حرف دل خيلي ها رو زدين عزيز.
يه مشتري بود فكر كرده بود بنده خدا من گوگلم شروع كرد سايت من نگاه خرابي داره گزارش بده. سايت خوب براي تبليغات سايتم معرفي كن. و. ..
ولي اگه قيمت ها هم بالا باشه مشتري نمياد به ماه نكشيده بايد جمع كرد.
حرف دل خيلي ها رو زدين عزيز.
يه مشتري بود فكر كرده بود بنده خدا من گوگلم شروع كرد سايت من نگاه خرابي داره گزارش بده. سايت خوب براي تبليغات سايتم معرفي كن. و. ..
ولي اگه قيمت ها هم بالا باشه مشتري نمياد به ماه نكشيده بايد جمع كرد.
در بعضی از موارد خیلی پیش میاد که مشترک میاد یه هاست میخره و بعد لینک فول بکاپ از یه هاستینگ دیگه میده میگه برام ریستور کنید .
در حقیقت اینجا یه نکته ای هست و اینه که هاستینگ مورد نظر به دلیل تخلف یا ... به مشتری میگه برو از یک جای دیگه بخر ، در این مرحله مشتری لینک فول بکاپش ریستور شده و کارش رو اکی کردیم و از پشتیبانی 24 ساعته ما هم بهرمند شده اما...
اما یهو مشکلش با هاستینگ قبلی حل میشه و بهش میگن میتونی سایتتو همینجا نگهداری و اون موقس که مشتری بدون هیچ دلیلی میگه چون نماد دارید باید پولو پس بدید ، میگه بی هیچ دلیلی باید پول رو پس بدید و پشیمون شدم .
ما در ماه حداقل 5 تا از این مورد ها برامون تکرار میشه ، آیا قوانین وزارت صنعت معدن تجارت خسارت مارو جبران میکنه که همچین قانونی وضع کرده ؟
بنظرتون در این موارد باید چیکار کرد دوستان ؟
ویرایش توسط ali09366 : November 29th, 2014 در ساعت 13:07
رابطه كاملا مستقيم وجود دارد بين قيمت و سطح تفكر و اخلاق مشتري
كسي كه حاضر به هزينه منطقي نيست و به دنبال ارزان غير نرمال هست يقينا در بروز مشكل و ايجاد درگيري رتبه اول رو دارن
حتي اگر حق با مشتري ناراضي هم باشه حق فحاشي هيچ كس نداره و بايد برخورد سنگين بشود
البته كرم از خود درخت هست اگر زير فروشي و بر هم زدن بازار رو پيشه نكنند همچين شرايطي هم نخواهيم داشت
اخيرا ديگه اين مشتري نما ها زياد شدن و در همين امجمن هم ميان و حتي قيمت و شرايط هم تعيين مي كنند و بعضي اماتورها هم حاضرند با شرايط غير منطقي اونها سرويس بدهند
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)