صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 68

موضوع: افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    719
    تشکر تشکر شده 
    334
    تشکر شده در
    192 پست

پیش فرض پاسخ : افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    جناب می تونم بپرسم کی شما رو متخصص کرده و بقیه رو آماتور ؟ لابد سایتتون که خوب اون هم اصلا بدون دلیل و ... حرف نمیزنه . کلا سند هست پست هاش .
    شما خودتون اینجا با اره نصف هم بکنی باز هم نمیتونی کاسپراسکای رو زیر سوال ببری .

حقیقت این هست که شما یک شخص معمولی با سطح تاثیر گذاری بسیار ناچیز بین افراد هستید که به خودش اجازه داده درمورد شرکتی که سالهاست توی این زمینه فعال هست اظهار نظر کنه و خودش رو بهتر از اون ها بدونه . هیچکس با نوشتن 2 جمله توی امضاء متخصص نمیشه جناب .
    کمتر خودتون رو مسخره بقیه کنید و خودتون رو زیر سوال ببرید .
    ختی اگر خرفتون هم درست باشه با توجه به گفتارتون کسی باور نمی کنه هیچ تازه به شما هم می خندن .
    حقیقت این هست شما در جایگاهی نیستید چنین شرکتی رو زیر سوال ببرید حالا می خواید قبول بکنید می خواید نکنید .
    مگر هر شخصی با خرید دامنه و اتصال آن به وبلاگ
    صاحب سایت به حساب میاد!!!

---------------------------------------------------------
    فکر میکنم این تاپیک صرفا جهت اطلاع رسانی بود
    نمیدونم چرا سر همچین چیزی بحث میکنید!

2. تعداد تشکر ها ازafshinh به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : افشاگری کسپرسکی از یک عملیات جاسوسی سایبری بزرگ علیه ایران و ۳۰ کشور دیگر

نقل قول نوشته اصلی توسط amirsafari نمایش پست ها
    درسته . منم با شما موافقم : لینک

- - - Updated - - -

1- من تولید کننده ضد ویروس نیستم که بخوام خودمون رو با اون شرکت روسی مقایسه کنیم .

2- سابقه فعالیت و سیاستهای کسپرسکی نشون میده اونها خودشون خودشون رو زیر سوال بردن نه من یا شما یا شخص دیگه ای .

3- لینکهایی که ارائه دادم حاوی منابع و مستندات معتبر و موثق و غیر قابل انکاره .

اظهارات متناقض شما نشون میده یا یادداشتها رو مطالعه نکردین یا مطالعه کردین ولی به دلایلی در فروم ترجیح میدین دروغگویی کنین که باید گفت باعث تاسفه .

4- اصولآ بحث طرز گفتار نیست . من 4 تا لینک معتبر و موثق با مستندات دادم . ظاهرآ همین 4 لینک هم به برخی دوستان فشار اورده .
    جناب بنده اگر درغگو بودم تمام این انجمن بنده رو با همین توصیف شما میشناختن .
    در مورد مطالب هم خیر نخوندم .
    خوشبختانه وقت بنده بسیار با ارزش تر از این هست که وقتش رو صرف مطالعه مطالب غیر منطقی و خنده دار شما کنم .
    اونقدر تجربه دارم که با یک نگاه بتونم درصد قابل اعتماد بودن یک متن رو متوجه بشم .
    انشالله اگر وقت خالی برای تفریح پیدا شد به جای خوندن جک های وایبر به وبسایت شما سر میزنم .
    موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinh نمایش پست ها
    مگر هر شخصی با خرید دامنه و اتصال آن به وبلاگ
    صاحب سایت به حساب میاد!!!
    ایشون خودشون رو وارد کار میدونستن بنده دلم نیومد بزنم رو دلشون .
    از شما پوزش می خوام .

