نمایش نتایج: از شماره 21 تا 24 , از مجموع 24

موضوع: نقد و بررسی موتور جستجو یوز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن api آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    286
    تشکر تشکر شده 
    541
    تشکر شده در
    349 پست

پیش فرض نقد و بررسی موتور جستجو یوز

همانطور که اطلاع دارید ، موتور جستجوی ایرانی یوز راه اندازی شد .
    راه اندازی این موتور جستجوی ایرانی انتقادهای زیادی را در پی داشته ، اما در این پست ، به دور از تعصب قصد بررسی این موتور جستجوی ایرانی را داریم .
    در ابتدا که وارد سایت شدم

با صفحه ای نسبتا شلوغ مواجه شدم ، در پایین صفحه لینک اخبار و . . . قرار دارد . این طرح برای من که به محیط ساده گوگل عادت کردم قابل هضم نبود و بیشتر من را یاد سایت های اسپم و تبلیغاتی می اندازد !
    انتقاد دوم به این سایت ، تخصصی نبودنش هست . برای مثال صفحه اول گوگل و تمامی دکمه ها و منوها ، مرتبط با جستجوگر و در نهایت جستجوی تخصصی ( ویدئو ، عکس ، وب ، مجله و . . .) هست . اما یک کاربر عادی ممکن هست سایت یوز را با یک سایت خبری اشتباه بگیرد !
    قدم بعدی من در سایت یوز جستجوی کلمه “سلام” بود . انصافا سرعت بسیار بالایی در جستجو داشت . صفحه ای مانند عکس زیر باز شد :

چیزی که واقعا در اینجا آزارم داد ، اطلاعاتی هست که در بالای نتایج سرچ نمایش داده میشود. این اطلاعات میتواند دیکشنری ، فیلم های مشابه در آپارات و . . . باشد . وقتی من در وب چیزی را جستجو می کنم ، صرفا فقط نتایج وب برایم مهم هست نه ویدئو یا حدیث های مرتبط . این مورد می توانست در صفحه ای جدا باشد !
    کمی نتایج را به پایین اسکرول کردم ، جالب هست که در یوز نیاز به رفتن به صفحه بعد ندارید و صفحات دارای اسکرول اتوماتیک و سرعت بالایی هستند.
    نکته دیگر هم نداشتن *****ینگ در نتایج جستجو شده است و اینکه این سایت نتایج کاملا سالم و پالایش شده را برای شما جستجو می کند .
    خیلی از کاربران مثل من عادت دارند که در زمان جستجو ، به لینک های سبز دقت می کنند . در گوگل این لینک های سبز به صورت کامل نمایش داده میشود . اما در یوز خبری از لینک کامل نیست و فقط آدرس دامنه نشان داده می شود .
    مورد بعدی که برای من جالب بود و جای انتقادی برایم نگذاشت ، قسمت جستجو در وبلاگ ها بود که بسیار عالی کار شده است .شما می توانید بر اساس زمان انتشار و میزان ارتباط کلمه کلیدی با وبلاگ ، جستجو کنید !
    کلمه سلام را در قسمت عکس جستجو کردم :

همانطور که انتظار داشتم ، سرعت بالایی در جستجوی عکس داشت . اما آپشنی برای جستجوی عکس وجود ندارد . در گوگل شما میتوانید بر اساس سایز ، نوع رنگ ، پسوند عکس و . . . جستجو کنید . اما در یوز ….

در هر صورت این جستجوگر تازه راه اندازی شده است و حدود 10 سال از گوگل جوان تر است . گوگل هم روزهای اول ساده بود و به مرور زمان گوگل شد !
    در آخر هم برای تیم برنامه نویسی یوز آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم پیشرفت های خوبی داشته باشند .

منبع :
    نقد و بررسی موتور جستجو یوز - هاستینگ یوگیگ

2. تعداد تشکر ها ازapi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)