هیمن طور که آقای داوری گفتند پاسارگاد از همه بهتره و ملت سمت سامان نرو گذشته زیاد جالبی ندراه
هیمن طور که آقای داوری گفتند پاسارگاد از همه بهتره و ملت سمت سامان نرو گذشته زیاد جالبی ندراه
رمنده حواسم به كارمزد نبود
حق با دوستان عزيز هم هست
زرين پال الان بهتره بعد بقيه چون هنوز جا نيافتاده
زرین پال تایید میشه به چند دلیل:
1) بستن قرار داد خیلی خیلی آسان! (البته نه بی در و پیکر!)
2) بدون کارمزد بودن (چطوریشو از علی آقا بپورس خابم میاد الآن)
3) شما تنها با یک قرار داد میتونید از درگاه چنیدن بانک استفاده کنید ( روز اول که ما رفتیم فقط پاسارگاد بود هی زیاد شد. فردا میبینی با بانک دی هم قرار داد دارن)
4) تا حدود 80% کارای برنامه نویسی مورد نیاز برای استفاده از این سیستن توسط خود شرکت انجام شده (حتی دیدم که مثلا ماژول تخصصی برای 1 سی ام اس مینویسن بعضا رایگان! البته رایگانشو مطمئن نیستم در مورد ماژول تخصصی)
در کل میشه گفت فعلا بهترینه.
در مورد ارجاع به زرین پال ! این کجاش عیبه؟ گوگل چک اوت چی کار میکنه؟ مستقیمه؟ نه اونم میره به قسمت پرداخت گوگل!
ویرایش توسط m_dg_farari : July 27th, 2010 در ساعت 03:19 دلیل: ساعت 2 شب پست دادن :d
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
زرین پال . . .
بهترین گزینه
شاده . بی دردسر
سلام
شما چطور میگید که این کار واگذاری به شخص ثالث نیست؟ میشه دقیق تر توضیح بدید
ضمنا من آدم منفی بافی نیستم اما چون اکثر افراد نکات مثبت این سیستم رو میگن من بر خودم فرض میدونم که نکاتی که ممکنه منفی هم باشه توی این تاپیک ذکر بشه تا کاربر معایب و مزایا رو درکنار هم ببینیه و با اطلاع کامل تصمیم بگیره.
مثلا شما فرض کنید مشکلی برای سرور زرین پال بیوفته میبینید که دها سایت قسمت فروششون از کار میوفته و نکاتی از این دست که همه باید مد نظر داشته باشند.
در نهایت هم من این کارشون رو تحسین میکنم واقعا مشکل خیلی ها رو حل کردن با این سیستم.
واگذاری به شخص ثالث حالتی هستش که شما برای سايت x متعلق به آقای y دروازه ميگيريد. اما حق استفاده از دروازه رو به آقای z که اتفاقا ايشون هم روی همون سرور هستند ميديد. يا اينکه نه يک درخواست فعالسازی روی ip جديد ميديد درحالی که سايت جديد متعلق به y که با بانک قرار داد داره نيست و به z تعلق داره. کاری که نمونه های زيادی داره و خيلی ها دروازه خودشون رو هم خودشون استفاده ميکنند و هم به ديگری ميدند.
در مورد زرين پال همه تراکنش ها مربوط به زرين پال هستش و در حقيقت يک افزايش اعتبار داخل زرين پال صورت ميگيره نه روی سايت ديگه. کاری که سايت های بزرگ هم نمونه اون رو انجام ميدن.
مثلا حراجی های اينترنتی ايرانی اين کار رو انجام ميدن يا برای مثال سايت سوران که تبليغات سايتهای زير مجموعه رو به همين روش ميفروشه.
وقوع مشکل برای هر سرويس دهنده ای وجود داره. برای مثال چند هفته گذشته دروازه بانک ملت به مدت 2 هفته مشکل پيدا کرده بود و بعد از 2 هفته اصلاحيه ای برای استفاده از وبسرويس دادند. 2 هفته زمان کمی نيستش و فرض کنيد کسی فقط يک دروازه پرداخت داشته باشه و با اين وضعيت 2 هفته کارش لنگ ميمونه.
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
سلام
پارسیان و ملات هر دو خوبن
کارمزد در هر دو صفره. پارسیان در هر واریز یا برداشت sms می ده.
ملت بلافاصله پول رو واریز میکنه به حساب که این خیلی خوبه
پارسیان صبح روز بعد (اگه تعطیل نباشه) تسویه حساب می کنه که این خیلی خوب نیست!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)