با سلام و عرض ادب خدمت تمامی اساتید و کاربران.
دو سال پیش مدرک کارشناسی ارشدم رو از رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار گرفتم اما به یکسری دلایل کار مناسبی برام نبود، تا اینکه با یکی از تیم ها که در همین انجمن هم هستن آشنا شدم و شروع به انجام کارهای گرافیکی که خیلی علاقه مند بودم کردم چند ماهی نگذشت که علاقم به یادگیری لینوکس و مدیریت سرور و همچنین برنامه نویسی جلب شد چون قالب طراحی میکردیم اما خب بیشتر پول برای کدنویس بود و زیاد درآمدی نداشتم پایگاه داده رو تمام کردم و بصورت جدی روی لینوکس و مدیریت سرور تمرکز کردم و سال بعد یعنی سال قبل اگر پرویی نکرده باشم بصورت حرفه ای روی کانفیگ و مدیریت سرور کار کردم تا تونستم خیلی راحت با خیلی از هاستینگها همکاری کنم و شاید بعضی از دوستان بشناسن. خلاصه چند مدت پیش آقای کاظمی که در همین انجمنه یک پیشنهاد داد برای ساخت سایت آموزش کانفیگها و مدیریت سرور اما خب وقت میخواست واقعا. چندتا فیلم آموزشی و فایل متنی نسبتا جامع آماده کردم منظورم از جامع اینه از تمامی آموزشهای فارسی که دیدم کاملتره ... اما متاسفانه دست تنهام و خود آقای کاظمی این چند مدت درگیر هستن و یه خورده هم ناخوشن و دست تنها موندم و به همین دلیل خواهش میکنم اگر کسی میتونه جهت تکمیلشون کمک کنه و یا بعدا در سایت آموزشی همکاری داشته باشه دریغ نکنه. اما نکات اصلی :
واسه سال 94 چندتاشون رو توی همین انجمن منتشر میکنم اما قبلش یکسری نظرسنجیها نیاز دارم :
بیشتر به چه کانفیگهایی نیاز دارید؟
و مثلا اگر کانفیگ لینوکس -> دایرکت ادمین خواستین برای چه کارهایی بیشتر نیاز دارین؟ مثلا جامعه مجازی ؟ هاستینگ؟
و اینکه ایرادات آموزشهای قبلی چیه؟ مثلا خیلیها میگن ناقصه یا واضح نبودن ... بله میدونم اما ممنون میشم اگه جزئی تر شرح بدین
و هر پیشنهادی جهت کاملتر شدن آموزشها دارین ما رو بی نصیب نزارین
پیشاپیش ممنون که نظر میدین