-
March 6th, 2015, 01:12
عضو انجمن
پاسخ : بهترین آنتی ویروس برای کامپیوتر شخصی کدام است؟
اول اینکه منبع این سایت چه سایتی هست ؟
بعد یک شرکت متهم به سرقت از بانک میشه و اثبات نمیشه دال بر این میشه که امنیت نداره ؟
اگر واقعا اینطور بود البته به گفته شما حداقلش این بود شرکتهای بزرگی مثل وزارت نیرو و مپنا و ..... قیدش را میزدن چون امنیت اطلاعا فوق العاده براشون مهم هست
البته هر چیزی ممکن است....
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
March 6th, 2015 01:12
# ADS
-
March 6th, 2015, 01:27
-
-
March 6th, 2015, 02:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirsafari
سایت دیسنا خبر رو ترجمه کرده و منبع هم زده .
اگر هم خبر و گزارشی تحلیل کرده باشه ، دلایل و شواهد و مستنداتش هم اورده .
من نمیگم اون جاهایی که اسم بردی چی استفاده میکنن ولی به عقیده من اولا شرکتهایی مثل سیسکو و آی بی ام و .. مهم هستن که چی استفاده میکنن و دوم اینکه برخی شرکتا و سازمانا تو ایران یکی قیمت مهمه و یکی اینکه 6 تا شرکت برن اونجا جنس قسطی بفروشن و اگر 2-3 سال بعد هم پول گرفتن براشون مهم نباشه .
پس اینکه فلان وزارات خونه یا شرکتی تو ایران داره چی استفاده میکنه نشون دهنده معتبر بودن یا خوب بودن اون ضد ویروس نیست .
مپنا

دنبال جنس مفتی بودن و خیلی خیلی عذر میخوام : دنبال یکی بودن بره اونجا براشون بماله تا ضد ویروس بخرن . جوون من از این مثالا نزین . قلب من ضعیفه نمیتونم زیاد بخندم .
خیلی از مدیرای شبکه سازمانای ایرانی با اینکه 3 یا 4 هزار سیستم رو مثلآآآآآآ دارن مدیریت میکنن ولی فرق ضد ویروس رو با فوتوشاپ تشخیص نمیدن و دنبال ضد ویروس مفتی میگردن .

ولش کن . بگذریم .
دوست عزیز به جای خنده و بی اطلاع بودن از سیاستهای این شرکت که بنده جزئی ازش هستم بهتره کمی تحقیق کنید
شاید تا 2 سال پیش حرفتون درست بود ولی الان پشیزی صحت در کلامتون نیست چون بنده این مورد را از نزدیک در بطن کار بودم و هستم 
انشاا.. که دیگه اسپم نکنید
یا حق
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
March 6th, 2015, 02:53
طبق نظر سنجی و برسی هایی که شده ابتدا nod32 (eset) بعدش norton بعد avg و Emsisoft ، Panda ، Trend Micro ، F-Secure , در اخر kaspersky
تمامیشونم دارای نسخه کرک شده میباشند اینکه میگن نسخه کرک کم امنیت هست اینطور نیست فرقی باهم ندارند
-
-
March 6th, 2015, 09:02

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
دوست عزیز به جای خنده و بی اطلاع بودن از سیاستهای این شرکت که بنده جزئی ازش هستم بهتره کمی تحقیق کنید
شاید تا 2 سال پیش حرفتون درست بود ولی الان پشیزی صحت در کلامتون نیست چون بنده این مورد را از نزدیک در بطن کار بودم و هستم

