نوشته اصلی توسط
dsamyes
دوست عزیز اگر میتونید هزینه کنید حتما سایت باید سئو بشه...
والا سایت از همون اول اول هم قالب هم خود سایت سئو شده توسط آقای حیدری.الانم بهشون پیام دادم پرسیدم به نظرتون سایت ما مجدد سئو نیاز داره گفتن خیر
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
pedrami
سلام دوست عزیز
سایتتون از نظر سئو قالب و طراحی تقریبا شرایط خوبی داره .... با یکم ریزه کاری میشه امتیاز این ها رو بالاتر برد .... اما مواردی که به شما بیشتر کمک می کنن از دید من این ها هستند .....
گوگل پلاس سایتتون رو افزایش بدید ....
سایتتون رو از لحاظ www و بدون www نفکیک کنین .... و برای هر کدوم سایت مپ جداگونه تعریف کنین ....
بک لینک های هدفمند تو پیج رنک های بالای گوگل بگیرید ....
از اقای حیدری سوال کنید که دلیل اینکه یک دفعه افت بازدید تا 75% داشتید از گوگل چی میتونه باشه ؟ طبیعی نیست این افت رنک ... ایشون که مجری سئو سایت شما بودن بهتر می تونن راهنمایی کنن و پاسخ گو باشد ....
اما باز حس کردید کمکی از دست ما بر میاد به عنوان مشورت در یاهو یا شماره های شرکت در تماس باشید دوست عزیز ... هر کمکی از دستمون بر بیاد در خدمتم ....
http://novinwebsaz.ir/
novinwebsaz@yahoo.com
بک لینک که دیگه عمرا بگیرم ما از وقتی بک لینک گرفتیم واسه سایتمون و بعد از چند وقت قطعش کردیم سایت به این روز افتاد.آقای حیدری هم هی میگن صبر کنید
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
takpar7
سلام
دوستان اصلا توجه نکردین به پست اول!
تو قالب تغییری داده نشده که میگین سئو سئو با همین قالب و بک لینکی که داشتن 1400 بوده الآن شده 400!
بک لینک درست حسابی داشته باشه سایت سئو کم تاثیره تو بازدید کل
قالب این وسط تغییری نکرده که!
از طرف گوگل وبمستر هیچ پیامی درباره سایت نداشتین؟
در هر صورت فکر نکنم مشکل از سمت قالب باشه تو سورس هم چیز خاصی ندیدم که مشکل ساز باشه
سرعت سایت هم مناسبه
تو این مدت که میگید تغییر سرور نداشتید؟
نه هیچ پیغامی ندارم از گوگل وبمستر من هرروز چک میکنم.سرور هم از همون افتتاح سایت نت افراز بوده تا الان.
فقط در حدود 260 هزار تا لینک اسپم دارم امکانش هست واسه این باشه؟
22 روزی هست معرفی کردم لینکای اسپم را به ابزار disavow links گوگل ولی هنوز حذف نشده
- - - Updated - - -
به نظرتون چقدر طول میکشه تا لینکای اسپم معرفی شده به گوگل حذف بشن؟کسی تجربشو داشته