ممنون می شویم دوستانی که در زمینه پرداخت در محل - پرداخت پستی - c.o.d تجربیاتی دارند در همین تاپیک بیان کنند
ممنون می شویم دوستانی که در زمینه پرداخت در محل - پرداخت پستی - c.o.d تجربیاتی دارند در همین تاپیک بیان کنند
بعد تست 7 روزه هزینه سرویس چقدر هست؟
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
به کاربرانی که در تاپیک شرکت می کنند و با نظرات سازنده به ما یاری می رسانند خدمات رایگان پستی (cod) هدیه داده می شود
سلام.
من یک سال پیش از خدمات پرداخت در محل یک شرکتی نسبتا معروفی استفاده میکردم
مشکلاتی که باهاش داشتم:
خرید باید به صورت دستی صورت میگرفت یعنی قابلیت اتصال به هیچ cms رو نداشت.
هزینه کارمزد بالایی داشتن.
برای فعال سازی اولیه کلی ادم رو تاب دادن(باید به مرکز پست شهر برید که پس از کلی دردستر این سیستم رو تونستم فعال کنم!)
امکان ره گیری محصول رو نداشت.
از سفارش تا تحویل محصول زمان زیادی طول میکشید.
اگر سیستم شما طوری باشه که هزینه سالانه نداشته باشه و تنها کرمزد دریافت بشه مطمئنا بازدهی خوبی خواهد داشت.
با سلام و تشکر از نظر شما
در حال حاضر امکان خرید آنلاین نیز در کنار پرداخت در محل وجود دارد
در مورد کاهش برگشتی ها نیز راهکارهایی وجود دارد از جمله تاییدیه گرفتن توسط تیم ولکس و موارد دیگر
در مورد هزینه ی سالانه نیز باید عرض کنم که بخش اصلی این هزینه مربوط به اداره پست می باشد که در هنگام ثبت فروشگاه از طرف قرارداد دریافت می کند
سلام
ببخشید یک سوال به ذهنم رسید
اگر مشتری (یا دشمن!) الکی سفارش بنده و درخواست پرداخت در محل بده تکلیف چی هست؟
مثلا ۱۰ تا سفارش فیک بده و همه هم برگشت بخوره! کاری به پست هم نداشته باشه
لطفا توضیح دهید
باتشکر
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
سلام دوست عزیز
در سیستم پستی ولکس بعد از ثبت خرید از طریق تلفن همراه سفارش وریفای می شود همچنین امکان چک کردن خریدار از طریق تلفن ثابت نیز وجود دارد، این سیستم سفارش های برگشتی رو کاهش میده
بله در کنار پرداخت در محل امکان انتخاب گزینه ی پرداخت آنلاین نیز وجود دارد، فروشنده می تواند با استفاده از پیشنهاداتی خریدار را مجاب به خرید آنلاین کند
با سلام
متاسفانه یک تجربه نسبت بد بنده دارم که حتما پیگیر باشید در سیستمتون رخ ندهد مدتها قبل پروژه فروشگاهی بود که از یکی از سیستم های پستی ما پنل تهیه کردیم متاسفانه مشکلات زیر رخ داد
1- درخواست تاییده به پست یکماه زمان برد
2- پست خودش قوانینی دارد مثلا داشتن ترازوی دیجیتال و... حتما قبل از فروش پنل این مواردو به مشتریتون بگید که...
3- متاسفانه پست در منطقه ما اعلام کرد ما از درب شرکت شما محصول جمع نمیکنیم و خودتون باید بیارید پست!
و چند مورد دیگر که بر خلاف تهیه پنل از یکی از مشهورترین شرکت ها برای ما مدت ها قبل رخ داد
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)