واقعا سرویس ایشون حرف نداره اینم نتیجه تست سرعت توسط سروره تحویلی ایشون
![]()
واقعا سرویس ایشون حرف نداره اینم نتیجه تست سرعت توسط سروره تحویلی ایشون
![]()
دوستان عزیز به هیچ وجع قصد ایجاد هیچ گونه تداخل در نظم تاپیک ندارم فقط ایشون بنده رو وادار کردن که اینجا پیام رو ارائه بدم ...
سرویسهای ایشون فوق العاده از کیفیت خوبی برخوردار هستند ولی کن بنا به دلایلی بنده وی پی اس از مکانی دیگه تهیه کردم و الان حدوده 4 روزه مبلغ نا چیزو نا قابلی رو به حساب بنده بک نمیزنند ...
حتی گوشیشون هم در دسترس نیست پیغام های خصوصی رو هم جوابگو نیستن طی این چند روزه گذشته !
شاید پیغامی که اینجا دادم لازم بود تا این آقا به خودشون بیان
بنده ایشون رو از نظر فقط کیفیت سرور تائید میکنم
بنده عضو شدم و تیکت ارسال کردم از طریق تیکیت در تماس باشیم تشکر
سلام سرور ایران کیفیت خوب سرعت دانلود خوب دارین
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
سلام. من امروز ظهر از شما پلن ۳ وی پی اس تون رو خریداری کردم ولی هنوز تحویل نشده.
تیکت هم گذاشتم پاسخگو نبودید. لطفا بررسی بفرمایید
ضمن عرض سلام و عذر خواهی بابت تاخیر در تحویل سرویس
تعداد سفارشات در دیروز واقعا بالا بود در حدی که برخی از سفارشات دیشب هنوز تحویل داده نشده اند.
در صورت امکان کمی صبر بفرمایید تا آخر شب انشالله سرویس خدمتتون تحویل داده خواهد شد.
کلیه سفارشاتی که با تاخیر تحویل داده میشوند،مقداری رم و پردازنده هدیه به کاربران عزیز به صورت دائمی اهدا میگردد.
موفق باشید
من هم پلان چهار رو دیشب خرید کردم که تیکت رو هم پاسخ ندادن تا یک ساعت پیش
البته بی انصافی نباشه دیشب قبل از خرید تمامی سوالات من رو پاسخ دادن با حوصله و بعد خرید هم سرویس هاست بلافاصله تحویل شد
امیدوارم سرور هم تحویل بشه و رضایت بخش باشه
با سلام
ببخشید شما نصب و کانفیگ iis برای استفاده به عنوان هاست دانلود رو هم انجام می دهید؟
رایگان یا با پرداخت مبلغ جداگانه؟
یه سوال دیگه هم این که امنیت فایل ها به چه صورته؟(پاک شده فایل ها و یا سوختن هارد)
با تشکر
با سلام
بله نصب iis و کانفیگ برای هاست دانلود کاملا رایگان انجام خواهد شد.
با توجه به اینکه ما بر روی هارد سرور هامون بسیار حساس هستیم،امکان سوختن هارد تقریبا 1 درصد هست
به این خاطر که هیچ فشاری بر روی هارد ها وجود نداره،بنابر این هم کیفیت بالا تجربه خواهید کرد و هم اطمینان خاطر از امنیت اطلاعات.
سوال دیگه ای هست بفرمایید در خدمتیم.
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)