-
April 12th, 2015, 15:49
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015 15:49
# ADS
-
April 12th, 2015, 17:55
عضو جدید
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
من قبلا هم درگاه اختصاصی استفاده میکردم ولی کامزد داشت ؛
امروز تیکت زدم و کارمزد رو برداشتن

همیشه دلم میخاست کارمزد نداشته باشه و بالاخره همونی که میخواستم شد

ممنونم از همکاری و واریز های به موقعشون ؛ همچنین الان که دیگه کارمزد نداره عالی ترین شده
خوشحال می باشیم که در زمان دریافت کارمزد نیز ما را انتخاب کرده بودید 
امیدواریم بتوانیم با در هر بازه زمانی رضایت شما کاربر گرامی را جلب نماییم
- - - Updated - - -
دیگر کاربران انجمن نیز می توانند از حرفه ای ترین خدمات پرداخت به صورت رایگان استفاده کنند
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
-
تعداد تشکر ها از SibaPal به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 23:26
پاسخ : کارمزد نپردازید ! ملی , سامان , فن آوا | بدون کارمزد | تسویه حساب آنی | فعالسازی رایگان

نوشته اصلی توسط
SibaPal
با سلام و احترام خدمت کاربران فهیم انجمن
به اطلاع می رسانیم هم اکنون شرکت میزبان گستر سیبا 3 درگاه اختصاصی را بدون هیچ گونه کارمزد ارایه می دهد.
در برنامه در نظر گرفته شده تا اواخر بهار کارمزد 0 % می باشد و احتمال دارد برای ماه های بعدی نیز تمدید شود.
برای فعالسازی درگاه اختصاصی لازم است آدرس سایت را به همراه نام فروشگاه و لوگو ارسال نمایید تا طی 10 روز کاری ترمینال فعال گردد.
تمامی سایت های مجاز می توانند درخواست درگاه خود را از طریق تیکت ثبت نمایند و از تسویه حساب آنی بدون کارمزد بانک ( ملت ) , کارمزد سیباپال و کاملا اختصاصی لذت ببرند !
این اطمینان را میدهیم تا با استفاده از خدمات جدید سیباپال سایر درگاه های بانکی خود را غیر فعال نمایید !
اينطوري كه نميشه وقتي كارمزدي در كار نباشه منبع درامد شما هم از بين ميره اين كار به ضرر شماست
-
تعداد تشکر ها از mobitak به دلیل پست مفید
-
April 12th, 2015, 23:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mobitak
اينطوري كه نميشه وقتي كارمزدي در كار نباشه منبع درامد شما هم از بين ميره اين كار به ضرر شماست
شدنی است و می توانید همین اکنون درخواست درگاه خود را ثبت نمایید و از درگاه اختصاصی بدون کارمزد لذت ببرید.
فعالیت شرکت گسترده می باشد و سیباپال بالغ بر 2000 کاربر با درگاه اختصاصی دارد
و از شما تقاضا داریم با هدف قبلی اقدام به تخریب نکنید
در پست های گذشته جوابی ارسال نشد تا کمی خجالت بکشید
هویت شما کاملا مشخص می باشد و پذیرنده این مجموعه نیستید ! کاربران این انجمن حرفه ای تر از آن هستند که متوجه تخریب شما نشوند
رفتار غیر حرفه ای تنها جای تاسف دارد و در کودکان زیر 12 سال دیده می شود ! اینجا مهدکودک نیست ! بفهمید ! لطفا رقابت کنید !
از ارسال پیغام های پی در پی در تاپیک های سیباپال خودداری نمایید!
ویرایش توسط SibaPal : April 13th, 2015 در ساعت 00:02
-
تعداد تشکر ها ازSibaPal به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2015, 00:23
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mobitak
هر شرکتی سیاست های خاص خودش را داراست . و هر طرحی که ارائه میشود براساس یک سود منطقی مادی یا معنوی است که در این طرح سود سیباپال ، جلب رضایت کاربران است که بالاترین سود هست .
