سلام
من تا حالا چند جا سرور مجازی داشتم و متاسفانه سطح خدمات شدیدا ضعیف بوده. البته ممکنه توقع من بالا باشه ولی آخرین جایی که بودم توی دو هفته اخیر دوبار خاموشی 8 ساعته سرور کانادا داشت (به گفته خودش) و هر چند روز یکبار هنگ کردن کلی به شکلی که مجبور به ریبوت میشدم. آخرین دسته گلشون هم پاک کردن سرور بکاپ تضمینی بود که خودشون بهم داده بودن، اونم بدون اخطار و بی دلیل. و این تازه بهترین گزینه ای بود که تا حالا داشتم اونم با هزینه 160 هزار تومان در ماه.
الان دیگه خسته شدم و یک سرور مجازی خوب میخوام که اینقدر اذیت نکنه و بتونم با خیال راحت سایت ها رو بذارم روش و نگران این نباشم که صبح پاشم سرور خوابیده باشه.
مصرف منابع توی سایت های من بالاست و 6 سایت رو روی سرور مجازی مدیریت میکنم. در مورد مصرف مگاهرتزی نپرسید چون هر چی سعی کردم نتونستم بفهمم چقدر مصرف دارم چون فروشنده به من مشخصات سی پی یو نداده بود و آمار فقط درصدی نشون میداد. ولی آخرین سرور من با 3 گیگ رم ظاهرا مصرف رمش روی صد درصد بود اونم یکسره. حالا یا اون سرویس دهنده واقعا بهم 3 گیگ نداده بوده و آمار الکی میداده یا واقعا مصرفم همینقدر بالاست.
من مشکلی برای هزینه کردن تا 200 هزار تومن یا بیشتر هم ندارم و از طرفی فقط سرور مجازی میخوام نه ریسلر نه سرور اختصاصی. بعلاوه کانفیگ امنیتی برام مهمه چون سابقه حمله داشتم. اینطور که توی این تالارها دیدم ظاهرا سرورهای رداستیشن و ovh به لحاظ سخت افزار امنیتی قوی هستند.
با این شرایط سرتونو درد نیارم، موارد مورد نیاز من :
1- یک سرور مجازی خارج از ایران برای مدیریت تعداد متغیر سایت (فعلا 6 مورد) با قابلیت اضافه شدن آی پی اختصاصی برای هر سایت (به تعداد نیاز) و هارد اس اس دی (حداقل 60 گیگ) و رم حداقل 6 گیگ و cPanel به همراه پنل مدیریتی جامع از سایت سرویس دهنده.
2- یک فضای 50 گیگ "مجزا" (با امکان ارتقاء در آینده) برای بارگزاری فایل (عمدتاً فایل های ویدیویی) با پهنای باند نامحدود بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP) به همراه سرویس بکاپ گیری روزانه سرویس دهنده (مسئولیت پذیری در مقابل فایلها برام مهمه).
3- یک فضای 50 گیگ "مجزا" برای ذخیره بکاپ های روزانه از سایت ها بدون پنل مدیریتی ، (فقط دسترسی FTP).
--- هزینه حدود 250 ماهیانه ---
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
قاسمی