سعی کنید تو نمایندگی های گوگل در کشور های دیگه سعی کنید استخدام بشید. اینجوری بهتر هست.
سعی کنید تو نمایندگی های گوگل در کشور های دیگه سعی کنید استخدام بشید. اینجوری بهتر هست.
اغلب کشور های اروپایی برای زندگی مناسب هستند، مثل انگلستان، آلمان، فرانسه، سوئد، سوئیس، نروژ، ... . در مورد هر یک می بایست جداگانه تحقیق بکنید و سبک زندگی و شرایط اجتماعی و مواردی از این دست را بسنجید. بطور مثال برای زندگی در آلمان می بایست ماهانه حدود 670 یورو برای یک نفر هزینه کنید، البته با زندگی در یک اتاق کوچک در شهر های غیر جنوبی. فرانسه هم همین حدود به غیر از پاریس. البته از کشور های اروپایی نمی بایست انتظارات بیجا هم داشته باشید و با آمریکای شمالی مقایسه کنید، چون قوانین اروپا برای مهاجرین طراحی نشده و نظام اداری و اقتصادی تا حدی سنتی است. این را هم در نظر داشته باشید که اگر در یک کشور اروپایی بتوانید اقامت دایم بگیرید، طبق قانون اتحادیه اروپا خواهید توانست در همه ممالک اروپایی کار، تحصیل یا زندگی کنید؛ البته به این شرط که به زبان آن کشور نیز مسلط باشید. یکسری هزینه های زندگی هم در اروپا کمتر از آمریکا هست. بطور مثال تحصیل در یک دانشگاه خوب آمریکایی می تواند حدود 10 تا 25 هزار دلار در سال هزینه داشته باشد، اما در آلمان و فرانسه یا این دانشگاه ها رایگان هستند و یا موارد خاصی پولی اما با شهریه بسیار کم، مثلا ترمی حدود 300 تا 600 یورو.
در حال حاضر برای کسی که سرمایه ندارد و دنبال کار هست، آلمان میتونه جای خوبی باشه، به این دلیل که در حال حاضر به شدت کمبود نیروی جوان و تحصیلکرده داره. برای اقدام هم می بایست به زبان آلمانی مسلط باشید (حداقل دو سال بصورت فشرده) و مدارک آن را دریافت کنید. همچنین حداقل مدرک لیسانس را نیز دارا باشید از یک دانشگاه معتبر با ریز نمرات خوب. البته این به این معنی نیست که موارد دیگری را استخدام نکنند، بلکه به خاطر وجود شرایط رقابتی میان مهاجران، شانس افراد تحصیلکرده و با تجربه که به زبان هم مسلط باشند، بسیار بیشتر است.
شما به هر حال باید از یک جایی شروع کنید و بعد از رسیدن به ثبات و استقلال کافی، تغییرات مد نظرتون تو زندگی رو ایجاد کنید و به جایی برید و کاری رو انجام بدید که دوست دارید.
- - - Updated - - -
ضمنا دوستان، ایران بهشت ثروتمندان است و موقعیت های اقتصادی بسیاری در انتظار شکوفا شدن به دست متخصصین، مدیران و سرمایه داران می باشند. اگر دانش مالی و اقتصادی کافی را دارا باشید و استعداد و توانایی پولدار شدن، نیاز به هجرت نیست، بلکه در همین جا خواهید توانست بسیار راحت تر و بیشتر از هر جای دیگر کسب درآمد کنید. زندگی در اروپا و آمریکای شمالی شاید شما را به مرحله بالاتری از درک زندگی ببرد و شما را به استقلال مالی برساند، اما ثروتمند شدن بحث مجزایی است که رسیدن به آن فرای شرایط زمانی و مکانی است و تنها نیازمند شمّ و استعداد لازم می باشد که اتفاقا در ایران بهتر از هر کجای دیگر می توانید از این توانایی استفاده کرده و از موقعیت های بسیار پیش روی خود بهره بگیرید.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
من خودم اروپا دارم زندگي ميكنم و از قوانين مهاجرت به خوبي اگاهم. هر كسي كمك خواست ميتونم كمك كنم.
همچنين اتحاديه اروپا يه ماه پيش اعلام كرده بود كه در اينده نه چندان دور بيش از يك ميليون برنامه نويس كم دارند. موقعيت مناسبي براي مهاجرت به اروپا براي مهندسين كامپيوتر پيش اومده.
ایران واسه زندگی خوبه. اما تعدادی محدودیت عجیب برام وجود داره!ضمنا دوستان، ایران بهشت ثروتمندان است و موقعیت های اقتصادی بسیاری در انتظار شکوفا شدن به دست متخصصین، مدیران و سرمایه داران می باشند. اگر دانش مالی و اقتصادی کافی را دارا باشید و استعداد و توانایی پولدار شدن، نیاز به هجرت نیست، بلکه در همین جا خواهید توانست بسیار راحت تر و بیشتر از هر جای دیگر کسب درآمد کنید. زندگی در اروپا و آمریکای شمالی شاید شما را به مرحله بالاتری از درک زندگی ببرد و شما را به استقلال مالی برساند، اما ثروتمند شدن بحث مجزایی است که رسیدن به آن فرای شرایط زمانی و مکانی است و تنها نیازمند شمّ و استعداد لازم می باشد که اتفاقا در ایران بهتر از هر کجای دیگر می توانید از این توانایی استفاده کرده و از موقعیت های بسیار پیش روی خود بهره بگیرید.
مثلا من عادت دارم توی محیط های باز مثل پارک درس بخونم و تمرین کنم
مثلا: توی پارک داشتم با لپ تاپ تمرین برنامه نویسی میکردم که به دلیل سرعت بالای تایپ پلیس بهم مشکوک شده و 1 روز من رو تلف کردن...
یکی از دوستان به دلیل داشتن شارژر خورشیدی در پارک پلیس اون رو گرفته بود...
استفاده از اینترنت م.ا.و.ا.ر.ه ای در ایران جرم محسوب میشه
قیمت اینترنت ایران بالا هست و من گاهی وقت ها 800هزار تومان حتی بیشتر از این مبلغ هزینه اینترنت کردم
سرعت اینترنت ما خیلی کمه و حتی سایت هایی که مشکل اخلاقی هم ندارن الکی هیتلر شدن
و...و...و...
اگه بتونم معدل دانشگاه بالا بیارم میتونم بورسیه بشم؟
دوستدار کتاببلیان
هاستبوی | HostBoy | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست اشتراکی ، سرور ...
http://hostboy.ir | 09373889007 | Telegram
اینا محدودیت هایی هستن که هر کسی ممکنه اونا رو داشته باشه. البته قصد بی احترامی به دولت عزیز کشور ایران ندارم! فقط مشکلات شخصی خودم رو گفتمافسوس که و... و.. هارو نمیشه گفت!!!
اینم از شانس بد من بودپس تایپیست ها نباید توی فضای باز تایپ کنن
عجب پلیسهای جو گیری داریم خداوکیلی..![]()
دوستدار کتاببلیان
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
اااااا
من این محدودیتا و دغدغهها رو داشتم الان عَمریکا بودم.
فکرشو بکن ...
همه یون لخت لب ساحل نشستن ویسکی میسکی میزنن، یکی با اون یکی لب تو لبه. یکی مثه خر خورده زورکی راه میره! یکی ...
من خوشحال خوشحال لپتاپمو از کیفم در میارم و سریع وصل میشم به اینترنت ماهوارهای! خدا رو شکر شارژ خورشیدی باهامه، شارژمم تموم نمیشه
همه چی آرومه ... من چقد خوشبختم
ااااااا
داعش بیا منو بخور![]()
من وجود محدودیت های سیاسی، اجتماعی، مذهبی و ... رو قبول دارم، اما عرض من برای کسانی بود که قصد ثروتمند شدن را دارند و چنانچه شما پول در اختیار داشته باشید، در هر کجای دنیا، محدودیت ها برای شما موجودیت خود را از دست خواهند داد، چه برسه به ایران که از نظر اداری و سیاسی به شدت فاسد هست. نظر خود من زندگی در یک کشور دیگه ولی در اختیار داشتن یک بیزینس در ایران هست، به این شکل شما زندگی دور از تنش را در آسایش و رفاه خواهید داشت و از طرفی کسب و کار پر سودی را نیز در ایران اداره می کنید.
در مورد معدل هم، بله، اگر دانشگاه درست و حسابی باشد و ریز نمرات بالا هم داشته باشید، امکان بورسیه شدن فراهم است. اما توجه داشته باشید که این فضا بسیار رقابتی است. شما در هر کجای دنیا به هر دانشگاهی که مایل باشید می توانید وارد شوید، البته اغلب بعد از قبولی در آزمون و مصاحبه آن دانشگاه، اما برای دریافت بورس تحصیلی حتما می بایست خیلی خاص و نخبه باشید تا بتوانید در بین رقبای نخبه دیگر حرفی برای گفتن داشته باشید. علاوه بر سواد بالا، می بایست پژوهشگر و محقق هم باشید و مقالاتی را در نشریه های معتبر خارجی منتشر کرده و در کنفرانس ها شرکت کرده باشید و در بعضی موارد سوابق کاری خوبی هم داشته باشید. هزینه بورس دانشگاهی نیز بعد از تحصیلات شما بصورت اقساطی از درآمد شما کسر می گردد و بدین شکل با شما تسویه حساب می کنند.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)