انشاا.. که دیگه اسپم نکنید
یا حق
مهندس جان ناراحت نشی .
ولی حالا که فرمودین تو بطن کار هستین انتظار بیشتری از شما میره .
ولی ظاهرآ در بطن ی شرکتهایی مثل کسپرسکی هستین .
شما عنایت بفرمائید لینکهایی که دادم ی نگاهی بندازین .
همه چی مشخص و واضحه .
بنده نمیخوام درباره سابقه و نوع فعالیتی که دارن صحبت کنم . فقط میخوام براساس شواهد و دلایل و مستندات و منابع صحبت کنم .
2 سال پیش هم ی شرکتهایی مثل همین کسپرسکی و فروشنده هاش داستانهای علمی و تخیلی میگفتن و این بحث امروز و دیروز نیست .
همین چند سال پیش کسپرسکی ادعا میکرد ویروسهایی مثل فلیم و دوکو و مینی فلیم و دختر خاله ها و پسر عموهای استاکس نت رو شناسایی کرده .
ولی وقتی خوب سرچ میکردین و پاسخ شرکتها و اشخاص معتبر امنیتی رو هم پیگیری میکردین و مطالعه میکردین می فهمیدین همه این ویروسها اولین بار و خیلی وقت پیش توسط شرکتهای دیگه امنیتی شناسایی شده بوده و کسپرسکی فقط خبرسازی کرده . یا ادعاها درباره ویروسهایی بوده و هیچوقت وجودشون ثابت نشده و کسپرکی خیلی مبهم دربارشون صحبت کرده .
کلآ تو کسپرسکی قدرت تخیل و توهم خیلی بالاست .
بعدش مهندس . ظاهرآ یا خبر ندارین یا خودتون رو بی خبری میزنین . فقط تو همین 2 سال صدها نماینده کسپرسکی باهاش قطع ارتباط کردن و دهها مدیر و کارمندش محل کارشون رو ترک کردن و استعفاء دادن .
بماند که کسپرسکی بر خلاف ادعاهاش نه 160 کشور بلکه فوق فوقش تو 20-30 کشور نماینده داره . اینقدر ضایع هستن که تا چند وقت پیش اسم 2-3 تا شهر رو به عنوان کشور تو سایتشون زده بودن تا کاربر ها فکر کنن وای تو چقدر کشور نماینده داره . ( نمونه : استانبول رو به عنوان کشور زده بود ) حتمآ میدونی که چند سال پیش همه نماینده هاش تو ترکیه باهاش قطع ارتباط کردن و حتی کارمندای دفتر ترکیش هم استعفاء دادن به شکلی که کلآ مجبور شد دفتر ترکیش رو تعطیل کنه . دلیلش رو میخوایی بدونی ؟ چون طبق معمول عادت همیشگیش ی کلاهبرداری بزرگ کرده بود .
ی نمونش همین منطقه خاورمیانه : تاریک کوزباری رفت ، 6-7 ماه بعدش خالد ابوبکر اومد - خالد هم 1 سال بود بعدش استعفاء داد و باز 6-7 ماه مدیر نداشت تا اینکه ی کارمتد فروش کویتی رو کرد مدیر که همون آقای قسان داری بود . قسان جون هم 5 ماه بیشتر دوام نداشت و رفتش و باز چند ماه مدیر نداشت تا آخرش دیدن کسی حاضر نیست با این شرکت کلاش و شیاد و کلاهبردار کار کنه ، الان برداشتن یکی رو از خود روسیه اوردن کردن مدیر دفتر خاورمیانه .
بماند که 2-3 تا دیگه از کارمندای دفتر خاورمیانه استعفاء دادن و رفتن . نمونش خانم اسد که مسئول تبلیغات دفتر خاورمیانه بود .
خیلی های دیگه هم هستن .
جالبیش اینه کسپرسکی برای اینکه کسی نفهمه اوضاع چقدر بده وقتی کسی استعفاء میداد تا ماهها اسمش رو از سایتش حذف نمیکرد . همین آقای ابوبکر اسمش 6-7 ماه بعد استعفاش تو سایت کسپرسکی به عنوان مدیر بود .
در ضمن بنده اسپم نکردم . دارم با شما صحبت میکنم و دارم بهتون احترام میزارم که با شما هم کلام شدم . اوکی آقای بطن کار ؟!
ظاهرآ بنده خیلی بیشتر از شما هم تو بطن کار هستم هم درباره سیاستهای شرکتهای امنیتی و ضد ویروس مخصوصآ اون کسپرسکی شیاد اطلاعات دارم .
همه این مواردی هم که بالا گفتم با پرینت اسکرین و منبع تو سایت دیسنا اومده و میتونی بری بخونی و فیض ببری و بیشتر بری تو بطن کــــــــــــــــــــــار . 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
طبق نظر سنجی و برسی هایی که شده ابتدا nod32 (eset) بعدش norton بعد avg و Emsisoft ، Panda ، Trend Micro ، F-Secure , در اخر kaspersky
تمامیشونم دارای نسخه کرک شده میباشند اینکه میگن نسخه کرک کم امنیت هست اینطور نیست فرقی باهم ندارند
دوست عزیز . نسخه کرک یعنی چی ؟
ضد ویروس 2 نسخه داره : رایگان و پولی . چیزی به اسم کرک نداریم .
اون چیزی که شما میگی کرک خودش تهدید سایبری هستش و بهش میگن fake av که میتونی دربارش سرچ کنی .
بعدش فرمودی نظر سنجی . دوست عزیز به نظرت نظرات 4 تا کاربر که خیلی هاشون فرق ضد ویروس رو با فوتوشاپ تشخیص نمیدن میتونه ملاک باشه ؟!
شما ی سرچ کن به لاتین بزرگترین و پر فروش ترین شرکتهای آنتی ویروس که اتفاقآ 3 تا اول سهامی عام هستن و با ارائه اطلاعات نادرست نمیتونن سر موسسات آماری کلاه بزارن .
جسارت نباشه ولی همین شما که ی شرکت مثل ESET یا بدتر از اون kaspersky رو میزاری کنار 2 تا غول امنیتی Symantec و Trend Micro مشخصه باید خیلی بیشتر تو این زمینه مطالعه کنین .
ویرایش توسط amirsafari : March 6th, 2015 در ساعت 08:58
-