من واقعا موندم اخه قالب شما به چه دردی میخوره
خخخ با اینا میگن طراحی سایت رایگان
همینان که شغل طراحی سایت خراب کردن جالب اینجاست یه طراحی سایت بیاد قالب ریپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشالله که درست میشه![]()
من واقعا موندم اخه قالب شما به چه دردی میخوره
خخخ با اینا میگن طراحی سایت رایگان
همینان که شغل طراحی سایت خراب کردن جالب اینجاست یه طراحی سایت بیاد قالب ریپ کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشالله که درست میشه![]()
طراحی سایت و طراحی وب سایت
طراحی و پیاده سازی تمامی وب سایت ها به صورت اختصاصی
ایدی تلگرام: astatinestudio
اما مرکزی وب خیلی سریع تر از شما لود شد
خوب ریپ زدن
وکیل دارین اگه پیگیری کنید به صورت قانونی نتیجه میگیرین
برای یکی از دوستان هم اتفاق افتاد برای قالبی که طراحی کردیم براشون ، شکایت کردن و خسارت هم گرفتن
اشکان جان با اینکه کار بسیار ناپسندیده ای هست .
ولی خواه نا خواه یه تبلیغ خیلی مثبت براتون انجام دادن بدون اینکه بفهمن .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
اینا لوگو سایتشون فقط 6 ماه زندان داره
البته یه نکته در مورد ریپ هست که فقط اشخاص متخصص میتونن بفهمن که این قالب قضیش چیشه
وگر نه طرف ساده لوح میاد نمیدونه که حتی قالبشم مال سایت دیگس
و اینطور میشه که سرش کلاه میره و پولش بالا میره
شما لطف دارید
ولی راست میگید طرح این قالب مال 4 سال پیش هست و الان انقدر قالب های جذاب اومده که این قالب اصلا به حساب نمیاد ولی باور کنید سیباوب از ما بالای 1 میلیون بابت طراحی گرفت صفحات html و قالب whmcs
- - - Updated - - -
ولی خب هیچ کس نمیدونه این قالب ماست سایت چیکابلاگ به نام خودش منتشر کرده
- - - Updated - - -
چی بگم؟ جای صحبت هم نمیمونه
- - - Updated - - -
اینا نهایتش 6 ماه تو این شغل میمونند
- - - Updated - - -
والا فعلا درگیر کارای اقامتم هستم و اصلاً وقت ندارم
یک ساعت از شرکت غافل بشم مشتری زنگ میزنه که تیکت دادم الان یک ساعت جواب ندادند
کل شرکت رو دوربین مدار بسته وصل کردم تا بتونم پشتیبان هارو کنترل کنم
همون دوربین هم باید بشینم مدام فیلمهای ضبط شده رو ببینم
من شهرستان هستم و سفارت تهران نیاوران
کلاً یه مدت هست درگیر هستم
وگرنه الان این سایتها و سرورهاشون نبودند
سه سال پیش یک قالب برای سایتمون دادیم طراحی کردند حدود 700 تومان برامون اب خورد..بعد 6 ماه یک خدا بی خبری بلند شد امد ریپ زد قالبمون رو و به عنوان طراح قالب گذاشت تو سایتش برای فروش و به چند نفری هم فروخت..رفتیم بهش گفتیم فحشمون داد و گفت ما قالبش رو ریپ زدیم و انداخت گردن ما و تهدید که ازمون شکایت هم میکنه و این قالب رو خودش طراحی کرده!! هیچی دیگه با psd ش قالب رو گذاشتم برای دانلود ملتی دانلود کردند و خوشحال و دعا و طرف انگشت به دست تماشا!!..گفتم حالا که ریپ شده و یکی داره استفاده میکنه دیگه اختصاصی نیست و به زودی کسی دیگر هم ازش استفاده میکنه...حداقل بزار بقیه هم لذت ببرند!!
حالا شما هم هر کاری کنی دیگر ریپ شده و به زودی لینک دانلودش پخش میشه و.. حداقل به فکر یک قالب دیگر برای خودتون باشید و این قالب رو با جزئیات کامل نامردیهای سایت ریپ کننده در انجمن ها و سایتها برای دانلود قرار بدید!( البته نظر شخصی بود)
خیلی وقته که قالب با نام چیکابلاگ(این چیکابلاگ انقدر مهربون هستند که قالب اختصاصی !!! خودشون رو که از ما د ز د یدند به رایگان پخش کردند)
قالب سرویس وبلاگ دهی چیکابلاگ
/
قالب فعلی سرویس وبلاگدهی چیکابلاگ مخصوص وردپرس شبکه
دانلود قالب فعلی سرویس وبلاگدهی چیکابلاگ برای وردپرس مولتی یوزر
قالب وردپرس سرویس وبلاگدهی چیکابلاگ مخصوص شبکه
بازم هست البته اینو بگم که فقط قالب html رو ریپ زدند و خداروشکر هنوز بخش whmcs ریپ نشده
با تشکر
ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : February 21st, 2015 در ساعت 18:22
بنظرم تاپیک رو قفل کنید تا ریپر ازتون شکایت نکرده
ببخشید اما تو این انجمن خودش کلی نال کننده و ریپر داره تو ایران ریپرها بیشتر از افراد عادی حق ادعای حق دارن
عمق فاجعست وقتی که بیداری و سکوت با هم متحد میشن
انجام انواع کانفیگ + کانفیگ های خاص
تکمیل آموزش کانفیگ و مدیریت سرور
آموزش جامع html-xhtml
میدونم که تو این جا حق گرفتنی نیست
ولی این انجمن انجمن بزرگی هست همین که پستی در این انجمن قرار بگیرد در جستجوی گوگل ردیف اول میشود همین مهم هست
همچنین مهم اینه که دوستان حرفه ای بدونند و هوشیار باشند و افراد طراح هم به دنبال روشهایی برای اینکه طرح ها غیر قابل سرقت باشند
با تشک
- - - Updated - - -
مدیر سایت http://soonoof.ir/ با من تماس گرفتند بابت برخورد بد کاربرشون از من عذرخواهی کردند و و قت خواستند برای تغییر قالب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)