5. تعداد تشکر ها ازnavid2zp به دلیل پست مفید

عضو دائم Ashkankamangar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

اظهارات شما درباره ضد ویروسها به طور کلی فاقد ارزش و اعتبار است که دلایل آن شاید برای کاربران آماتور قابل درک نباشد ولی برای متخصصین فعال در این حوزه به سادگی قابل درک است . متاسفانه شما توجه ندارید که همه اخبار و یادداشتها و گزارشات دیسنا با ارائه دلایل ، شواهد ، مستندات و منابع معتبر و موثق می باشد . در دیسنا خبر به فارسی نگارش شده و منابع در متن و پایین همان خبر درج شده . برای برخی اخبار هم بخش اخبار مرتبط هست که منابع ارجاعی به ماسبق در آنها موجود می باشد . بهر صورت نوع اظهار نظر شما مشخص میکند کلآ یادداشتهای دیسنا را مطالعه نکرده اید و یا مطالعه کرده اید و دیده اید و فقط قصد تشویش اذهان کاربران را دارید .
    میتونم بپرسم شما کی هستید؟
    ای متخصص
    من تازه متوجه شدم تو این انجمن چقدر آماتور داریم
    نکنه شما مخترع آنتی ویروس هستید؟
    من حس میکنم دارید تبلیغ سایتتون رو میکنید چند بازدید کننده به سمت سایتتون اومد؟
    واقعا در این مورد کارتون عالی بود
    الان نام دیسنا تو ذهن من موند از بس گفتید دیسنا دیسنا
    اینجوری پیش برید دیسنا میشه برترین سایت خبری ایران
    ولی در کل اینجا وبهاستینگ تالک هست اینجا هر کسی در یک مورد تخصص داره
    در ضمن من پیشنهادم به شما اینه که برا اینکه خودتونو متخصص نشون بدید نیازی نیست به باقی بگید آماتور کافیه یه منبع انگلیسی بذارید
    کافیه دلیل یا تصویری یا اسکریسپن شات بذارید
    ببینید اینجا مثلا یه نفر میگه لینوکس راه نفوذ داره با عکس و مدرک نشون میده
    میگه whmcs باگ داره روش رو میگه همه تست میکنند و رفع باگ
    اینجا معنی نداره حرف شما
    مثلا دوستان اماتور و داغون من اینو میگم بدونید سیپنل خیلی بده و فقط و فقط کلکسو
    منبع هم خودم قبول میکنید حرف من متخصص رو یا نه اماتور ها

بهتره تبلیغ سایتتون رو در انجمن های دیگر کنید مهم اینه ما همه مشتری این آنتی ویروس هستیم و واقعا راضی هستیم
    راستی به منبع من سر زدید سر بزنید میخوام بازدید کنندش زیاد بشه
    ویرایش توسط Ashkankamangar.ir : February 19th, 2015 در ساعت 01:13

7. تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    30 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
    میتونم بپرسم شما کی هستید؟
    ای متخصص
    من تازه متوجه شدم تو این انجمن چقدر آماتور داریم
    نکنه شما مخترع آنتی ویروس هستید؟
    من حس میکنم دارید تبلیغ سایتتون رو میکنید چند بازدید کننده به سمت سایتتون اومد؟
    واقعا در این مورد کارتون عالی بود
    الان نام دیسنا تو ذهن من موند از بس گفتید دیسنا دیسنا
    اینجوری پیش برید دیسنا میشه برترین سایت خبری ایران
    ولی در کل اینجا وبهاستینگ تالک هست اینجا هر کسی در یک مورد تخصص داره
    در ضمن من پیشنهادم به شما اینه که برا اینکه خودتونو متخصص نشون بدید نیازی نیست به باقی بگید آماتور کافیه یه منبع انگلیسی بذارید
    کافیه دلیل یا تصویری یا اسکریسپن شات بذارید
    ببینید اینجا مثلا یه نفر میگه لینوکس راه نفوذ داره با عکس و مدرک نشون میده
    میگه whmcs باگ داره روش رو میگه همه تست میکنند و رفع باگ
    اینجا معنی نداره حرف شما
    مثلا دوستان اماتور و داغون من اینو میگم بدونید سیپنل خیلی بده و فقط و فقط کلکسو
    منبع هم خودم قبول میکنید حرف من متخصص رو یا نه اماتور ها

