با سلام خدمت دوستان
ده سایت که شرایط بهینه رو داشته باشند بصورت رایگان سئو می شوند
آدرس سایت+کلمه مورد نظر رو اعلام کنید
تاکنون سایتهای زیر بصورت مقدماتی بهینه شدند
0music.ir
strchat.ir
farasaghf.com
naaghi.ir
...
با سلام خدمت دوستان
ده سایت که شرایط بهینه رو داشته باشند بصورت رایگان سئو می شوند
آدرس سایت+کلمه مورد نظر رو اعلام کنید
تاکنون سایتهای زیر بصورت مقدماتی بهینه شدند
0music.ir
strchat.ir
farasaghf.com
naaghi.ir
...
ویرایش توسط mask-online : January 20th, 2015 در ساعت 11:02
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
باید خدمتتون عرض کنم بنده مصطفی نیازی هستم
اما بازاریاب اقای عزیزی هستم و ایشون رو هم میشناسم و هم محله ای هم هستیم
تا اونجایی که خبر دارم اقای عزیزی تا حالا هیچ وقت اشتباه نداشتن ) البته هرچند انسان جایز الخطا هستش )
در اون مورد گیر دادن بهتون خبر دارم البته نصفو نیمه
اینو بدونید اگه کارتون مشکل نداشته باشه کسی هم بهتون گیر نیمده
به سلامت
- - - Updated - - -
دقیقا نمونه کار
دوست عزیزم ماسک انلاین شما در مرتبه اول دارین به خودتون ضربه میزنید و شاید هم به بعضی افراد دیگر
چگونه ؟ شما دارین سئو رایگان میکنید شاید خوب باشه یا بد اونو کارش ندارم
اما وقتی شما سئو کردید اگر اون سایت خوب از اب در نیومد و پس رفت کرد اون وقت شما هم پس رفت میکنید چون در نمونه کار های شما هستش
دوم . شاید اون سایت قبلا سئو شده باشه و شما ویرایش کنید و مشکلی پیش بیاد بازم پس رفت میکنید
...
من قبلا زیاد دیدم بعضی افراد فکر میکنن سئو معجزه میکنه خیر معجزه نمیکنه سئو فقط یک همگام سازی بهتر سایت و مرمرتب سازی تگ ها و بعضی چیز های دیگه ( زیاده و حوصله کم )
و بعضی الان شاید با بعضیا که بهترین سئو رو کردن و شاید ۱ ماه نگذشته و شما دست به ئسو سازی اون سایت میزنید ممکنه ۸۰ درصد پسرفت داشته باشه که مدیر سایت دلیلشو میندازه گردن اون سئو کار قبلی بدبخت که بهترین سئو رو کرده
شایدم واقعا کارتون خوب باشه که بنده مطمعن نیستم وسلام
باید خدمت شما عرض کنم تا حال هیچ یک از کارهای انجام شده پسرفت نداشتن بلکه حتی مورد داشتیم از پنالتی خارج شدند
باز هم اگر نمونه کار خواستید در این خصوص هم موجوده که به دلیل سئو توسط شخص قبلی بوده که در زمان سئوی ما به لیست سیاه رفت
که با تغییراتی توانستیم به نتایجی دست پیدا کنیم زمان سئو حداقل یک ماه میباشد و با توجه به کلمات کلیدی تا 6 ماه نیز داشته ایم
کلیه سایتها بهینه و سئو نمی شوند زیرا باعث وقت گیری و همچنین افت خواهد بود سعی میکنیم سایت رو تا حد امکان بهبود بدیم نه پس رفت
شخصا پای صحبتهایی که میشه هستم و انجام خواهم داد و اگر هم این سایت ها به عنوان نمونه کار اعلام بشه سعی بر بهبود هست نه رتبه پایین
سلام دوست عزیز
کلمه : دانلود اهنگ
دانلود آهنگ جدید | دانلود موزیک ویدیو
ای دی یاهو :rashkan73@yahoo.com
ممنون می شم انجام بدید
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سلام سایت شما شرایط نسبتا مساعدی داره نیازی به بهینه از پایه نیست بصورت تخصصی باید روش کار بشه
از سایتهای زیر استفاده کرده و نسبت به رفع معایب اقدام کنید
woorank.com
seositecheckup.com
check.autobacklink.ir
scrubtheweb.com
validator.w3.org
موفق باشید
- - - Updated - - -
سلام سایت شما نیز شرایط نسبتا مطلوبی داره و نیاز به سئو پیشرفته داره
از سایت های مذکور برای ارتقای بهینه سازی بهره ببرید
موفق باشید
سلام برادر چتروم هم سیو میکنید ؟
سلام کلیه صفحات وب تا حد امکان و با توجه به شرایطشون بهینه سازی و سئو می شوند
آدرس سایت رو اعلام بفرمایید
- - - Updated - - -
چند مورد سایت تغییرات انجام شد
اصلاح عناوین سایت + توضیحات سایت ها برای نمایش و تگینگ + کلمات کلیدی برای سایر موتور های جستجوگر
ایجاد سایتهایی که فایل روبات و سایت مپ نداشتند + اصلاحات تگ برخی از سایتها + رفع خطاهای قالب تا حد امکان
ارائه گزارش رفع سایر موارد به دوستان پس از تحویل
با آرزوی موفقیت
با درود و احترام.
یکی از دوستان به استارتر گرامی تارنما (سایت) جهت سئو سازی داده بود و راضی بود.
خودم هم بررسی کردم کارهای سئوشون رو، خوشبختانه کارهاشون قابل تائیده.
با امید موفقیت![]()
انسان های مثبت و موفق همیشه درباره راه حل ها فکر و صحبت میکنند و انسان های ناموفق درمورد مشکلات.شما جزو کدام گروه هستید؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)