دوستان چندتا سوال
قوانین که برای دریافت اسکن کارت ملی/ شماره ملی گفته شده, آیا مشتری مجبوره بیاد از فروشنده های هاست ایرانی استفاده کنه !!!!
آیا, همه هاستینگ های شرکت های خارجی ***** میشه برای این طرح !! جواب: خیر
پس "خدمات دهنده " میاد یه دامنه غیر از دامنه ملی ثبت میکنه یه سایت میزنه 2زبانه en/fa و خدمات میده ( اینجا هیچ دلیلی نیست که این سایت ***** بشه ) پس نه از مشتری این جور جنگولک بازی هارو دریافت نمیکنن ( اسکن, شماره همراه و ..... )
و
کسی هم که از خدمات هاست ایران یا دامنه استفاده میکنه, خب مشکلی هم بار ارائه اسکن نداره, چون مشتری میدونه مثلا داره از هاست داخل ایران استفاده میکنه و باید اسکن کارت ملی یا شماره همراه یا با ip ایرانی ثبت سفارش کنه
در مورد ip هم بحث شد,
"مشتری" با تغییر ip این پلیس فتا میخواد چی کار کنه ! مثلا شبکه تور
تنها راه اینه به کاربرانی که از ip ایران ثبت سفارش میکنن خدمات داده بشه. درسته !
پس این مورد هم نشدنی هست
شخصا میگم
من از این شرکت خارجی
The Best Web Hosting | Fast Professional Website Hosting Services - Bluehost دارم خدمات دریافت میکنم
با اون تجربه کمی که دارم واقعا کیفیت در مقابل اون هزینه که پرداخت میشه اصلا قابل مقایسه نیست با فروشنده های داخل کشور
فروشنده یا شرکت های هستن در داخل کشور کارشون درسته نمیشه انکار کرد اما باز حق انتخاب با " مشتری " هست
پس این قوانین که داره گذاشته میشه یه جور دست و پاگیر خودشون و خدمات دهنده ها هست