بهتره تبلیغ سایتتون رو در انجمن های دیگر کنید مهم اینه ما همه مشتری این آنتی ویروس هستیم و واقعا راضی هستیم
    راستی به منبع من سر زدید سر بزنید میخوام بازدید کنندش زیاد بشه
    میبینید مشکل دارید !!! لینکها ترجمه فارسی + منابع و مستندات و پرینت اسکرین هست .
    در ضمن در یکی از پستهای بالا 2-3 لینک لاتین هم از وب سایتهای رجیستر و کامپیوتر ورلد قرار داده شده .

تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amirsafari نمایش پست ها
    میبینید مشکل دارید !!! لینکها ترجمه فارسی + منابع و مستندات و پرینت اسکرین هست .
    در ضمن در یکی از پستهای بالا 2-3 لینک لاتین هم از وب سایتهای رجیستر و کامپیوتر ورلد قرار داده شده .
    مشکل کسی داره به دیگران توهین میکنه
    من هرگز سایتتون رو باز نمیکنم
    از کی تا حالا شده منبع
    بهتره به دیگران توهین نکنید
    از پست اولتون توهین بود
    من و دوستان اماتورم جواب شمای متخصص رو نمیدیم دیگه
    شما این تاپیک رو تنهایی بیار بالا

از امضاتون مشخصه شخصیتتون
    کارشناس خبره پشتیبانی در بخش امنیت فضای مجازی
    کارشناس و سیاستگذار شرکتها و محصولات امنیتی و آنتی ویروس ها
    برادر من متخصص سیسکو و شبکه هست با مدرک دکترا ولی تا حالا نگفته من متخصص هستم میاد سیپنل رو از من یاد میگیره که فوق لیسانسم بعد شما به خودت میگی کارشناس خبره؟
    موفق باشید عزیز دل

10. تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    30 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
    مشکل کسی داره به دیگران توهین میکنه
    من هرگز سایتتون رو باز نمیکنم
    از کی تا حالا شده منبع
    بهتره به دیگران توهین نکنید
    از پست اولتون توهین بود
    من و دوستان اماتورم جواب شمای متخصص رو نمیدیم دیگه
    شما این تاپیک رو تنهایی بیار بالا

از امضاتون مشخصه شخصیتتون

برادر من متخصص سیسکو و شبکه هست با مدرک دکترا ولی تا حالا نگفته من متخصص هستم میاد سیپنل رو از من یاد میگیره که فوق لیسانسم بعد شما به خودت میگی کارشناس خبره؟
    موفق باشید عزیز دل
    پس اعتراف میکنید که لینکها و مستندات و منابع رو ندیده اومدین اظهار نظر میکنین ؟!!! پس کار شما توهین آمیزه .

همین که من 4 تا لینک معتبر براتون ارسال کردم خودش احترام به شما بوده . این در حالیه که شما بدون مشاهده لینکها دوباره درخواست منبع خبر کردین . این کار شما معنیش چیه ؟!! آیا معنیش توهین به من و بقیه اعضای فروم نیست ؟!

در ضمن قرار نیست بنده مثل برادر شما یا هر شخص دیگه ای رفتار کنم .

من طبق چیزی که صلاح بدونم رفتار و صحبت میکنم و تا اینجا خیلی محترمانه بحث کردم . بیش از حد محترمانه بوده .

