خیر عزیز از خودم نمیگم بنده یکبار این سیستم رو داشتم و فروختم چون نیازی دیگه نداشتم قیمت فروشم هم 150هزار تومان بود بعد دیتا بیس رو به فروشنده دادم و ایمیل به پشتیبانی این اسکریپت دادم که ایمیل فرد خریدار جایگزین بشه برای این لایسنس که برای پشتیبانی فرد خریدار بتونه با ایمیل خودش در ارتباط با اورینا باشه بنده با لایسنس خریدم حدود یکسال پیش و لایسنس فقط برای یک دامنه فعال میتونه باشه میتونید با ایمیل خودشون در تماس باشید حتما استفاده کردم که میگم عزیز وگرنه از کجا باید بگم این موارد رو ضمنا این اسکریپت برنامه نویس شده و تحت مالکیت این تیم هست اجازه دخل و تصرف در اون فکر نمیکنم به هیچ عنوان این عزیزان داده باشند که دوستانی بیان و به هرحال به سورس دست پیدا کنن و خودشون اجازه فروش داشته باشند البته اگر منظورتون همین هست
system.orina.vip@gmail.com
ویرایش توسط saeed1988m : March 11th, 2015 در ساعت 17:20
بی احترامیتونو نمیپذیرم و اینم بگم بنده خریدم اسکریپتو و دارم اسکریپتمو میفروشم این انسانیت ربطی نداره میخوام پولی که دادیمو بدست بیاریم
- - - Updated - - -
باز هم بگم 1 سال پیش احتمالا اینطور بوده اما ما نیازی به لایسنس نداره و روی 5 سایت مشتری راهندازی کردیم بدون لایسنس و هزینه 60 داده میشه![]()
اول اینکه قصد جارت به نویسندگان این اسکریپت ها ندارم و این نظر شخصی منه
در مورد اسکریپت http://www1.smarterdownload.ir/ که به نظر من کاملا مضخرفه. مشکل زیاد داره تا دلت بخواد. کمترینش و کوچکترینش تازه اینه که بعد از آپلود هر فایل روی سرور باید سرور رو اسکن کنید تا فایل برای یوزر قابل دانلود باشه و و و .....
در مورد Orina تا جایی که بااش کار کردم خالی از مشکل نیست ولی کاملترینه
اسکریپت دیگر رو اصلا کار نکردم و نظری ندارم
مهم این نیست که اسکریپت چه کارایی های داره. مهم اینه که بشه از کارایی هاش استفاده بدون مشکل کرد
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
دوستان اسکریپ vipprog سه ستاره خوبه؟ مشکلی نداره ؟ کسی از دوستان استفاده کرده؟ ممنون میشم جواب بدین
با سلام من اسکریپت نسخه اختصاصی viprog که در سایت خودشون با قیمت 650 هزار تومن به فروش میرسه رو با قیمت نهایی 350 هزار تومن برای شما روی وب سرور iis کانفیگ میکنم و تا یک سال هم پشتیبانی رایگان میکنم
توجه کنید نسخه اختصاصی متن باز می باشد و روی هر سروری نصب میشه
این نکته رو هم عرض کنم پشتیبانی ایشون زیاد خوب نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)