باید 48 ساعت صبر کنید البته 24 ساعت تراکنش های ناموفق خوب میشه ولی معمولا به خاطر ترافیک زیاد میگن تا 72 ساعت پولت بر میگرده به حسابت
اگه بر نگشت باید با بازرسی بانک سامان اطلاع بدین یا شرکتی که خدمات الکترونیکش رو داره باید شکایت بکنی تا برسی بشه
ولی معمولا بر میگرده
کلاً خدا نکنه یه پرداختی چه از طریق درگاه چه سایر گیر کنه مخصوصاً آخر هفته یا تعطیلات هم باشه ، چند وقت پیش یه باتری ماشین گرفتم فروشنده بعد از تست و نصب باتری دستگاه pos بانک ملت داشت خلاصه کارت رو دادم کشید و دیدم دستگاه خطا داد دوباره کارت کشید ازونجا که هیچ وقت پول تو کارت ندارم زد عدم موجودی یعنی معلوم شد مبلغ کسر شده یه نیم ساعتی اونجا گپ زدیم و جای شما خالی چایی زدیم دوباره کارت رو زد بازم عدم موجودی حسابش رو چک کرد دید پولی نیومده حالا پنجشنبه شب که شنبه هم تعطیل بود طرف آدم حسابی بود گفت کارت ملی چیزی همراهته بزار تا یکشنبه خلاصه منم اومدم خونه اینترنتی موجودی گرفتم دیدم نخیر برگشتی در کار نیست تا یکشنبه صبح بعد از تماس با چند خط یه شماره دادن شرکت پشتیبان بانک ملت اسمش یادم نیست ! کلاً از اپراتور تا مسئول فنی شرکت که تو فضا بودن یعنی فقط برای من هزینه تلفن داشت و ساعتای 11 بود رفتم پیش باتری فروش که گفت پول ساعت 12 شب جمعه اومده بحساب حالا یکی نیست بگه وقتی شبکه ارور میزنه چرا پول کم میشه ، وقتی کم میشه چرا پشتیبانی کلاً گیج میزنه نمیتونه یه تراکنش رو از روی شماره کارت در بیاره 9000 تا سوال میپرسه آخرم میگه تو سیستم نیست حالا اینا همه بکناررررررر بر چه اساسی این مبلغ رفته بحساب فروشنده اگه من باتری رو پس میدادم و میرفتم از مغازه کناری باتری میگرفتم تکلیف چی بود یعنی 2 تا باتری همزمان میشه بست رو ماشین ؟ سرعتش بیشتر میشه ؟
ویرایش توسط ali0000 : December 14th, 2014 در ساعت 21:43
درسته. فقط جهت اینکه نگران نباشید در مورد وجه پرداختی خود عرض کردم.
متاسفانه در ایران کیفیت و پایداری شبکه یه مقدار پایین است و در پی همین امر یا به دلیل قطعی لحظه ای (سرور بانک البته احتمالش کمه یا سرور دانشگاه یعنی پذیرنده و یا اینترنت خود شما) این مشکلات ناقص موندن پرداخت رخ میده که باید توسط اپراتور بانک به صورت دستی پیگیری و رفع بشه.
..::| بیش از یک دهه |::..
نشده من یه بار در کمال آرامش پرداخت اینترنتی داشته باشم . اصلا یه وضعی
هم استرس میگیرم هم خیلی سریع انجام میدم
از بس از این بلاها سرم اومده
عزیز پای pos رو داخل نکش که درگاه آنلاین رو سفید هست پیشش. یه pos صادرات داشتم در مغازه وای به زمانی که مشتری بخواد کارت بکشه. کارت میکشیدی 5 دقیقه میرفت توی کما تا ببینه چی شده بعد از سه چهار بار تلاش یا پرداخت میشد یا دو بار کسر میشد و یا بعد 24 ساعت برگشت میخورد.
البته خیلی بهتر شده و بانک به بانک نیز فرق میکنه. و البته سخت افزار و مدل pos نیز گاها فرق میکنه.
منم همچین مشکلی داشتم. پول برگشت خورده اتوماتیک ... انشالله مشکل شما هم حل میشه![]()
اتفاقا هر چی آرامتر و ریلکستر صفحه ها را کلیک کنید احتمال موفقیت آمیز بودن تراکنش بیشتره. همچنین هیچوقت صفحه رو رفرش نکنید اگه مشکلی رخ داد یا به فیلدی ارور داد همیشه پرداخت رو کنسل کنید و مجدد از سایت پذیرنده اقدام به پرداخت کنید.
همچنین در روز های تعطیل پرداخت نکنید چون احتمال بروز مشکل بیشتره. تا حد امکان تنظیم کنید پرداخت ها تون رو. و یکی دو روز قبل و بعد واریز یارانه نیز شبکه میره رو هوا که بهتره این روزها نیز پرداخت غیرضروری نداشته باشید.
گفتی دستگاه میره تو کما یاد یه موضوعی افتادم ، چند روز پیش از یه کوچه ایی رد میشدم یه وانت دیدم از این لوازم خانگی فروشا که جنس میارن دم درب منازل چندتا خانم دورش جمع بودن ، فروشنده یه دستگاه pos گرفته دستش اینور اونور کوچه میره میگه رفته تو کما آنتن نداره فکر کنم دستگاه روش سیمکارت ایرانسل انداخته تو اون کوچه آنتن نمیداده
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)