عضو انجمن secure_host آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    171
    تشکر تشکر شده 
    1,382
    تشکر شده در
    508 پست

با سلام
    موضوع تاپبک در مورد افشاگری kaspersky و دست های پشت پرده NSA هست که بامداد دیروز من این موضوع را مطالعه کردم و یکی از شرکت های تولید کننده هارد دیسک ها فکر کنم seagate باشه بروز رسانی هم داده ولی با این مشکلی که پیش اومده بعید می دونه هارد رو بشه ازش استفاده کرد. و باید بیخیال هارد شد.
    و اما در مورد همکار محترم جناب amirsafari :

به نظر میرسد بهتر است یک تاپیک مجزا برای مواردی که می فرمایید ارسال نمایید.ولی من باب شرکت در گفتگو خدمت همکاران عرض کنم . که شرکت هایی مانند av-comparatives.org هستند که براساس پارامتر های مربوطه آنتی ویروس برتر را اعلام می کنند در هر سال و همچنین رتبه بندی براساس هر پارامتر را اعلام می کند.
    به نظرم اگر تمایل به بخث فنی با همکاران متخصص نظیر خودتان دارید براساس منابع معتبر اعلام نظر بفرمایید.افرادی که می توانند بهتر از همه در این مورد نظر بدهند متخصصانی با تخصص Reverse Engineering می باشند.

نمونه ای از گزارش امسال وب سایت av-comparatives.org در سال 2014 به شرح ذیل می باشد.
    http://www.av-comparatives.org/wp-co..._201412_en.pdf
    ارایه دهنده خدمات ایمن سازی سرور های مبتنی بر لینوکس و ویندوز
    My Crime Is My Advisory . Hacking Is The Best But Security Is The First

The Best Secure Hosting in Iran http://SecureHost.ir

جهت تماس در شبکه IRC :mHUB.HIRCNetwork.com#Linux@Secure_Host

13. تعداد تشکر ها ازsecure_host به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    36
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    30 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
    با سلام
    موضوع تاپبک در مورد افشاگری kaspersky و دست های پشت پرده NSA هست که بامداد دیروز من این موضوع را مطالعه کردم و یکی از شرکت های تولید کننده هارد دیسک ها فکر کنم seagate باشه بروز رسانی هم داده ولی با این مشکلی که پیش اومده بعید می دونه هارد رو بشه ازش استفاده کرد. و باید بیخیال هارد شد.
    و اما در مورد همکار محترم جناب amirsafari :

به نظر میرسد بهتر است یک تاپیک مجزا برای مواردی که می فرمایید ارسال نمایید.ولی من باب شرکت در گفتگو خدمت همکاران عرض کنم . که شرکت هایی مانند av-comparatives.org هستند که براساس پارامتر های مربوطه آنتی ویروس برتر را اعلام می کنند در هر سال و همچنین رتبه بندی براساس هر پارامتر را اعلام می کند.
    به نظرم اگر تمایل به بخث فنی با همکاران متخصص نظیر خودتان دارید براساس منابع معتبر اعلام نظر بفرمایید.افرادی که می توانند بهتر از همه در این مورد نظر بدهند متخصصانی با تخصص Reverse Engineering می باشند.

نمونه ای از گزارش امسال وب سایت av-comparatives.org در سال 2014 به شرح ذیل می باشد.
    http://www.av-comparatives.org/wp-co..._201412_en.pdf
    با تشکر از پیشنهاد شما .

مشکل این است که لینک ترجمه به همراه مستندات پست شده ولی برخی اعضاء فروم در اظهارات عجیبی دوباره درخواست منبع خبر دارند !!!

به نظر بنده حداقل به 3 دلیل وب سایت AV-C صلاحیتها و اعتبار لازم را ندارد :

- عدم حضور چندین شرکت بزرگ و معتبر ضد ویروس مانند سایمنتک و وب روت در تستهای این وب سایت

- بی توجهی دیگر شرکتهای بزرگ امنیتی مانند ترندمیکرو و مکافی به تستهای این وب سایت

- سوء استفاده AV-C از نام و اعتبار و لوگوی نورتون سایمنتک . ( از زمانی که سایمنتک اظهار کرده این سایت اجازه استفاده از محصولات این شرکت را ندارد ، وب سایت AV-C چندین بار بدون اجازه از نام و لوگوی Norton Symantec در سایت و تستهایش استفاده کرده است . ) این یعنی فریبکاری و دروغگویی که خود نشانه نامعتبر بودن این سایت است .

مسئله دیگر اینکه این سایت فقط اندک بازدیدکنندگانی در 2-3 کشور از جمله ایران دارد و کاربران دیگر کشورها مانند آمریکایی مخصوصآ آمریکای شمالی و کاربران اروپایی ، استرالیایی ، ژاپنی و آسیای جنوب شرقی ارزش و اعتباری برای این سایت قائل نیستند .

لینک 1

طبیعی هم هست . کاربران اون کشورها خودشون رو درگیر بازی های و رشوه گیری های 4 سایت نمیکنند و ی راست به سراغ برترین و معتبرترین برندهای امنیتی و آنتی ویروس می روند .

عضو انجمن xphost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,168
    تشکر تشکر شده 
    822
    تشکر شده در
    490 پست

هنوز من منتظرم تا جواب من رو بدید
    بین شرکت های قدر تولید کننده لپتاب آنتی ویروست رو نمبینم
    یه مدت ایسوس پخش کرد ولی پشیمون شد
    الان معمولا شرکت هایی مانندhp - lenovo - acer
    که نمیشه گفت بهترینند ولی جزو برند های خوب دنیا هستند
    آنتی ویروس شما رو ارائه نمیدن
    پس از مدت ها
    امروز یه مطلبی رو دیدم و سایت کسپر گفتم بزارم
    متاسفانه این آقا میگه این شرکت کلاهبرداره پس اینقدر مدارک درخشانی که داری نمیدونم از کجا آورده
    البته بگم اونجا ایران نیستش با 1 تومن ایزو9001 گرفت
    اونجا عزیزم خارج از کشوره الکی هم از شرکتی تقدیر و تمجید نمیکنند
    یه چیزی بگم...
    (پاکش کردم گفتم شاید یکی ناراحت شه)
    بعد از 2 ماه جدال داشتند صدای خیلی هارو در آوردی
    فکر کردی تنها فرد منم که از کسپر حمایت میکنم ولی بدون هر کی یک بار خرید باشه صد در صد راضی هستش
    خب من با مدرک میخوام حرف بزنم که آقای محترم اشتباه بزرگی در کلاهبردار نامیدن کسپر میکنی
    اولین مدرکمون از خود سایت کسپره که ایشون شاید بگه سایت خودشونه اشکال نداره:
    میدونیم مثل ایران نیستش چون اگر دروغ بگند پیگیرد قانونی داره
    Awards | Kaspersky Lab
    این لیست افتخارات این شرکته بزرگ امنیتی هستش
    مدرک دوم تست آنالیز تعدادی از آنتی ویروس هاست که در سال 2014 آخرین انالیز بوده
    https://www.mrg-effitas.com/wp-conte...on-Q4-2014.pdf
    سایت معتبری هستش دقت کنید تو این آنالیز آنتی ویروس کسپر قبول شده و آنتی ویروس این بنده خدا رد شده

بعد یه چیزی بگم کشور ژاپن نیز کسپرسکی رو تایید کرده(ژاپن از معدود کشور هایی هستش که از ورود اجناس بی کیفیت شدیدا خودداری میکنه)
    ودر آخر شاید این فرد بگه چرا مرکز ارزشیابی AV-Comparatives درصد پایینی به کسپر داده
    خب میتونیم بگیم متاسفانه تو یکی از این آنالیز های این مرکز هدف ساده بودی فضای مدیریت کنسول بوده که در آن میشه گفت ساده ترین آنتی ویروس آنتی ویروسی هستش که این بنده خدا میدند
    بعد در مدرک دیگه میتونید یه لیستس از مرکز آنالیز virus bulletin مشاهده کنید که اصلا این آنتی ویروسی ایشون ازش دفاع میکنه وجود نداره
    یعنی مدرکvb100به این آنتی ویروس تعلق نگرفته:
    https://www.virusbtn.com/vb100/index

یه خلاصه ای از افتخارات مدارک ما بود آیا یه مرکز آنالیز میاد آبروی خودش رو با تایید یک شرکت شیاد(به قول آقای کارشناس خبره نظر شخصی من نیست) ببرد؟
    و بگم ایشون نمیاد هدف آنالیز هارو بیان کنه
    مثلا تو آنالیز سادگی در مدیریت کنسول این آنتی ویروس این آقا شده اول
    یه مدرک دیگم میدم دیگه تموم شه میترسم زیاد اثبات کنم این آقا کارشناس اوردوز کنه بیفته روی دستمون
    http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/07/avc_prot_2014a_en.pdf
    مرکز آنالیز معتبری هستش و اگر زبان مسلط نیستید فقط جدول آنالیز رو ببینید متوجه میشید
    انشا الله شفاف سازی بنده مفید واقع شده باشه
    یادم هستش از اول در انتقادات این فرد کارشناس توهین کرده
    ما هم کم نیاوردیم و جوابشون رو دادیم
    انشا الله همه مطلب طولانی منو به دقت بخونند
    اگر اشتباه تایپی داخلش هستش یا جمله سازی مشکل داره به بزرگواری خودتون ببخشید چون مجبور بودم سریع بنویسم دقت نکردم
    با تشکر فراوان از تمامی همکارانی که در حرف بنده رو مبنی بر نمونه بودن کسپر تایید کردند
    بدرود
    //////////////
    یه مدرک جا موند
    http://www.myce.com/news/24-antivirus-products-for-windows-8-1-tested-only-two-with-perfect-score-73583/
    ویرایش توسط xphost : February 19th, 2015 در ساعت 16:38
    ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران

16. تعداد تشکر ها ازxphost به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    1,509
    تشکر تشکر شده 
    4,086
    تشکر شده در
    2,328 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط xphost نمایش پست ها
    هنوز من منتظرم تا جواب من رو بدید
    بین شرکت های قدر تولید کننده لپتاب آنتی ویروست رو نمبینم
    یه مدت ایسوس پخش کرد ولی پشیمون شد
    الان معمولا شرکت هایی مانندhp - lenovo - acer
    که نمیشه گفت بهترینند ولی جزو برند های خوب دنیا هستند
    آنتی ویروس شما رو ارائه نمیدن
    پس از مدت ها
    امروز یه مطلبی رو دیدم و سایت کسپر گفتم بزارم
    متاسفانه این آقا میگه این شرکت کلاهبرداره پس اینقدر مدارک درخشانی که داری نمیدونم از کجا آورده
    البته بگم اونجا ایران نیستش با 1 تومن ایزو9001 گرفت
    اونجا عزیزم خارج از کشوره الکی هم از شرکتی تقدیر و تمجید نمیکنند
    یه چیزی بگم...
    (پاکش کردم گفتم شاید یکی ناراحت شه)
    بعد از 2 ماه جدال داشتند صدای خیلی هارو در آوردی
    فکر کردی تنها فرد منم که از کسپر حمایت میکنم ولی بدون هر کی یک بار خرید باشه صد در صد راضی هستش
    خب من با مدرک میخوام حرف بزنم که آقای محترم اشتباه بزرگی در کلاهبردار نامیدن کسپر میکنی
    اولین مدرکمون از خود سایت کسپره که ایشون شاید بگه سایت خودشونه اشکال نداره:
    میدونیم مثل ایران نیستش چون اگر دروغ بگند پیگیرد قانونی داره
    Awards | Kaspersky Lab
    این لیست افتخارات این شرکته بزرگ امنیتی هستش
    مدرک دوم تست آنالیز تعدادی از آنتی ویروس هاست که در سال 2014 آخرین انالیز بوده
    https://www.mrg-effitas.com/wp-conte...on-Q4-2014.pdf
    سایت معتبری هستش دقت کنید تو این آنالیز آنتی ویروس کسپر قبول شده و آنتی ویروس این بنده خدا رد شده

بعد یه چیزی بگم کشور ژاپن نیز کسپرسکی رو تایید کرده(ژاپن از معدود کشور هایی هستش که از ورود اجناس بی کیفیت شدیدا خودداری میکنه)
    ودر آخر شاید این فرد بگه چرا مرکز ارزشیابی AV-Comparatives درصد پایینی به کسپر داده
    خب میتونیم بگیم متاسفانه تو یکی از این آنالیز های این مرکز هدف ساده بودی فضای مدیریت کنسول بوده که در آن میشه گفت ساده ترین آنتی ویروس آنتی ویروسی هستش که این بنده خدا میدند
    بعد در مدرک دیگه میتونید یه لیستس از مرکز آنالیز virus bulletin مشاهده کنید که اصلا این آنتی ویروسی ایشون ازش دفاع میکنه وجود نداره
    یعنی مدرکvb100به این آنتی ویروس تعلق نگرفته:
    https://www.virusbtn.com/vb100/index

یه خلاصه ای از افتخارات مدارک ما بود آیا یه مرکز آنالیز میاد آبروی خودش رو با تایید یک شرکت شیاد(به قول آقای کارشناس خبره نظر شخصی من نیست) ببرد؟
    و بگم ایشون نمیاد هدف آنالیز هارو بیان کنه
    مثلا تو آنالیز سادگی در مدیریت کنسول این آنتی ویروس این آقا شده اول
    یه مدرک دیگم میدم دیگه تموم شه میترسم زیاد اثبات کنم این آقا کارشناس اوردوز کنه بیفته روی دستمون
    http://www.av-comparatives.org/wp-content/uploads/2014/07/avc_prot_2014a_en.pdf
    مرکز آنالیز معتبری هستش و اگر زبان مسلط نیستید فقط جدول آنالیز رو ببینید متوجه میشید
    انشا الله شفاف سازی بنده مفید واقع شده باشه
    یادم هستش از اول در انتقادات این فرد کارشناس توهین کرده
    ما هم کم نیاوردیم و جوابشون رو دادیم
    انشا الله همه مطلب طولانی منو به دقت بخونند
    اگر اشتباه تایپی داخلش هستش یا جمله سازی مشکل داره به بزرگواری خودتون ببخشید چون مجبور بودم سریع بنویسم دقت نکردم
    با تشکر فراوان از تمامی همکارانی که در حرف بنده رو مبنی بر نمونه بودن کسپر تایید کردند
    بدرود
    //////////////
    یه مدرک جا موند
    http://www.myce.com/news/24-antivirus-products-for-windows-8-1-tested-only-two-with-perfect-score-73583/
    مدارک شما به صورت کامل رد می باشد چون من نامی از دیسنا در بین سایتهایی که به عنوان مدرک معرفی کردید نمیبینم
    پس کل منابع شما رد می باشد
    شوخی بود

در کل مهم کاربر هست
    ممکن هست خیلی از دوستان بگند سیپنل به این دلایل بد هست(البته دلایل واقعی نه احساسی و از وبلاگ خودشون) مهم اینه کاربر سیپنل میخواد با توجه به قدرت و اعتبار و کاربری که داره
    موفق باشید
    امیدوارم اون آقا هم یاد بگیره که از طریق دوستی و احترام بهتر میتونه حرفشو ثابت کنه
    این آقا رو دیدم یاد قشر خاصی از جامعه افتادم که کلاً حرف حرف خودشون هست یاد افرادی افتادم که کسی نمیتونه برخلاف نظرشون حرف بزنه
    خودشون حرف میزنند خودشون نظر میدند.خودشون منبع هستند و رعایت نکنید خودشون نابودتون میکنند
    با اجازه

18. تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)