با تشکر از خدمات خوب سایتتون.
تنها مشکل کوچیکی که دارید پشتیبانی نه چندان مطلوبتونه. سریع و به موقع جواب میدید ولی اصلا محترمانه نیست. امیدوارم این ضعف هم برطرف کنید که بهترین در ایران باشید.
با تشکر از خدمات خوب سایتتون.
تنها مشکل کوچیکی که دارید پشتیبانی نه چندان مطلوبتونه. سریع و به موقع جواب میدید ولی اصلا محترمانه نیست. امیدوارم این ضعف هم برطرف کنید که بهترین در ایران باشید.
کی برندگانو اعلام میکنید خسته شدیم خخخ d:
انشالله از تاریخ 13940205 به بعد
- - - Updated - - -
با سلام
همان طور که قبلا اعلام شده بود جوایز "جشنواره نوروزی جهان پی" از نیمه دوم اردیبهشت 94 اعلام می گردد لذا شما در فرصت باقیمانده میتوانید در جشنواره مذکور شرکت کرده
و برنده یک دستگاه iPhone 6 شوید . فعال بودن حساب کاربری و داشتن درگاه پرداخت فعال از شروط شرکت در جشنواره جهان پی می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک نمایید
بروز رسانی تاریخ 94/02/04 :
- کلیه کاربرانی که تا تاریخ 1394/02/15 در وب سایت جهان پی عضو و درگاه خود فعال نمایند در قرعه کشی شرکت داده خواهند شد
- برای شرکت در قرعه کشی هیچ حداقل یا حداکثری برای تراکنش ها در نظر گرفته نشده است و همه کاربران بدون استثنا شرکت داده خواهند شد
- کاربران با رتبه بین 1 الی 2.000 ( طبق اطلاعات سیستمی قابل نمایش در پنل کاربری) شانس بیشتری خواهند داشت
- استفاده از پرداخت میهمان نیز به منزله داشتن درگاه فعال بوده و کاربر مربوطه میتواند در قرعه کشی فوق شرکت نماید
- جوایز از نیمه دوم اردیبهشت تقدیم و موارد مربوطه در وب سایت رسمی منتشر خواهد شد .
- جهت فعال سازی حساب کاربری به منوی ارسال مدارک یا درخواست درگاه پرداخت مراجعه نمایید
تنها 48 ساعت تا پایان جشنواره جهان پی !
فرصت را از دست ندهید
پیروز و سر بلند باشید
ما منتظر قرعه کشی هستیم
- - - Updated - - -
امروز باهام تماس گرفتن اول باورم نمیشد از جهان پی هست
ما کلا توی 10 سال گذشته یه هزار تومنی هم برنده نشدیم چه برسه به گوشی![]()
به معنای کامل توی پوست خودم نمگنجم الان
یه هماهنگی چیزی میکردین قبلش ! بابا ما قلبمون ضعیفه ! جنبه اینجور چیزارو نداره
----------------------------------------
اما در کل ممنون از شما و یه خسته نباشید حسابی بهتون میگم![]()
آقا ما خطمون رو عوض کردیم اگر زنگ زدید خاموشه شماره جدید بدم![]()
آقا مبارکه.
من که هیچ وقت شانس ندارم برنده شم:-
فقط بعضی وقت ها که سایتی رو باز میکنم یهو یک صفحه میاد با فونت بزرگ نوشته شما برنده خوش شانس ما هستید!!![]()
هاستبوی | HostBoy | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست اشتراکی ، سرور ...
http://hostboy.ir | 09373889007 | Telegram
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)