-
April 29th, 2015, 14:57
عضو انجمن
دوریس وب - 10درصد تخفیف به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای همراه با HW Raid - SSD - تجربه ای خاص از کیفیت...
سلام و احترام
اعتبار این تاپیک به پایان رسیده هست
لطفا از تاپیک فروش جدید ما دیدن کنید
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=143782
ویرایش توسط alfavps.com : June 28th, 2015 در ساعت 15:58
-
تعداد تشکر ها ازalfavps.com به دلیل پست مفید
-
April 29th, 2015 14:57
# ADS
-
May 12th, 2015, 02:15
پاسخ : دوریس وب - 10درصد تخفیف به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای همراه با HW Raid - SSD - تجربه ای خاص از کیفیت...
دوست عزیز
ای کاش اون سرعت عملی که در آپدیت نگه داشتن این تاپیک و دادن وعده به ملت دارید یک صدمش رو هم در پشتیبانی و مسولیت پذیری داشتید
الان بیشتر از یک ماه از جمع شدن سرورتون میگذره هنوزم که هنوزه قراره وجه ما عودت داده بشه به مسنجر یاهوتون پی ام میدیم میگین مالی من نیستم برو تو سایت تیکت بده تو سایت تیکت میدیم بعد یک هفته انگار نه انگار ! دریغ از یه جواب خالی !
من نمیدونم ما گناه کردیم به شما اعتماد کردیم آیا ؟؟
ویرایش توسط marlonsat : May 12th, 2015 در ساعت 02:18
-
تعداد تشکر ها ازmarlonsat به دلیل پست مفید
-
May 15th, 2015, 12:40
عضو انجمن
پاسخ : دوریس وب - 10درصد تخفیف به مناسبت ولادت حضرت علی (ع) - میزبانی بر روی سرور های 32 هسته ای همراه با HW Raid - SSD - تجربه ای خاص از کیفیت...
سلام.
سرویس ها و قیمت ها بد نیست ولی پشتیبانی و پاسخ گویی به تیکت ها در حد بسیار بد هست.
به نظرم اگر کسی فقط سرویس میخاد و کانفیگ هاش رو خودش میتونه انجام بده میتونه سرور بگیره.
ولی اگر کاری پیش بیاد باید بیش از 1 هفته منتظر یک جواب باشه در تیکت که برای کسی که در امر هاستینگ داره فعالیت میکنه یعنی فاجعه.
مشتری دوست داره تیکت هاش بعد چند ساعت حد اکثر جواب داده بشه نه مشتری خود شما هم که کاری با دیتاسنر داشته باشید دوست دارید پشتیبانی سریع جواب شما رو بدن .
آیا میتونید یک هفته منتظر باشید و سایت هاتون و یا کار مشتری هاتون بخوابه تو این مدت ؟!!!
به نظرم فقط به فکر فروش نباشید بهتره همون مقداری که فروختید رو خوب پشتیبانی کنید از دست ندید.
چون کسی که یک بار خرید میکنه و ناراضی میره بیرون برای بار دوم سر نمیزنه.
-
تعداد تشکر ها ازAmin007 به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2015, 22:07

نوشته اصلی توسط
Amin007
سلام.
سرویس ها و قیمت ها بد نیست ولی پشتیبانی و پاسخ گویی به تیکت ها در حد بسیار بد هست.
به نظرم اگر کسی فقط سرویس میخاد و کانفیگ هاش رو خودش میتونه انجام بده میتونه سرور بگیره.
ولی اگر کاری پیش بیاد باید بیش از 1 هفته منتظر یک جواب باشه در تیکت که برای کسی که در امر هاستینگ داره فعالیت میکنه یعنی فاجعه.
مشتری دوست داره تیکت هاش بعد چند ساعت حد اکثر جواب داده بشه نه مشتری خود شما هم که کاری با دیتاسنر داشته باشید دوست دارید پشتیبانی سریع جواب شما رو بدن .
آیا میتونید یک هفته منتظر باشید و سایت هاتون و یا کار مشتری هاتون بخوابه تو این مدت ؟!!!
به نظرم فقط به فکر فروش نباشید بهتره همون مقداری که فروختید رو خوب پشتیبانی کنید از دست ندید.
چون کسی که یک بار خرید میکنه و ناراضی میره بیرون برای بار دوم سر نمیزنه.
متاسفانه دقیقا همینطوره که دوستمون میگن .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
marlonsat
دوست عزیز
ای کاش اون سرعت عملی که در آپدیت نگه داشتن این تاپیک و دادن وعده به ملت دارید یک صدمش رو هم در پشتیبانی و مسولیت پذیری داشتید
الان بیشتر از یک ماه از جمع شدن سرورتون میگذره هنوزم که هنوزه قراره وجه ما عودت داده بشه به مسنجر یاهوتون پی ام میدیم میگین مالی من نیستم برو تو سایت تیکت بده تو سایت تیکت میدیم بعد یک هفته انگار نه انگار ! دریغ از یه جواب خالی !
من نمیدونم ما گناه کردیم به شما اعتماد کردیم آیا ؟؟
جای تاسفه . . .
به نظر من ، اول پشتیبانی بعد سرویس دهی . . .
-
-
June 28th, 2015, 15:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
velayati
متاسفانه دقیقا همینطوره که دوستمون میگن .
- - - Updated - - -
جای تاسفه . . .
به نظر من ، اول پشتیبانی بعد سرویس دهی . . .
دوست عزیز لطفا تاپیک زیر خاکی رو بالا نیاورید
ما یک دوره بدلیل جابجایی شرکت مشکل ساپورت داشتیم که رفع کردیم
و هر روز داریم در بهتر ساختن پشتیبانی شرکت تلاش میکنیم
پست شما گزارش شد
موفق باشید
-