آره ولي قبلا خودم به اين نتيجه رسيدم اين سايت هاي بزرگ برا اعتبارشون پول ميگيرن واينكه چون متقاضي تبليغات زياد دارن يكجوري هم سود بيشتري كنن هم با تبليغ دهنده هاي درست حسابي سر و كار داشته باشند (كه خب حقشون هم هست...)
با 1 ميليون تومن پولي كه آدم تو وبگذر تبليغ كنه ميتونه خيلي بهتر نتيجه بگيره...)
مسلما برای اعتبارشون پول میگیرن! بازدید دارن! بایدم پول بگیرن!
شما این قیمت رو از کجا میگی؟ تعرفه قیمت هاشون رو دارید شما؟ میشه به ما هم بدید؟
Webgozar.com ::
قديم تماس گرفتم فايل ورد بود فكر كنم برام فرستادند.ميل بزنيد مي فرستند(گشتم پيداش نكردم)
قصد جسارت ندارم ولی شما مطمئنی 1 سال تماس گرفتی باهاشون این قیمت رو دادند!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
آخه الآن که 1 سال بعدش هست بیشترین هزینشون برای 1 ماه 700 تومنه! 1 سال پیش چطوری 1 تومن بوده نمیدنم !
چون خودشون پابلیک نمیکنن قیمت رو منم پابلیک نمیکنم! ولی همینطور که دوستمون گفمتند به آدرس ads@webgozar.com ایمیل بزنید دوستان قیمت میدند بهتون
خواهش مي كنم!من يادم نمياد گفته باشم 1 سال پيش تماس گرفتم! چند ماه پيش بود البته...دقيق هم قيمت ندادم! فكر كنم قيمتش 900 تومان بود براي يك بنر سراسري اون بالا...دقيق يادم نيست چون اون زمان همزمان قيمت تبليغات كلوب،وبگذر،ميهن بلاگ و ... رو گفته بودم ولي تا اونجا كه يادم هست همين بود.فايل رو برام بفرست لطفا.(ميگردم فايل وردش اگه پيدا شد ميفرستم برات)
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
ضمنا قيمت تبليغات يك سايت با توجه به سياست هاي كاريش ممكنه اضافه يا كم بشه...ربطي نداره...مثلا باكس خودم اول 2 برابر بود ديدم منصفانه نيست نصف كردم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)