تا بحال ندیدم هر 5 ثانیه عوض بشه .
نگفتم که IP invalid میدادن ! ip valid ! ولی در حین اتصال ip تغییر میکرده
این خودش تکنولوژی بسیار بالایی داره
منم حرفم همینه آخه چطور تونستن بدون disconnect آی پی ها رو عوض کنن الله اعلم 
مجوز هم دارن !
تا اونجا که من دیدم آی دی آقای خطیبی 24 ساعته باز هست و هر موقع پی ام دادیم جواب دادن توی همین انجمن هم دیدم که گفتن دیر وقت تماس گرفته شده باهاشون و جواب دادن
در این مورد از واژه ی 24 ساعته نمیشه استفاده کردا !!!
بالاخره چند ساعت در شبانه روز آدم باید بخوابه !
میشه بگید اونها از چه سوئیچی یا روتری استفاده میکنند که توی ایران نمیشه پیداش کرد. از نظر اینترنت من توی این چند ماه که مرکز داده های ایشون راه افتاده نظارت داشتم حتی 1 ثانیه هم ارتباط اینترنتشون قطع نشده
شما گرون ترین روتر دنیا هم بیار اینجا ! وقتی که زیر ساختش نیست رو هوا که نمیشه ازش استفاده کرد !
خوب امنیت فیزیکی که خوب 100 درصد باید انجام شده باشه
امنیت سرور ها هم خوب خارجی ها فقط یک فایروال سخت افزاری استفاده میکنن و خوده سرور هم که شما نرم افزاری امنیت رو بالا میبرید اینها در سرور های ایرانی نمیشود؟ هم متخصص نرم افزاریش تو ایران هست و سخت افزار
امنیت فیزیکی یک دیتا سنتر اولین شرطش هست ! زلزله جنگ سیل اینا همه هستن ! تازه از همه بدتر حسابشو بکنید مثلا از یه دیتا سنتر سرقت بشه چه آبرو ریزی به بار میاد!!!
ضمنا استفاده از واژه ی "مرکز داده" به معنی Data Center برای این مورد درست نیست ! چون مرکز داده کارهایی که میکنه خیلی بیشتر از این حرفاس البته بر اساس اطلاعاتی که دارم میگم اگه اشتباه میگم تصحیح کنید . چون صرفا با راه اندازی چند وب سرور نمیشه واژه ی مرکز داده رو به کار برد ! چیزی که در ایران رایجه ! ( اینجوری باشه که خونه ما هم یه زمانی دیتا سنتری بوده واسه خودش
) اگه اشتباه میکنم تذکر بدید !
تا اینجایی که من دیدم قیمت های جناب خطیبی خیلی مناسب بودن از قیمت های من که خیلی ارزون تر هست میتونید مشاهده کنید من 200 مگ رو میدم 30 تومان آقای خطیبی 12 تومان میده
شما پهنای باند 1 مگ رو میدی 100 تومن ! یعنی 100 مگ میشه !!!! 10 میلیون تومن ! یه کوچولو قیمتش بالا در میاد !
در صورتی که این رقم جاهای دیگه 1 میلیونه ! تو ایران بله ولی بازاری که پیش روی ملت هست که فقط ایران نیست
مشتری به شخص و شرکت اطمینان دارد نه دیتاسنتر همین العان من چند شرکت را میتونم به شما معرفی کنم که بری باهاشون صحبت کنید که بیان روی سرور شما هرچی هم شما از بدی های سرور ما بگید مطمئن باشید اصلا اعتنایی به حرف هاتون نمیکنن
حرف شما متین ولی مشتری از شما مگه سرویس نمیخواد ؟ ! اگه اینطوریه که شما یه دفه بگید ما سرویس رو هم قطع کنیم باز مشتری مشتری ماست !
خب اگه اینطور هست که اون مشتری حتما یه مورد خاص داره
چون بی رو در واسی تو تجارت هر کسی منافع خودشو در نظر میگیره ! ( غیر از اینه ؟ ) مثلا یه سایت دانلود الان قرار باشه رو سرور های شما پشتیبانی بشه ! 1000 تا کاربر آنلاین در نظر بگیرید که هر کودوم میخوان 10 مگ دانلود کنن ! حالا چی میشه ؟
به هر حال من که گفتمم هدفم این نیست که نا امیدتون کنم ولی بهتره راهکار های منطقی ارائه کنیم !
-
تعداد تشکر ها ازbestvps به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 11:13
من نمی بندم به کسی
ولی اینکه بخواین توهین کنین یا سنگ بندازین تو کتم نمیره
الان من همینم که هستم و ثانیه به ثانیه به تجهیزات اضاقه میکنیم
انگار پست های منو نخوندی شما
بهتره به پست های من خوب نگاه کنید
--
کسی به خاطر حاضر جوابی و ... جایزه نمیده مهم سرویس و پشتیبانیه !
در مورد اتش سوزی هم تجهزات رو داریم بررسی میکنیم که سفارش بدیم
اینجا موقتی هست ....
ویرایش توسط LordVPS : August 24th, 2010 در ساعت 11:17
-
تعداد تشکر ها ازLordVPS به دلیل پست مفید
-
August 24th, 2010, 11:47
چجوری باید با شماها برخورد کرد رو من نمیدونم ! حقتون که کمتر از اخطار و بن شدن نیست ولی فعلا هیچی ! ادامه بدید برخورد میشه.
آقا جان ایران آشغاله ؟ ایران نتورک نداره؟ ساپورت نداره ؟ خوب ایران نگیر. خارج بهتره برو از اونجا بگیر. چرا تو این تاپیک بحث میکنی ؟! شد یه تاپیک سرور تو ایران زده بشه همه نریزن بگن بدرد نمیخوره ؟
بسترش نیست؟ خوب ما بشینیم اینجا بسترش گسترده میشه ؟ باید قدم گذاشت سختی هاشو به دوش کشید تا بسترشو در حد ضعیف فراهم کرد. کم کم هم اون ضعیف رو ارتقا داد...
دیگه نبینم بحثی بشه ها !
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2010, 01:18
ب حرف مدیر جان گوش دهید 
من موافقم تا چند قدم نذاریم جلو کاری از پیش نمیره خوبی سرورهای ایران وارز بودنشه .و ..
-
تعداد تشکر ها از akbarnet به دلیل پست مفید