-
November 27th, 2014, 18:35
عضو انجمن
پاسخ : خرید یک حساب پی پال

نوشته اصلی توسط
besthosti.com
اومدین اینجا و تنهایی هم دوختین و هم بافتین!!!

در صورتی که فکر می کنید که من هنوز کلاه بردار هستم بیاید دوباره اعلام کنید. ( ناگفته نماند برای بقیه دوستان باید بگم با ایشون از طریق ایمیل در تماس بودم و توضیح دادم که چرا کارهایی رو که اینجا میگه من برای کلاه برداری انجام دادم رو انجام داده بودم. )
بهتره من فردا جواب بدم تا ببینیم شما به تعهداتی که در ایمیل دادید عمل می کنید یا خیر!
ویرایش توسط jaheshserver : November 27th, 2014 در ساعت 18:52
-
-
November 27th, 2014 18:35
# ADS
-
January 9th, 2015, 23:26
عضو انجمن
قابل توجه دوستانی که اینقدر اقای هزاره ای رو تایید می کردند . ایشون همچنان حساب پی پالی که به ما فروختن لیمیته و هیچ پیگیری بابت رفع لیمیت نکردند و اصلا جواب ایمیل و پیام خصوصی و وایبر هم نمی دهند .
200 دلار ما هم توی حساب لیمیت شده لابد یک روز پیداشون میشه که اونها رو هم خارج کنند.
ایشالا اگه وقت کنم فردا تا پلیس فتا میرم اگر چه اونها هم هیچ کاری نمی تونن انجام بدن ولی خب حسابشون بسته میشه و شماره موبایل هم پیدا میشه که ماله دادششونه توی ایران
-
-
June 28th, 2015, 23:18
عضو انجمن
فقط جهت اطلاع دوستان میگم همینطور که 6 ماه پیش گفتم این اقا 200 دلار هم اومدن withdraw کردند و کلاهبرداریشون رو تکمیل کردند . دوستان اقای حبیب الله هزاره ای کلاهبردار هستند در جریان باشید.
-
-
June 29th, 2015, 05:19

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
فقط جهت اطلاع دوستان میگم همینطور که 6 ماه پیش گفتم این اقا 200 دلار هم اومدن withdraw کردند و کلاهبرداریشون رو تکمیل کردند . دوستان اقای حبیب الله هزاره ای کلاهبردار هستند در جریان باشید.
اگر اینطوره شما باید حدود 1 تومن ریخته باشید به ریال درسته؟ پس میرفتین شکایت میکردین بهرحال میشه پول رو پس گرفت + چرا اینجا برای معامله رسید نمیگیرند و فروشنده رو معتبر کنن؟
-
تعداد تشکر ها از parsfa-seller به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2015, 05:26
عضو جدید
سلام
دوستان فقط دوست دارم توضیح کوچکی بدم که مدت داشتن پی پل دلیل برای لیمیت نشدن اکانت نیست
هر لحظه پی پل میتونه حساب شما رو لیمیت کنه
بنده بیشتر از ۱۰ سال هست که با پی پل کار میکنم یعنی از زمانی که فقط برای سایت ebay استفاده میشد و هنوز اینقدر جا نیوفتاده بود. تجربه به من ثابت کرده زمان افتتاح حساب دلیل به لیمیت نشدن اکانت نمیشه
معمولا مدت پیگیری لیمیت ۲۸ روزه هست که در این مدت اگر بتوانید پی پل رو قانع کنید حساب شما مجددا اکتیو میشه
اگر هر سوالی در مورد پی پل دارد خوشحال میشم راهنمایی کنم
-
تعداد تشکر ها ازtoopfile به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2015, 07:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsfa-seller
اگر اینطوره شما باید حدود 1 تومن ریخته باشید به ریال درسته؟ پس میرفتین شکایت میکردین بهرحال میشه پول رو پس گرفت + چرا اینجا برای معامله رسید نمیگیرند و فروشنده رو معتبر کنن؟
والا حق با شماست اگر چه ایران نیستند این اقا ولی میشه شکایت کرد و اون اقایی که پول رو به حسابش ریختیم که فکر کنم داداشش هست رو پیدا کرد و یک کارایی کرد ، شاید هم فرصت بشه پیگیریش کنم فعلا چون دیدم این اقا خیلی راحت توی انجمن فعاله و افر میده به دوستان وظیفه دونستم که اطلاع رسانی بکنم حداقل
-
تعداد تشکر ها ازjaheshserver به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2015, 08:24
-
-
June 29th, 2015, 08:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
jaheshserver
والا حق با شماست اگر چه ایران نیستند این اقا ولی میشه شکایت کرد و اون اقایی که پول رو به حسابش ریختیم که فکر کنم داداشش هست رو پیدا کرد و یک کارایی کرد ، شاید هم فرصت بشه پیگیریش کنم فعلا چون دیدم این اقا خیلی راحت توی انجمن فعاله و افر میده به دوستان وظیفه دونستم که اطلاع رسانی بکنم حداقل
ایران هستش؛ از حساب بانکیی که بهش پول واریز کردی شکایت کن؛
ول کن نباش عزیزه من؛ نزار حقتو بخورن اگر اینطور هست که میگی؛
امثال اینا که فکر میکنن هر غلطی میکنن رو باید نشوند سره جاشون.
.If you want to succeed you should strike out on new paths, rather than travel the worn paths of accepted succes
-
تعداد تشکر ها ازjackhaman به دلیل پست مفید
-
July 4th, 2015, 23:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
toopfile
سلام
دوستان فقط دوست دارم توضیح کوچکی بدم که مدت داشتن پی پل دلیل برای لیمیت نشدن اکانت نیست
هر لحظه پی پل میتونه حساب شما رو لیمیت کنه
بنده بیشتر از ۱۰ سال هست که با پی پل کار میکنم یعنی از زمانی که فقط برای سایت ebay استفاده میشد و هنوز اینقدر جا نیوفتاده بود. تجربه به من ثابت کرده زمان افتتاح حساب دلیل به لیمیت نشدن اکانت نمیشه
معمولا مدت پیگیری لیمیت ۲۸ روزه هست که در این مدت اگر بتوانید پی پل رو قانع کنید حساب شما مجددا اکتیو میشه
اگر هر سوالی در مورد پی پل دارد خوشحال میشم راهنمایی کنم
سلام میتونم از شما درخواست کنم منباب تکمیل شدن این تاپیک و جامع شدنش چند نکته هم شما بفرمائید ؟ یا اگر نکته اشتباهی بیان شده به چالش بکشید ؟
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=145289
باز هم ممنون از شما دوست عزیز
-
-
July 5th, 2015, 07:45
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
starting
چشم حتما
خوشحال میشم اگه نظرات بنده برای دیگران کمک کننده باشه
-