-
February 8th, 2015, 12:15
عضو انجمن
پاسخ : تماس پلیس فتا
با سلام
من در اراک زندگی میکنم ، به من هم زنگ زدن رفتم اونجا اطلاعات شخصیمو خواستن و رنج آی پی رو دادم بهشون !
ازشون پرسیدم خوب الان چی میشه ؟! گفتند اگر کسی از شما شکایت کنه دیگه نمیان در خونه ببرنت ! ارجاع میدن به ما با شما در میان میزاریم که دردسر نشه واستون ! ( با این کارشون خیلی حال کردم :دی )
تقریباً یک چیزی تو مایه های ساماندهی دات آی آر که سایتت رو ثبت میکنی اگر چیزی توش باشه مشکل داشته باشه بهت میگن برداری تا *****ت نکنن
دست بالای دست بسیار است | درخت هر چه پر بار تر ، سر به زیر تر
-
تعداد تشکر ها از SaMaN0861 به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2015 12:15
# ADS
-
February 8th, 2015, 12:18
بچه ها اینجا کیاوبلاگدهی+سایت موزیک دارند؟؟؟؟خصوصی برام بفرستند
و کیاحاظرن ب کاربراشون پیام تبلیغی درمورد سایت افزایش بازدید بدن اونا هم شرایط وقیمت پخ کنند
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
من در اراک زندگی میکنم ، به من هم زنگ زدن رفتم اونجا اطلاعات شخصیمو خواستن و رنج آی پی رو دادم بهشون !
ازشون پرسیدم خوب الان چی میشه ؟! گفتند اگر کسی از شما شکایت کنه دیگه نمیان در خونه ببرنت ! ارجاع میدن به ما با شما در میان میزاریم که دردسر نشه واستون ! ( با این کارشون خیلی حال کردم :دی )
تقریباً یک چیزی تو مایه های ساماندهی دات آی آر که سایتت رو ثبت میکنی اگر چیزی توش باشه مشکل داشته باشه بهت میگن برداری تا *****ت نکنن

ممنون خیلی وخوب وساده تونسی حرف منو به این عزیزا برسونی
نتیجه:ثبت کنید تاخودتون دچار دردسر نشید
-
تعداد تشکر ها از bolorweb به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2015, 12:23
عضو انجمن
حتما برو
اولش یه تعهد هست
اگر نری برات پرونده درست می شود و بعدا به مشکل میخوری
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2015, 12:28
منم حتی گفتم تو شهرم فتا دارن میرم اونجا گفتن بیا مرکز هر جور حساب کردم وقتشو ندارم اگه کارم هاستینگ بود یه چیزی یه سایتی که بیخود افتاده میگن بیا.
چون نمیتونم برم مجبور شدم حتی نماینذگی رو کنسل کردم.
با این حال نرم مشکلی پیش نمیاد؟ چون کنسلش کردم بع اون نفری هم که زنگ زد گفتم وقتشو ندارم
-
-
February 8th, 2015, 12:29

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
حتما برو
اولش یه تعهد هست
اگر نری برات پرونده درست می شود و بعدا به مشکل میخوری
راست میگ این بنده خدا
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hossein6151
سلام.
دوستان همین الان
پلیس فتا زنگ زد بهم برای یکی از سایت که ریسلر گرفتم وبه هیچ سایتی به غیر از سایت موزیک خودن میزبانی نکردم.الان زنگ زدن که بیا ساری نمیدوم دستور از بالاست و ایجور چیزا بهش هم گفتم گفتم جمعش مردم باز گفت بیا اینجا بنویس که جمعش کردی منم نمیتونم برم ساری
من الان کلا دی ان اس دامنه و از رو دامنه پام کنم کلا ببندم نرم مشکلی داره؟ واقعا نمیتونم برم موندم خودم
برو حتما ولی نه ب اون ادرسی ک اونا گفتند زنگ بزن فتا ادرس نزدیک تر شعبه ب محل زندگیتو بگیر برو اونجا
-
-
February 8th, 2015, 12:30
عضو دائم
دوستان نگران نباشید فقط میخوان آمار و مشخصات و آدرس وبمسترارو داشته باشند تا اگر زمانی سایتی یا وبلاگی ........ زده شد زودتر از قبل طرفو بگیرند
هرکسو به یه بهانه ای میبرند و فرم میدن تکمیل کنید همین
-
-
February 8th, 2015, 12:34

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
دوستان نگران نباشید فقط میخوان آمار و مشخصات و آدرس وبمسترارو داشته باشند تا اگر زمانی سایتی یا وبلاگی ........ زده شد زودتر از قبل طرفو بگیرند
هرکسو به یه بهانه ای میبرند و فرم میدن تکمیل کنید همین
دقیقا باایشون موافقم فقط بایه بهونه ای میخوان اطلاعاتتون بگیرن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hossein6151
منم حتی گفتم تو شهرم فتا دارن میرم اونجا گفتن بیا مرکز هر جور حساب کردم وقتشو ندارم اگه کارم هاستینگ بود یه چیزی یه سایتی که بیخود افتاده میگن بیا.
چون نمیتونم برم مجبور شدم حتی نماینذگی رو کنسل کردم.
با این حال نرم مشکلی پیش نمیاد؟ چون کنسلش کردم بع اون نفری هم که زنگ زد گفتم وقتشو ندارم
چرت گفته بهش توجه نکن برو نزدیک ترین شعبه کارتو کن اگ هم حرف مفت زدند بگو نمیتونم برم این همه راه رو والسلام هیچ .....نمیتونند بکند مهم اینه توبری حضورا کدوم شعبش مهم نیس فقط حتما برو
-
-
February 8th, 2015, 12:35
منم بهشون گفتن گفتن نه بیا اینجا.من اصلا هیچ سایتی میزبانی نمیکنم قصدن هم نبوده گفتم اون اصلا نیست و خیلی وقته ولش کردم گفتن بیا اینجا بنویس که ولش کردی
-
-
February 8th, 2015, 12:37

نوشته اصلی توسط
hossein6151
منم بهشون گفتن گفتن نه بیا اینجا.من اصلا هیچ سایتی میزبانی نمیکنم قصدن هم نبوده گفتم اون اصلا نیست و خیلی وقته ولش کردم گفتن بیا اینجا بنویس که ولش کردی
نگران نباش فقط حتما برو نزدیک ترین شعبه که بهونه دسشون ندی من کل حرفاتو درک میکنم ولی خب ازاونورم اطلاع دارم دنبال بهونند برو نزدیک ترین شعبه همچی حل میش
-
-
February 8th, 2015, 12:44
ایندفعه اگه زنگ زدن میگم نمیتونم بیام و برم شعبه نزدیک قبلا هم این شماره زنگ زدن من برنداشتم امروز برداشتم که اینجوری شد
-