اصلا تورنت مگه ایران ساخته :ی
فاز بعضیا چیه تسبیح گرفتن دستشون میکوبن به مردم ایران![]()
اصلا تورنت مگه ایران ساخته :ی
فاز بعضیا چیه تسبیح گرفتن دستشون میکوبن به مردم ایران![]()
ویرایش توسط aminrt4 : January 6th, 2015 در ساعت 13:51
خیر تو ایران فراوان تر نیست!
این که دو تا بچه جاهل بیان دو تا قالب کپی کنن مهم تره یا کرک یه شرکت بزرگ رو گذاشتن!
در ضمن الآن بنده بیام برای یه نرم افزاری که غیر مسلمان تولید کرده کرک بذارم جنبه حق الناس نداره ولی اگر بیام نرم افزار یا هر چیز دیگه ای که فرد مسلمان تولید کرده رو بذارم جنبه حق الناس داره.
--------------------------------
این انجمن فقط برا این کارا شده، تا یه بچه میاد قالب ریپ میکنه سری میایم تاپیک باز میکنیم ...
حرف شما صحیح ولی طرف ما یک هاستینگ ارونی هست :|نوشته اصلی توسط hamedsadry3000
![]()
میخواستم ببینم استفاده یا فروش نرم افزار هایی که کرک شده است جایز است مثلا همین ویندوزی که همه دارند استفاده میکنن مثلا همین به روز رسانی انتی ویروس نود بدون پول دادن جایز است سوال بعدی اینکه من یه برنامه نویس هستم از همین نرم افزارهای کرک شده برای کسب روزی استفاده میکنم ایا روزی من حلال است؟ در ضمن من مقلد مقام معظم رهبری هستم
با سلام و عرض ادب
بنا به نظر مقام معظم رهبری،در مورد ويندوز وچيز هائي كه از كشور هاي خارجي وارد مي شوند اگر قراردادي با آن كشورها نداریم، اشكالي براي استفاده ندارد و ويندوز هم از مواردي است كه قراردادي با انها نداريم واستفاده انها مانعی ندارد.
اما اگر این نرم افزارها مربوط به داخل كشور است واز مواردي است كه صاحبانش حق رايت را اجازه ندادند، نسبت به صاحبانشان ضامن هستید وبايد از انها رضايت بگیرید و يا مصالحه كنید،در صورتی که اجازه تکثیر داشته باشید،درآمدش هم مانعی ندارد.
اجوبه الاستفتائات، رهبري، س1341و1342
|تبلیغ در کانال های +400 هزار تلگرام
| شماره : 08337279040
|سانی سرور تضمین پشتیبانی و کیفیت / Saniserver.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)