ی مدت باز شد ولی دوباره باز بسته شده . الان نمیشه دامنه هایی که قبلا ثبت کردی از طریق سایت رو dns هاشون رو تغییر بدیم
ی مدت باز شد ولی دوباره باز بسته شده . الان نمیشه دامنه هایی که قبلا ثبت کردی از طریق سایت رو dns هاشون رو تغییر بدیم
بنده هم جزو مشتریان ایشون هستم چرا اینجوری شدن خوب بود فعالیتشون ایشالا درسته بشه و برگردن
دوستان زشته همینجوری راست راست راه برید و به هم دیگه برچسب د ز د و کلاه بردار بزنید.
خوبه توی دین ما با این مورد چقدر سخت برخورد میکنند.
حواستون باشه امروز از آب گل آلود ماهی میگیرید و فضا رو به نفع خودتون حاکم میکنید ولی مطمئن باشید فردا هم نوبت شما میشه.
دنیا دار مکافات عزیزان.
.::چــــون [درکـــی] نــیست ، [حرفـــــی] نـــیست::.
من تو پنل نمایندگیم شارژ داشتم متاسفانه فکر کنم پرید .
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
بزودی ان شا الله مشکلشون رفع میشه
اخوی ما به حل شدن یا نشدن مشکلشون اصلا کاری نداریم . ما الان تکلیف دومین هایی که قبلا ثبت کردیم رو میخوایم بدونیم . الان من میخوام دومین هامو انتقال بدم ولی نمیشه . میخوام dns عوض کنم ولی نمیشه . هیچ ویرایشی نمیشه کرد چون تحت خود سایت ثبت شده و کنترل پنلشم توی خود سایت بوده که الان بستس . این هیچ ربطی به مشکل مالی نداره. من ایمیل زدم که بابا بیاید اصلا من یه رسیلر دارم اونجا منتقل کنید به رسیلر خودم ولی اصلا جواب ندادن .
حرف سر کلاه برداری و ***ی نیست عزیزم . حرف سر اعتبار کاری هست ی وب سایت که سرورش مشکل داره میخواد سرورشو عوض کنه دیگه نمیتونه هیچ کاری بکنه اصلا . حرف سر رسیدگی و پشتیبانی هست. واگرنه پشتیبانی و پاسخگویی که باشه ادم صبر میکنه مشکل حل بشه یا مثلا اگه دلیل منطقی وجود داره میپذیره . اما مشکل اینه الان تکلیف دومین هایی که قبلا ثبت کردیم اصلا مشخص نیست !کار به ثبت جدید که اصلا نداریم دومین های قدیمی خودمون رو میخوایم و هیچ کسی پاسخگو نیست !
واقعا هیچ ارزانی بی علت و هیچ گرانی بی حکمت نیست
منم 2 تا سایت روی دامنه in این ها دارم
از صبح بالا نمیاد و کلا دی ان اس هام حذف شده و برگشته به دی ان اس پایه که معلوم نیست چی هست
سایتشون هم که کلا بالا نمیاد و ادرس پنل رو داده که اون هم کار نمیکنه و میگه یوزر پس اتشباه است . گفتم اونجوری برم دی ان اس هام رو بدم که نشد
این پیغام سایتشون
کسی از اینها خبری نداره ؟
ایمیلی چیزی ندارن ؟
سلام
قرار شده برای پیگیری دامنه های این سایت از این به بعد به سایت شیراز تکنولوژی مراجعه کنید
موفق باشید
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
دوست عزیز نیازی نیست به جایی که نمیشناسید مراجعه کنید برسی کردیم دقت کنید
https://hostcontrol-backoffice.com/r...rgot-password/
بخش فراموشی رمزشون که ازکار افتاده
طبق صحبتی که کردیم شارژ پنلشونم تموم شده
باید صبر کنید اسکریپت پنل مدیریت دامنه ها و سایتشون درست بشه و بعدش شارژ پنل بکنند تمام برسی هارو با مدیرشون تو یکی از مسنجر های دیگر داشتیم و به ما مشکلشونو گفتن
حالا ننگ کلاه .... نزنید انشالله که حل میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)