-
March 1st, 2015, 00:38
عضو انجمن
پاسخ : ابیوز های فوق حساس دیتاسنتر هتزنر
به نظر من بهترین دیتاسنتر لیزوبه.
از نظر ایبوز دیتاسنتری خوبه که وقتی شکایت DMCA اومد کاملا شکایت رو نادیده بگیره...
دوستان چرا مدام سعی دارند بگن leaseweb خوبه از نظر ایبوز؟!!!!
باباجون، هر سایتی یک ToS داره، که میگه دقیقا با ایبوز DMCA چی کار میکنند
https://www.leaseweb.com/legal
https://www.leaseweb.com/sites/defau..._v2014-1_3.pdf
Copyright claims pursuant to the Digital Millennium Copyright Act (DMCA)If you believe that your content has been used on websites hosted by LeaseWeb USA, Inc., in any manner that constitutes copyright infringement, please notify LeaseWeb USA, Inc. in accordance with the following policy.
.اونطور نیست که شما تصمیم بگیری بری دیتاسنتری که اصلا ابیوز نیاد تا خیالت راحت باشه
چرا این جور هست، ما سه چهار ساله یک هاست داریم که توی اون سروری که ما هستیم، ده ها سایت دیگه هم هاست شدند.
در سایتمون تا حالا بیش از 5000 لینک منتشر کردیم که برای 1000 تاش شکایت اومده؛ دیتاسنتر همه رو نادیده گرفته.
ماهم هیچ کدوم از فایل ها رو حذف نکردیم.
و البته 500 لینک از اون 1000 لینک، از گوگل حذف شدند. فقط همین.
خیالمون هم خیلی راحته...
- - - Updated - - -
قدیم ما یه 30 تا قایل mp3 داشتیم داخل هاست یکی از سرورهای هتزنر، به جای هاست ما، سرور ادمین رو 48 ساعت ساس کردند...!
انگلیسی ها مهمترین هم پیمان آمریکایی هان.
http://www.redstation.com/legal/copyright-notice
ویرایش توسط 30SecondToMars : March 1st, 2015 در ساعت 00:32
-
تعداد تشکر ها از 30SecondToMars به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015 00:38
# ADS
-
March 1st, 2015, 02:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sssoheil
سلام
به دنبال وارز نباشید! دیتا سنتری که قانونمند نیست نسبت به سرویس دهی به شما هم بی مسولیت عمل خواهد کرد!
به نظر من که اصلاً این طور نیست، دیتاسنترهای وارز خیلی هاشون کیفیت عالی دارن.
مثلاً دیتاسنترهای هلند که dmca رو نادیده می گیرن، چون توی قوانین کشورشون مشکلی نداره، وگرنه اونا هم گیر می دادن.
همین دیتاسنترهای وارز اگر چیزی مخالف قوانین کشورشون باشه، خیلی هم بهش اهمیت میدن و سرور هم می بندن.
مثلاً همین دیتاسنترهای وارز هلند اگر محتوای مربوط به تروریسم یا پ.و.ر.ن.و.گ.ر.ا.ف.ی کودکان داشته باشید، سرور رو می بندن.
ولی توی ارائه خدمات، خیلی هم خوب عمل می کنند!
-
تعداد تشکر ها از pazis به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2015, 12:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
30secondtomars
نه این جوری ها هم نیست
تیم شکایت dmca ول کن نیست .
در قوانینش نوشته شده که مشتری ملزم به رعایت dmca است.
کاملا صحیح
من خیلی از دیتاسنتر هارو امتحان کردم، تمام دیتاسنتر های آمریکا، کانادا، انگلیس، آلمان و فرانسه بدون استثنا ، شدیدا به dmca حساس هستند .
دوست عزیز
این مورد چیزی است که عملا تجربه شده
چند تا از بزرگترین آپلودسنتر های کشور رو روی ovh میزبانی می کنیم، هم به زبان فارسی هم به زبان انگلیسی
تا کنون هیچ ابیوزی در مورد کپی رایت و تورنت از ovh دریافت نشده است!
شما اگر چند مورد رو برای تست خریداری کرده باشید ما ده ها سرور مشترکان رو داریم روزانه مانیتور می کنیم،
تا کنون هیچ ابیوزی در مورد کپی رایت و تورنت از خود ovh دریافت نشده است!
از حرف تا عمل فاصله بسیاره، هیچ کس نمیگه من با کپی رایت کاری ندارم، اما نحوه برخورد و این که در عمل چگونه رفتار می کنند متفاوت است.
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید