-
December 18th, 2014, 18:26
-
-
December 18th, 2014 18:26
# ADS
-
December 25th, 2014, 21:29
عضو جدید
پاسخ : فروش سرور های مجازی از کانادا به مناسب شب یلدا 60 درصد تخفیف_دارای نماد الکترونیکی)

نوشته اصلی توسط
roozbeh837
اوکی شما درست میفرمائید ما کیفیت نداریم و طرز برخوردمون درست نیست. دوستانی که از ما سرور دارن میدونن پشتیبانی و کار ما چطور میباشد.و همینطور طرز برخورد ما
خداروشکر حرفای زدید گفتنش اینجا جایز نیست.
موفق باشید
انشالله شما هم دراینده یک سرور میخرید به جای فروش به 100 نفر به تعداد محدود و اورسل به تعداد کمتر بفروشید
موفق باشید
-
-
December 25th, 2014, 21:41
پاسخ : فروش سرور های مجازی از کانادا به مناسب شب یلدا 60 درصد تخفیف_دارای نماد الکترونیکی)
دوست عزیز شما احترام و ادب خودتون رو نگه دارید. چنین حرفی خیلی سنگین بود.وبدونید دارید چی میگید.در یاهو هم گفتم ادب و احترام خودتون رو نگه دارید.
دوست ندارم مسئله بیشتر از این کش داده بشه و واسه شما بابت این حرفتون دردسر بشه.در یاهو ادب رو رعایت نکردید اینجا هم همینطور.
داخل یاهو تهدید میکنید که اگر عذر خواهی نکنم داخل اون تاپیک بدتر میکنید مسئله رو.بنده خیلی خوشحال میشم بدتر کنید.چون در این وسط تنها کاری که بنده میکنم مشخصات شما رو به مراجعه قانونی اوکی میکنم و ببینم شما میتونید اثبات کنید که بنده چنین مواردی رو انجام دادم و به 100 نفر سرور اور دادم.دوستان هم تاپیک رو دارن میبینن
ویرایش توسط roozbeh837 : December 25th, 2014 در ساعت 21:45
-
-
December 25th, 2014, 21:50
دوست عزیز حتی به فرض صحیح مشکل هم بوجود آمده باشد!مگر ساپورت از طریق یاهو هست؟!لطفا ادامه ندهید
ارائه سرورهای اختصاصی از هلند و کانادا با پنل کامل و مستقیم
-
-
December 25th, 2014, 21:54
دوست عزیز mrasol بنده ادامه ندادم حرف شما کاملا درسته بنده هم در تاپیک اعلام کردم همین گفته شمارو گفتم که اگر بنده در یاهو نیستم مشکلی دارید تماس بگیرید یا اگر جواب تماس ندادم تیکت بزنید سایت برای چنین مواردی اوکی شده. چنین مورد ارتباط هم اعلام کردم.این اقا سرور به مورد لاگین برخورده بعد از دوروز با چنین برخوردی از ما هم توقع دارن و درجوابم میگن باید عذرخواهی کنید وگرنه داخل تاپیک بدترش میکنم.بنده از مورد سرور شما با خبر نیستم که ببینم چی داخلش میگذره عزیز سرور داره کار میکنه.مشکلاتشو شما باید به ما اعلام کنید.یاهو نبودیم ارتباط های دیگر.مشکلی هم دارید بنده از طریق تیکت در خدمت شما هستم چون یاهو برخورد بدی ایجاد کردید
ویرایش توسط roozbeh837 : December 25th, 2014 در ساعت 22:07
-