کمتر از یک گیگ و هارد کمتر ندارین؟
من یه وی پی اس برای دانلود سایت اهنگ می خوام
چون تازه می خوام راه اندازی کنم فعلا رم کم و هارد کم هم کارم رو راه میندازه
این هاست رایگان مدتش چقدره؟
کمتر از یک گیگ و هارد کمتر ندارین؟
من یه وی پی اس برای دانلود سایت اهنگ می خوام
چون تازه می خوام راه اندازی کنم فعلا رم کم و هارد کم هم کارم رو راه میندازه
این هاست رایگان مدتش چقدره؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
حذف شود........................
ویرایش توسط EHN : December 3rd, 2014 در ساعت 22:25
متاسفانه امکان ارائه سرور جهت موارد ممنوعه مثل اتک و کرک نیست ....
- - - Updated - - -
به تمامی سفارش های امروز 1 گیگ رم رزرو هدیه داده میشود
- - - Updated - - -
مشتریان عزیز لطفا به اطلاعیه ارسالی به ایمیل توجه فرمائید
- - - Updated - - -
مشتریان عزیز لطفا به اطلاعیه ارسالی به ایمیل توجه فرمائید
نمونه ای پی جهت تست بدید
سلام خسته نباشید ، سرور با رم 2 گیگ موجود هست هنوز ؟؟
امضاء بلد نیستم .. انگشت بزنم ؟
تجربه 1 هفته ای(تقریبآ)
نقاط مثبت:
1-پشتیبانی نسبتا سریع و خوش خلق
2-کیفیت نسبتآ خوب
معایب:
1-ناهماهنگی زیاد(برای راه اندازی و تنظیم یه سرویس باید از همون اول بگید تا بعد از خرید با تیکت ادامه بدید..بعد از راه اندازی هم پسورد فراموش میشه که تیکت تیکت تیکت)
2-احتمال لاست او اس زیاد(2 بار پریدن تنظیمات و فایلها و اینستال دوباره سیستم عامل)
خلاصه:
اگر مثل من نابلد هستید و برای مصارف شخصی به سرویسهای عبور از فیل نیاز دارید فقط اعصابتون داغون میشه
در غیر اینصورت گزینه بدی نیست(خودتون از پس کاراش بر بیایید)
سلام.تشکر میکنم از شما جهت این صحبت
مورد یک :
شما چند مورد میخواستید که ما به رایگان از پایه و اساس برای شما کانفیگ کردیمتمامی سرور های مجازی به صورت unmanage تحویل مشتری ارائه میگردد.
شما خودتون رو نابلد میخونید درحالی که الان بنده به شخصی سرویس دادم که برای ریموت زدن بهش آموزش تصویری دادم
مورد دو :
ما دو اطلاعیه ارسال کردیم جهت تغییر پسورد !! تعدادی از سرور های ما کـــرک شده بود ما اطلاعیه دادیم که آقایون لطفا پسورد ویندوزتون رو عوض کنید ، همچنین چک کنید ببینید یوزر جدید ساخته شده یا نه
مورد سوم :
ما تمامی سرور هارو ویندوز کرک شده تحویل میدیم ، فقط یک مورد رو کرک نمیکنیم اونم r2 2012 ، ما داخل سرور کسی فضولی نمیکنیم ، نمیدونم شما به چه صورت رفتار کردید که سرور از حالت جنیوس در آمده است
مورد چهارم :
از تمامی دوستانی که از من سرویس دارند چه هاست و چه سرور عاجزانه تقاضا دارم اگر کوچک ترین مشکلی به وجود آمده رفع شده و یا رفع نشده یا اصلا از طرز صحبت کردن بنده داخل تیکت ناراحتن داخل همین تاپیک اعلام کنند ، به قدری به این سرویسی که میدم ایمان دارم که اینگونه اعلام میکنم
- - - Updated - - -
اعلام ورشکستگی.....
سلام
طی این ایمیل اعلام ورشکستگی دد98 رو اعلام میکنم
امروز عصر در ساعت 14 سرور ما اختصاصی ما هک شد
ما دسترسی رو در ساعت 16 گرفتیم ، متاسفانه سرور مجدد خاموش شد ، طی تیکتی که دادیم تعدادی از کاربران با ارسال اتک و پورت اسکن باعث شدند ابیوزی دریافت کنیم
ابیوز را جواب دادیم سپس دیدیم یکی از هارد ها فرمت و دیگری آنپلاگ شده است
تیکت زدیم جواب زیر رو گرفتیم :
HelloYour Datastor 1 has been terminated becuase you have data Contrary with USA Rules . You have doing attaks with IPs : 23.92.208.157 , 23.92.208.136 , 23.92.208.140 , 23.92.208.133 , 23.92.208.148
And Your Datastor 2 has been unplaged And Moved to Federal Police Office to Readout ِData Becuase you have Dangerous data for the White House and the Union of Europe on IPs : 23.92.208.134 , 23.92.208.139 , 23.92.208.146 and many other IPsBest Regards
Chris v
تمامی عزیزانی که طلب کارند لطفا شماره کارت ، شماره تماس ، نام و نام خانوادگی ، ای پی سرور ، ایمیل ثبت نامی در سایت ، شماره ملی خود را به ایمیل زیر ارسال کنند پس از بررسی ما بقی وجه براشون ریخته میشود
Info@ded98.com
بازگشت وجه طی 1 الی 14 روز کاری انجام مشود.
لطفا از ارسال تیکت در این باره جدی خود داری نمائید.
با تشکر
مهدی گنجه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)