با سلامباالاخره بعد از مدت ها بحث و گفتگو با دوستان تصمیم بر این گرفتم تا سیستم مدیریت هاستنیگ آدونیس رو برای دانلود رایگان قرار بدم اما هنوز مدت زیادی از انتشار این سیستم نگذشته بود که با طیف سنگینی از مخالفت های جورواجور مواجه شدم خوب بعد از صحبتی که با نویسنده این اسکریپت داشتم قرار بر این شد تا این پست رو بردارم ولی من تصیمی گرفتم ویرایشش کنم و لینک دانلود رو از توش بردارم ، خوب من هم با صحبتی که با دیگر مدیران پی سی ول انجام دادم و در آخر به شخصه تصمیم گرفنم تا این موضوع رو کامل ویرایش کنم تا حداقل صدای معتریضن کمتر کنم و بتونم براحتی به کارم ادامه بدم و اگر در جریان باشید تا بحال پستی در پی سی ول پاک نشده و یا ویرایش نشده بدلیل ناراضی بودن صاحب اثر ، ولی چون من منتشر کننده بودم خودم هم ویرایشش کردم تا دیگه بحثی این وسط نباشه .با تشکر NESTED
![]()
جان ؟ مگه من گذاشتم که از من میپرسیمطمئن باش خود صاحب اسکریپت داره پیگیری میکنه
اينو ببينيد :
سایت شخصی محسن داوری
فكر كنم كلا بايد بي خيال بشه !!!سلام
به زودی یک بسته ی به روز رسانی برای سیستم مدیریت فروش هاست و دامین آدونیس منتشر میشود.
در آینده نسخه ی ۳ این سیستم با مالکیت یکی از شرکت های بزرگ اینترنتی منتشر میشود که دارای امکانات بیشتری برای شخصی سازی سیستم دارا میباشد
اميدوارم بتونه سريعتر پيگيري كنه
نظر منو بخواهید من که میگم این قضیه مشکوکه . چون پی سی ول بعد انتشارش میاد بیانیه میده که فلان و ... و فایل رو بر میداره . در صورتی که می دونست سایت هایی هستند که از پی سی ول کپی می کنند پس به نظر میاد نقشه ای از پیش طراحی شده در کار بوده .
پی سی ول فکر همه جاش رو قبلا کرده بوده . و خواسته به این وسیله ضربه ای به نویسنده این اسکریپت وارد کنه![]()
خلاصه هر چي بود خوشحالم كه با اعتراض حداقل لينك ش رو به صورت عمومي برداشتن...
من اگه بودم ادامه مي دادم...هر كي خريد كه خوش به حالش هر كي نخريد هزينه رو مديون هست...هم تواين دنيا هم آخرت جورش و ميكشه!البته مسلما ضربه بزرگي به فروش برنامه وارد ميشه ولي باز هم هنوز هستند كساني مال ***ي از گلشون پايين نميره...فكر كنم كلا بايد بي خيال بشه !!!
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
سهراب خان شما چرا نمي ري كاراگاه بشي؟:دي
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)