امید است این طرح رضایت هر چه بیشتر و بهتر کاربران را فراهم کند
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
mobitak
هر شرکتی سیاست های خاص خودش را داراست . و هر طرحی که ارائه میشود براساس یک سود منطقی مادی یا معنوی است که در این طرح سود سیباپال ، جلب رضایت کاربران است که بالاترین سود هست .
امید است این طرح رضایت هر چه بیشتر و بهتر کاربران را فراهم کند
-
تعداد تشکر ها ازrezaonline.net به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2015, 00:31
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mobitak
بنده خودم الان نزدیک 6-7 ماه هست که روی سیبا پاله درگاه هام
درگاه مستقیم از 4 تا بانک داشتم ولی همه رو کنار گذاشتم و دارم از سیبا پال استفاده میکردم حتی با وجود کارمزد ناچیز یک درصدی.
سیاست های کاری هر سایتی جدا هست و منابع در آمد هم جداست شاید؛ سیبا پال به نظرم باید می اومد به مشتریان قدیم درگاه بدون کارمزد میداد یا در قبال یه چیزی این کار رو میکرد تا کاربران بحث نکنند در موردش
اما اومده و این خوبی رو کرده !
کاری نکنید پشیمون بشن :|
-
تعداد تشکر ها از mhiizadi به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2015, 00:40
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
بنده خودم الان نزدیک 6-7 ماه هست که روی سیبا پاله درگاه هام
درگاه مستقیم از 4 تا بانک داشتم ولی همه رو کنار گذاشتم و دارم از سیبا پال استفاده میکردم حتی با وجود کارمزد ناچیز یک درصدی.
سیاست های کاری هر سایتی جدا هست و منابع در آمد هم جداست شاید؛ سیبا پال به نظرم باید می اومد به مشتریان قدیم درگاه بدون کارمزد میداد یا در قبال یه چیزی این کار رو میکرد تا کاربران بحث نکنند در موردش
اما اومده و این خوبی رو کرده !
کاری نکنید پشیمون بشن :|
جناب ایزدی عزیز از لطف شما بسیار متشکریم.
سیاست و هدف سیباپال مشخص می باشد و این موارد اختلالی را ایجاد نخواهد کرد.
ما برای ارایه بهترین خدمات آمده ایم و خواهیم ماند
-
-
April 13th, 2015, 01:38
عضو انجمن
درود
واقعا از اینکه از سیباپال استفاده میکنم بسیار راضی و دلگرم هستم...
از نظر پاسخگویی و رعایت احترام به مشتری واقعا عالی عمل میکنند . همین الان تیکتی ارسال شد و سریعا جواب دادند
با تشکر از تیم قدرتمند سیباپال ....
WebSite : Host5.ir
Support Telegram id : silverlearn
Tell : 03191015054
Cell Phone : 09356732798
-
تعداد تشکر ها از djmohammad به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2015, 01:51
عضو انجمن
بسیار عالی !!
امید وارم در این بازار پر رقابت درگاه واسط همیشه موفق و پیروز باشید.
ارادت
-
تعداد تشکر ها از taha_2011 به دلیل پست مفید
-
April 13th, 2015, 13:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
djmohammad
درود
واقعا از اینکه از سیباپال استفاده میکنم بسیار راضی و دلگرم هستم...
از نظر پاسخگویی و رعایت احترام به مشتری واقعا عالی عمل میکنند . همین الان تیکتی ارسال شد و سریعا جواب دادند
با تشکر از تیم قدرتمند سیباپال ....

نوشته اصلی توسط
taha_2011
بسیار عالی !!
امید وارم در این بازار پر رقابت درگاه واسط همیشه موفق و پیروز باشید.
ارادت

از لطف شما کاربران گرامی مجموعه سپاسگزاریم و باعث افتخار است که توانسته ایم رضایتتان را جلب نماییم
سپاس
-