Symantec endpoint protection و بس!
Symantec endpoint protection و بس!
دوستان علت اینکه بعضی از سایت ها قیمت لایسنس اورجینال رو گرون تر از بقیه میدن چیه؟
واقعا فرقی میکنه ؟
درود
آخرین نسخه هایKaspersky
مصرف رم و سی پی یو رو کم کردند
و از کیفیت بالایی در تشخیص و نابودی ویروس داره
من کسپر رو پیشنهاد میدم
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
سیمنتک EPP فقط برای تحت شبکه هست و البته هزینش هم کم نیست .
اگه شبکه باشه که موضوعش جداست . هم سیمنتک خوبه هم ترندمیکرو WFBS
Trend Micro Worry Free Business Security
- - - Updated - - -
کسپرسکی بهترین شرکت امنیتی دنیا در ***ی ، کلاهبرداری ، سوء استفاده ، دروغگویی ، ارائه اطلاعات نادرست و نقص های امنیتی فراوان هستش .
اصلآ حرف نداره .
به جون شما راست میگم .
لینک 1
لینک 2
لینک 3
- - - Updated - - -
تو ایران نباید به قیمت کار داشته باشی . اعتبار به این چیزا نیست .
وقتی ی شرکت مثل کسپرسکی مستقیمآ کلاهبرداری میکنه و تازه مورد حمایت اعضای نظام صنفی رایانه ای استان تهران مخصوصآ کمیسیون افتا هستش و ی سری از رسانه ها هم ازش حمایت میکنن ، خودت باید تا ته قضیه رو بخونی .
لینک
- - - Updated - - -
راستی میگه . کسپرسکی خیلی خوبه . اینهم سندش . لینک
لینک2
به جون شما حرف نداره .
لینک 3
- - - Updated - - -
به به مهندس جان . خوبی ؟! نیستی !
راستی چرا تو ماه ژانويه 2015 ، خبری که تو سایتت درباره تست مقایسه ای ضد ویروسها av-c زدی مربوط به 8 - 9 ماه پیش هستش ؟!!! یعنی may 2014 ؟
لینک
ویرایش توسط amirsafari : January 16th, 2015 در ساعت 00:47
این باز اومد
یه مدت از دستش راحت بودیم
یه چیزی میگم تموم شه بره
یه نگاه بکنید به این لینک کسپر جزو قابل قبول ها هستش
خدایا انصاف و راستگویی را از ما نگیر
همه با هم الهی آمین
Report: Android Security Apps Improving
ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران
من مدت زیادی هست از kaspersky و avira روی سیستم های مختلف و حتی سرور استفاده میکنم و مشکل خاصی نداشتم.
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
amirsafari; جناب امیر شما که متخصص تمام انتی ویروس ها هستین، بنده میخوام نظر شما را در مورد آنتی ویروس Total Security Multi-Device 2015 جویا بشم!
بزرگ بودن یک شرکت، دال بر برتر بودنش در همه زمینه ها نیست. ما داریم در مورد آنتی ویروس دسکتاپ صحبت می کنیم و در اینجا آیتم های بخصوصی مد نظر قرار می گیرند. بنده در طی 10 سال گذشته بدون تعصب هر بار سراغ یکی از این شرکت ها رفته ام و از محصولات شان استفاده کرده ام. کاربری راحت، سرعت، دقت و آزادی عمل معیار هایی هستند که می بایست توامان مد نظر قرار بگیرند. ضمن اینکه طی دو سال اخیر به مدت چند ماه از هر یک این آنتی ها استفاده کرده ام، اما از نقطه نظر من بهترین گزینه در طول این مدت همواره Bitdefender بوده و بس. حال سایر دوستان نظرات دیگری دارند، هر یک برای خود محترم. از سال 2012 تا کنون، برترین رتبه از هر نظر متعلق به همین شرکت نیز بوده است که به حق هم بوده. این نکته را هم به شما دوست جوان عرض کنم که از همان ابتدایی که NOD32 مطرح شد که گمانم نسخه 3 آن بود، بیت دیفندر به عنوان دقیقترین آنتی جهان پیشتاز بود، اما کندی سرعت اسکن آن دغدغه اکثر کاربران بود. اما الان از این نظر هم پیشتاز است و با مصرف بسیار کم منابع ضمن دارا بودن موتور شناسایی بسیار سریع، قوی و قدرتمند اشکال دیگری به آن وارد نیست.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
خوب که چی ؟! باشه .
اینطوری باشه 50 تا ضد ویروس قابل قبول داریم .
بعدش لینکهایی که گذاشتم مشخص و واضحه . حالا شما هر چی دوست داری برداشت کن .
- - - Updated - - -
همه 50 شرکت ضد ویروس خوبن . این ماییم که مشکل داریم !!
- - - Updated - - -
شرکت ؟
- - - Updated - - -
10 سال ؟!
- اورجینال استفاده کردی یا جعلی و کرک و تقلبی ؟!
- بیت دفندر ؟!همین شرکته نیست که جدیدآ شیوه های تبلیغاتی کسپرسکی رو برای فروش محصولاتش در پیش گرفته ؟!
یکی از این شیوه ها خالی بندیه ! 500 میلیون کاربر !!!دیده کنتر نداره هر چی بیشتر بهتر .
دیده کسپرسکی با 2 میلیون مشتری میگه 300 میلیون مشتری دارم . به خودش گفته من چرا نگم 500 میلیون ! درسته دیگه نه ؟!
راستی مهندس میشه ی لطفی کنی ی 5 تا شرکت فناوری اسم ببری که از تکنولوژی های بیت دفندر استفاده میکنن ؟! در حد سیسکو و آی بی ام و اینا باشن لطفآ . مرسی .
الان 90 درصد ضد ویروسها سعی کردن بهتر بشن . آویرا - بیت دفندر - پاندا و ... کیفیتشون ای بدک نیست .
ولی خوب از لحاظ تکنولوژی و کیفیت و پشتیبانی و اعتبار عمرآ بتونن به شرکتهای بسیار بزرگ و معتبر و بین المللی امنیتی و آنتی ویروس برسن .
شما صحبت از منابع سیستم کردین ! درسته ؟! نظرت راجع به وب روت چیه ؟ Webroot ! ( Webroot Secure Anywhere )
به جون شما اصلآ قصد من این نیست اون 10 سال تجربه شما رو زیر سوال ببرم . یا بگم الکی گفتین . ی وقت سوء تفاهم نشه .![]()
ویرایش توسط amirsafari : January 16th, 2015 در ساعت 16:41
نیازی به بحث کردن با شما نمیبینم ، شما هروقت یه مطلبی رو ارائه کردی که سندیت داشت حرفت قابل قبول هست!همه 50 شرکت ضد ویروس خوبن . این ماییم که مشکل داریم !!![]()
نه اینکه فقط لینک سایت خودتو میدی و نکته جالبتر اینکه مطالب سایت شما در هیچ سایت خارجی و حتی ایرانی هم نیست!
این یعنی مطالب سایت شما کذب محض است و فقط دلیلی هست برای فروش بیشتر محصولاتی که نمایندگیشو دارید! از نظر من اینکه سایر شرکت ها رو به این دلیل خراب کنید کاری بسیار کثیف و زشت هست.
در تاپیک های قبلی به اندازه کافی با شما بحث کردم و بیشتر از این نیازی به گفتوگو با شما نمیبینم.
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)