نمایش نتایج: از شماره 21 تا 24 , از مجموع 24

موضوع: سرور اختصاصی برای سایت دانلود

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض سرور اختصاصی برای سایت دانلود

سلام
    یک سایت دانلود آهنگ مجاز دارم که وردپرس هست و حدودا 6 هزار نفر بازدید یکتای روزانه داره و هم هاست دانلود و هم هاست میزبانی رو میخوام به یک سرور اختصاصی انتقال بدم.

یعنی هم حدود 300 گیگ به بالا فضا برای دانلود به صورت vps میخوام تا نویسنده سایت بتونه فایلها رو آپلود کنه و هم هاست میزبانی لینوکس برای وردپرس میخوام.
    پهنای باند ترجیها نامحدود (الان روزی 50 تا 100 گیگ مصرف داره سایت)

یعنی هم هاست میخوام و هم انتقال کامل اطلاعات بدون مشکل.

هاست فعلیم خیلی معروف هست و مشکلی از نظر آپتایم , پهنای باند مصرفی نداره, فقط یک سری محدودیت داره باعث شده به سایت لطمه بخوره
    مثلا محدودیت cache داره به نحوی که گوگل نمیتونه فایل sitemap رو درست بخونه و مدام توی گوگل وبمستر داره از این امر اشکال میگیره
    یا اینکه برای دانلود یک نفر خاص محدودیت کیلوبایتی گذاشته شده که یک نفر نمیتونه بیشتر از اون سرعت دانلود کنه

بودجه ای که میخوام صرف کنم برای میزبانی و هاست دانلود(vps) در مجموع حدود 150 تومن هست ولی اگر آفر شما شرایط خوبی داشته باشه بیشتر از این مبلغ هم حاضرم هزینه کنم

اطلاعات فنی زیادی ندارم و نمیدونم که برای این شرایط بهتر هست هاست میزبانی و هاست دانلود رو جداگانه تهیه کنم یا اینکه یک سرور اختصاصی بری هر دو بگیرم.

خودم هم تخصص انتقال کامل هاستها رو ندارم و مجبورم به متخصصان هاستینگ شما زحمت بدم.
    لطفا اگر امکان انتقال اطلاعات رو دارید راهکار پیشنهادی برای شرایطی که عرض کردم و پیشنهادات قیمتی خودتون رو برای هاست ها و انتقال اطلاعات اعلام بفرمایید
    ویرایش توسط webikar : May 13th, 2015 در ساعت 10:35

2. تعداد تشکر ها ازwebikar به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)